+1 oy
195 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (926 puan) tarafından

kizimin anaokulu zamanlarki lüks keyfime bakim deidm.kitabim kahvem yesil cayim spor yaparkenki kafa desaji hem spor yapip hem

kitap okuma luxu

.image

image

sonra  bu paylasimimi gördum.  bu paylasimdan tam 22 gun sonra testte cift cizgi gorup hamile oldugumu ogrendim.  evrene iki cck diye maj yollamisim resmen nalet elim kopaymisfa paylasmayaymisim🤣🤣🤣

imageasla melankolik olmayan negatif olmayan olumsuz olmayan ben depresyona baglamisim zeki muren muslum gurses mahsun kirmizigul

dinlemeye kadar dusmusum. aylarca psikoljim

duzelmedi kendimi acilara burunmus ezik sefil resil bir mahlukat gibi hissettim  yani ezik ezik yine cocuk bakacam diye kendime aciyodum . buda hamile oldugum gunun ilk paylasimi. acilarin cocugu emrahtan🤣🤣🤣

image

image

image

image

2 Cevaplar

+1 oy
(6,127 puan) tarafından

😂😂 valla ben yediğim ayazı unutmak istemiyorum 👌🏻😅

sen güzel örneksin bana olur da bir gün kafam karışırsa sana gelecem vazgeçir beni diye 😅 yoksa çevremde herkes bi kardeş yap modunda 😂 onlara güvenmiyorum 

(926 puan) tarafından

kesinlikle unutma:) 7 ekim 2021 den beri cocugu anaokuluna verip  kafami dinleyecegim tek basima kalacagim gun icin yanip tutusuyorum. cift cizgiyi gordugum andan itibaren🤣🤣

(6,127 puan) tarafından

daha erken yaşta evlenmiş olsam yapardım belki ama yoruluyorum gerçekten. 

bi yaştan sonra kafa kaldırmıyor, beden kaldırmıyor 😂 maddi manevi zor yani. neyseki aileler baskı kurmuyor Allahtan 

(926 puan) tarafından

o da bi arti:) baski yapsalar insan daha ikilemde olur

-Reklam-
+1 oy
(1,154 puan) tarafından

Son pişmanlık neye yarar hahahah kız resmen çağırmışsın 😂😂

(926 puan) tarafından

he ya vallahi:)) o paylasimdan 4 gun sonra kaza kursunu olmus 22 gun sinrada sonucu ogrenmisim🤣🤣

(1,154 puan) tarafından

Olsun olsun asıl zoru bitmiş nispeten ne zaman anaokuluna başlıyor. 

(926 puan) tarafından

11 ay kaldi insallh:))) seneye eylul yani:)

(1,154 puan) tarafından

Hadi inşallah az kalmış az 😂

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 323 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,764 soru

24,187,969 cevap

336,748 kullanıcı

...