Kizlar ben ilk defa eriste yaptim da bezeleri biraz ince acmisim bi de az pisirdim sonra kestim 2 gundur de sofra bezinde seriliydi biraz fazla kuru geldi zaten oncesinde haslayip kullaniliyo manti gibi tuketiyoruz sorun olur mu ya
yok olmaz canım yumuşar zaten
Dimi zaten ince kesmisim hemende piser ay 4 kilo unu 2 gun yaptim ayri ayri yogurdum geberdim eriste ne zormus ikinci postayi da pisirmeden direk kestim serdim bakalim o nasil olcak
işi zor onun ya
erişte gibi sevmiyorum ben ama çorbalık kessem mi diye düşünüyorum kıza kışın kolay olur. yoksa şehriye koyuyorum ama bazen erişte daha çok yakışıyor
Corbada eriste guzel oluyo ya ben sehriyeli sevmoyorum biz manti gibi yiyoruz eristeyi hatta esimin taraf manti diyo direk
Hiç bir şey olmaz kuru yerde muhafaza et yeterli ellerine sağlık afiyetle yeyin
Allah razı olsun canim sagol
Bırsey olmaz emegıne saglık
Gel beraber olsun gülüm
Pişirmek derken ben bi kere yaptım renkli yegenlerim için havuç pancar ıspanaktan onları haşlayıp makineden geçirdim yoğurup direk kestim kuruttum hiç pişirmedim öncesinde bişeyde olmadı
Ben oncesinde 2 dk pisirdim yufka pisirir gibi
Nerde pişirdin fırındamı sacdamı suyamı atıp çıkardın ilk defa duydum çünkü şaşırdım
Sacta Allah Allah benim annemler hep oyle yapar babanem teyzelerim hepsi
Bişey olmaz canım pisiriken suda az beklet hamur olmasin bizde yoğurtlu yaparız bide kavurup tereyağ döker yeriz
Ben bir iki kez yapmıştım pisirmemistim kurutmustum
1,475,100 soru
24,149,263 cevap
334,826 kullanıcı