+1 oy
775 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından

Kısaca yazayım oğlum 4 yaşında 

Bugün arkadaşına vurmuş arkadaşı ona vurmuş 

Lagobada yarın cikarmmamis pantolonunu tüm çıkarmış 

Çişini dışarıya yapmış buda bı şikayet 

Öğretmen haklı mı tamam hocam ben bunların üzerine duracağım dedim teşekkür etti eve geldim 

Oğluma sordum anne arkadaşım bana vurdu dedi okula gittim ogretmenine dedim arkadaşı da ona vuruyormus dedim İlk sizin çocuğunuz vurdu karşı taraf da ona vurdu dedi haliyle öğretmen haklı mı herşeye şikayet sıkıldım diğer velileri yanına çağırmiyo neden sürekli benim çocuğumdan şikayet çok sıkıldım 

19 Cevaplar

+6 oy
(1,867 puan) tarafından

Öğretmen böyle olaylarla günde kaç kere karşılaşıyor dur sen bu çocuğun için tahammül edemedim duymaya tabiki olanı anlatması öğretmenin haklı bi durum bazı veliler gerçekten gereksiz takıntı çocuklar gidip anlatsa evde öğretmenin başına üşüşürler o yüzden size söylemişki haberiniz olsun oğlumda maşallah bişiy yapmamışki arkadaşına vurma yanlış yere işeme ahahahahah ayy anakokulu anılarım canlandı gözümde de bazen gerçekten öğretmen olarak bizim içinde çok yorucu diğer çocuklarda gün içinde neler neler yapıyorsun hepsiyle konuşuyodur öğretmen canım evde tembihle oğlununda ilkse okul hayatı normal daha yeni başladılar okula zamanla kurallar oturur çocuktada 

(1,000 puan) tarafından

evet o yuzden suan hicbir yapma denileni kaale almayip bildigini oluyan bir cocuk oldugu icin suan okula vermedim. yoksa hamile kaldigim ilk gunden beri okula verecegim gun icin sabirsizlanip yanip tutusuyirum. 3 yasta ozele 4 olunca devlete gecirecekdim ama 3 yas bize nasip olamiyor. cunku okulda barindirmazlar. asla uymaz kurallara

(1,867 puan) tarafından

Ama okul ortamı iyi gelebilirdi oğlana yani başlarda tabi zor olurduda alışırddı hiç olmadı yarım gün maşallah baya hareketli seninki galiba bende erkek Bebek bekliyorum böyle olduğunu görünce içimi korku kaplıyor benimde ahahhaha  

Benim bi öğrencim vardı yoktu böyle bi çocuk sıfır kural yemek yemez yerinde asla Durmaz bilerek herşeye ters peşinde kilo vermiştim resmen ama sınıfın hem en fırlama hemde en zeki çocuklarından biriydi öyle olması sessiz bi çocuk olmasından daha iyidir sessizlere özgüven vermek daha zor 

(1,000 puan) tarafından

evet doktorumuzda oyle diyor. hareketsiz  her denileni robot gibi yapan cocuk istemeyiz biz dio saglikli vocuk algilari acik olan cocuk hareketli ve karsi cikan cocuk  komutlara uyarken farkindalikla karsi cikan cocuk daha tercih ederiz diyor. aglarkende hocam derdim kimi bebek cocuk gelio sessizce muayene olup gidiyor biz niye boyle aglama kiyamet mahvoluyoruz. doktor bu daha iyi aslinda aglamasi derdi. 

evet belki de okul ortami daha iyi gelenbilir sakinlesebilirdi ama göze alamadim. cunku surekli sikayet alsa busefer kendine guvenide gidebilir icine kapanabilir herkes uyum saglarken ogretmeni yormazken benimki çikinti gibi ayrik otu gibi kalir diye dusundum. isademe goturucem busene birkac ay. istanbulda 3 yas cocuklar icin var oyun grubu gibi anasinifi gibi. 1 saat haftada bir yada iki gun. gelisimi de takip ediliyor orda cocuklarin. alistirma olur diye dusundum

seneye icin

(1,867 puan) tarafından

Öğretmenin şikayetleri çocuğun yanında yapması yanlış bişey ztn yapmaması gerekir evet algıları açık çocuklar daha hareketli olur ama 2 sene en az anaokuluna gönder bence yoksa ilkokul çık zorlu geçer uyum sağlayamadığı için anaokuluna geri gönderilebilir 2 senede alışır en azından kurallara 

(1,000 puan) tarafından

tabi iki sene gidecek z 3. sene ilkokula baslatacagim. aslinda niyetim 3 sene anasinifiydi ama suanlik bu sene vermedim. belki nisan mayis haziran donemi. 4 yasa dogru verebilirm ozellerde aradan baslayabilir illa eylulde baslamasina gerek olmuyor

-Reklam-
+6 oy
(15,351 puan) tarafından

Kaç gündür burada ne çok öğretmen şikayeti gördüm. Ben Öğretmenim kızım öğrenci bazen bir tek sizin evladınız var gibi düşünmeyi bırakmanız gerek.o zaten uyarır çocuğu ama sizin de uyarmanız gerek eğitim ailede başlar. Bir sorun olunca aksine bildirmese daha büyük sorun bu. Çocuk gibi ona neden kızmadınız değil kendi çocuğunuzun hatalı tavrına yoğunlaşın,baktınız sorun devam ediyor bu kez idare ile iletişime geçin 

(230 puan) tarafından

Canım tabikide eğitim evde başlıyor hani daha yeni 

Haber  etsin dedin bişey demiyorum ama daha çok yeni

Panduf giymiyor arıyor 

Ağlıyor arıyor. .

Elini silmedi arıyor 

Arkadaşına vurdu çekip köşeye söylüyor herşeye bişey yani xamanla oturur sonuçta ilk hani onun içinde zor çocuk içinde ben uyariririm üzerine dururum diyorum yine gelip şunlar oldu oğlunuz şunları yaptı 

Daha kaç gün olduki 

(15,351 puan) tarafından

Bilgi verme olayını bir defada yapmasını rica et canım şu konulara dikkat edin diyeceğiniz ne varsa tek seferde söyleyin hocam rica ediyorum de

+4 oy
(1,118 puan) tarafından

Böyle çocuklar diğer çocukların da huy değiştirmesine sebep oluyor maalesef. Vurma vs. nedir bilmeyen çocuk okuldan küfür öğrenip geliyor. O yüzden öğretmene hak veriyorum size söyleyecekki siz konuşup düzeltin. Başka türlü diğer çocuklar da zorluk çıkarmaya baslayacak. Sizin oğlunuzu ayrı tutarak söylüyorum siz yanlış davranışın farkında olan bir annesiniz ama umursamayan saldım çayıra modunda o kadar çok anne varki bizim yıllarca eğittiğimiz çocullar 1 ayda bambaşka çocuklara evriliyor 

+3 oy
(4,890 puan) tarafından

Evet haklı. Size söylemese sizin çocuğunuzun yaptığı şeylerden nasıl haberiniz olacak ve duruma dur diyeceksiniz. Size söyleyecek ki siz de çocuğunuzu uyarasınız. Herkes çocuğunu uslu, ortama ayak uyduran, akdaşlarını rahatsız etmeyen sanıyor ama yaramaz işte bazı çocuklar buna da önce siz dur diyeceksiniz. 

(230 puan) tarafından

Tabikdie dur demeliyiz çocuğumuza herkes dur demeli 

Ama çiş konusunda öğretmen haklı evde yapar döker okulda neden öyle  yaptı bilmiyorum 

+1 oy
(31,427 puan) tarafından

Sen tembihle sürekli evdeyken elinden geleni yapmışsan da karşı taraf zorluğu sevmiyo uğraşmak istemiyo demektir 

(230 puan) tarafından
+1

Kız tembihliyorum yanıma aldım öğretmenine vardı öğretmen çok güzel arkadaşlar çok güzel benim kuzum akıllı dedim dikkat et kimseye vurma öğretmeni üzme dedim tamam annecim dedi çocuk sonuçta ilk günden berli şikayet 

(31,427 puan) tarafından

Daha başlayalı çok olmadı okula alışma sürecinde bunlar yaşanacaktır yani öğretmende sıkıntı var gibi o gerginse çocuklar da gerilir zaten 

(230 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum öğretmen iyi aslında bişey görmedik daha 

Ama sürekli beni köşelere çekiyor şikayet 

+1 oy
(16,092 puan) tarafından

Erkek çocuklara altını hepsini çıkarmadan klozete nasıl yapacak oğlum çıkartıyor:))

(230 puan) tarafından

Hah işte bunu kimse anlamıyor 

(16,092 puan) tarafından

Yardımcıya söyledim benim çocuğumu çıkarmadan yapamaz çıkardığı zaman boxerini kendi giyer eşortman belini siz toplayabilir misiniz 

+1 oy
(17,432 puan) tarafından

Vurma olayını bilmemde tuvalet olayı sıkıntılı bir durum. Çocuk daha alışamadiysa tuvalete okulda sorun yaşar.

(230 puan) tarafından

Alışkın işte canım neden dışarıya yaptı bilmiyorum 

+1 oy
(3,545 puan) tarafından

Eşimin kuzeninin oğluyla bnm e oğlum aynı sınıfa düşmüş ana okulu çocuklar bir birini tanıyor diye alışsın diye yanyana oturmuşlar lavaboda bnm oğlum onun oğlunu islatmis yemek yerken de oglm koluna vurmuş çocukta gülmüş akşam kadın aradı çocuklar bidaha yan yana oturmasin seninki böyle böyle yapıyor zaten sinf degisicektim öğlen grubuna alicaktm bide diyor ben mi sınıf değişim sen mi bende korkma ben hallettim dedim geçen yılda ana ojulan gittik oğlumun parmagi yaralndi dizi yaralandı ne bilim benle oynamiyorlar fln sorunlar oldu hiç bir velide senin occugun böyle bnm ki şöyle olayı olmadı .. smdi de sınıfta kilere gore bnm oğlum yapılı boylu biraz öğretmen dedi çok hareketli kovalamaca oynamak istiyor çocuklara ebe yaparak vurmak da denmez de dedi ama diğer çocuklar vurdular sanıyor ağlıyorlar dedi Bnde şaştım ya 

(230 puan) tarafından

Ay çok zor durumlar inanki 

(3,545 puan) tarafından

Ya çocuk bunlar niye kimse idrak edemiyor koca adam gbi davranmasi gerektiğini düşünüyor .. resim yaparken renkleri karıştırıp yapıyor çizgi çalışması yapmışlar yarım bırakmış sıkılıyor bı sure snra yaptimida güzel yapıyor 

(230 puan) tarafından

Aynen öyle valla ya 

+1 oy
(2,787 puan) tarafından

Ay bu ne ya

Kres dimi özel mi devlet mi

(230 puan) tarafından

Devlet canım anaokulu 

+1 oy
(1,746 puan) tarafından

Canım bu yıl bütün öğretmenler değişik 

Diğer öğretmenleri tenzih ederek yazıyorum 

Lütfen kusura bakmayın 

Her öğretmen bir değil 

Görevini hakkı ile verende var vermeyende var

Canım cok sıkılıyor dünden beri 

Pazartesiyi bekleyeceğim 

(230 puan) tarafından

Benimde ya  hele özel eğitim tüm canımı sıkıyor 

(1,746 puan) tarafından

Sorma canım ya boğazlarını sıkasım geliyor

Zaten bizim çocuklarımız normal olsa 1 e normal 

Başlardı 

Nice öğretmenler var atanmayı bekleyen 

Daha 1 haftada bizlere cocuklara böyle dışlarsa

Cok işimiz var o zaman bu öğretmenlerle 

+1 oy
(5,721 puan) tarafından

Bu yüzden calisan kadınlar dışında ufak çocukların kreşe yada anaokuluna gitmesine karsiyim 

Hem biz hem öğretmen uğraşıyor zor oluyor 

(230 puan) tarafından

Çiş konusunda öğretmen çok haklı asla çocuğu mu savunmuyorum 

Ama vurma konusunda beni uyardı ise karşı veliyi de uyarması gerekiyor 

+1 oy
(833 puan) tarafından

Oysaki Herkesin çocuğu her bulduğu yere işese kaka yapsa ortalık *** gölüne dönse her şey daha güzel olsacak bence bütün suç ogretmende hatta bütün cocuklar donsuz gezmeli  bütün çocuklar birbirini vursun dursun hayır ne var yani veliye musallat oluyorlar 

(230 puan) tarafından

Yazmak için yazmayın ben  çiş yapma konusunda zaten hakkı buldum öğretmeni ama karşındaki çocuk uyarcam dedim bu konunun üzerine düşecek dedim 

Alışma süreci hani büyük adam değil sonuçta 

(833 puan) tarafından

Yani vurmanın alışma süreci olamaz vuran çocuk hep vurur vurmayan da vurmaz sen az çok biliyorsun kendi cocugunu 

(230 puan) tarafından

Tabikide vurması iyi değil 

Ama karşı taraf ne yaptı kim bilir vurdu 

(230 puan) tarafından

Sulugunu kırmış başka ne yaptı da çocuklar bu duruma geldi ogretmende zor durumda kaldı 

+1 oy
(10,304 puan) tarafından

Şikayet etmiyor uyarıyor bizimkide kadın günlük yazıyor kurallar olduğunu hatırlatın evde görevler verin falan diye kaç çocukla uğraşıyorlar onlarada kolay değil 

(230 puan) tarafından

Uyarması ayrı şikayet farklı esracim 

Herşeyde arıyor her gittiğimde götür görmez köşeye çekiyor ya buda çocuk digerleride tamam uyaracam diyorum yine yapmasin diyor çocuk bilincide olması gerekiyor sonuçta 

(10,304 puan) tarafından

Ben şikayet olarak algılamadım vurması çişini yapması kabul görmez ki ilk vuran seninkiymiş evet herkesin çocuğu kıymetli bunları duymak hoşuna gitmemiş ama kadında düzeni kontrolü sağlamak zorunda 

(230 puan) tarafından

Evet vurmuş ama ilk önce karşı taraf ne yaptı oğlum diyor ki sukugumu kırdı peki benimkide vurdu oda ona vurdu neden o veliyi uyarması sadece beni 

(10,304 puan) tarafından
+1

Suluk kırılmış mı hem aramadığını nerden biliyorsun ki belkide aradı sadece senin çocuğunla mı derdi var ve neden böyle düşündün 

Dün benimki oyun hamuru oynamak istemiş öğretmen vermemiş sonra bana anlattı öğretmen izin vermedi hep kurallar var diyor ben zaten biliyorum diye söylendi bende etkinlik seti için öğretmene yazmıştım sınıf onun düzen onun hamur mevzusunu açmadım bile kendisi dedi Mehlika önceden okula gittiği için beni yormuyor nasıl oynayacağını biliyor ama sınıf geneli ilk defa okula gelen olduğu için davranışlar oturmadı o yüzden hamur vermedim biraz üzüldü ama versem önünü alamazdım  dedi  bugünde yazmışki gruba  çocuklara pipet koyun bizden istiyorlar okulda hepsine veremiyoruz plastik çatal olanlar batmıyor diyor bunlara dikkat edin yani ilk zamanlar bunlar normal hep birlikte alışacaksınız sabırlı olun 

+1 oy
(23,552 puan) tarafından

Öğretmenin ne suçu var burda ben onu anlamadım. Çocuğunun kabahatlerini yapmaması gereken şeyleri söylediği için sen bozulmussun. Ama şimdi sana söylemese önünü almasaniz ileride hem senin çocuğun hem diğer çocuklar hem sınıf düzeni için daha zor olur. Çocuk hele diğer çocukların da gorecegi şekilde tüm kıyafetlerini cikariyorsa bu çok büyük bir sorun. Veliler ayaklanır okula gelir sırayla haberin olsun. İlerlemeden durdurmaya çalış bu durumu. Çocuk bunlar elbette hata yapacaklar. Ama onlari düzeltmek de anne baba ve öğretmenin gorevi

+1 oy
(7,094 puan) tarafından

Ben kendimden örnek vereyim kızımı dün biri sırtına vurmuş galiba çocuktur dedim yine sesimi çıkarmadım ağlamış  yani direkt öğretmene söylemedim yarın toplantı var ben de bunu dile getireceğim ki kızım karşılık vermemiş oraya gönderiyoruz diye kimse kimseyi dövemez öğretmenin sana söylemesi bence normal 

(230 puan) tarafından

Normal ona bişey demiyorum ilk günden üzüm çöpü olsa diyor 

+1 oy
(1,181 puan) tarafından

Devlet anaokullarinda ilgi alaka anlayış yok bu sebep bulup çocuğu sutlama derdindeler valla, ben hiç beğenmedim 3 sefer kreşe verdim özel nekadar memnun kalmıştım ben ilgi vardı sonra maddiyat çekmedi dvemete yazrididik memnun değilim çocuk konuşmuyor diye dislaniuor

(230 puan) tarafından

Aynen devlet çok zor maalesef 

+1 oy
(192 puan) tarafından

Ben inanmıyorum benim çocuğum 2 sene kreşe gitti hiç şikayet almadım aktif bir çocuk. Bence siz abartmayin

(131 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Post sahıbı degılım bızımkıde özele gıderken hıc sıkayet almazdı aşırı severdı ogretmenlerını böyle öpüş kokuş du ögretmenleri ile anlatamam ,bu sene 4 yas devlet anaokuluna gıttı çocuğu okuldan alıcam okuldan sogutacaklar resmen bu gıdısle hıkaye okurken ayağa kalkmış oğlum bu yüzden sert davranıcam dıyor ogretmenı okuldan soğursa benı meshul tutmayın dedı bu söz alma kararı getırdı daha alışma haftasında karşılıklı anlatarak çözebiliriz bu durumu sert davranmaya ne gerek var hocam dedım kı uyumlu bir çocuk oğlum belkı kavrayamamış olabılır hıkaye okunduğunu dedım ,devlet anaokullarında ogretmenlerın pek tahammülü yok canım özeller de pohpohluyorlar çocuğu bızde özele gıderken çok ıyıdık ya her etkınlıgı yapar oğlum alışkın ,okulda cocukda ben de ağladık bugün resmen ögretmemin beni neden istemıyor anne dıyor çocuk , öğretmen okuldan sutlamak ıcın çocukları resmen sebeb arıyor hafta ıcınde çorbasını yemedı dıye sıkayet etti çocuğa sordum sevmedım anne yemek ıstemedım  dedı tavuklu bezelye çorbası bezelye sevmıyor , ıkı haftada sadece bır gün yememıs yemegını ,hocam yemesın ne sorun olurkı dedım sınıfın duzenı bozulur dedı sonra bırde cısını tutuyor dıye sıkayet ettı evde gırıcem demıs cısı gelınce hocam altına kaçırmamıs ne sorun bu durum evde tuvaletini yapıyor dedım olsun alışsın dısardada gırmesı lazım dıyor altına yapsa haklıda çocuk tutuyor tuvaletini evde yapmak istiyor daha alıştırma haftası ortama alışamadı o yüzden zamanla ordada girer sonuçta altına kaçırmıyor sadece tutuyor alışınca ortama dısarda da yapan bır çocuk  ,öyle sutlamak ıcın resmen Hergun ayrı sıkayet bahane devlette bazı öğretmenler yer arıyor oglumuda görsen sessız sakın ıcınde kapanık bır çocuk sert davranacakmış öyle dıyor okuldan soğursa benı meshul tutmayın lafından sonra bende alıcam o yüzden 

Bırde öğretmenim seni çok özledım dedı oğlum okula girerken  cevap geç sınıfa dedı uyuşamadık valla canım sert bırı çocuklar daha okula alışmasın dıye uğraşıyor resmen bizimki devlette özelede gıttı hanı çocuğun mizacını bılıyorum bu sene devlete gecınce sok oldum resmen ıkı haftada 

(230 puan) tarafından

Tamam tamama ne b iyi ann sensin yazma sen bana Demet bulut 

+1 oy
(879 puan) tarafından

Siz anaokulu eğitimi aldınız bu tür sorunları benden daha iyi çözebilmeniz lazım de

(230 puan) tarafından

Bilmiyorum ya bişey demedim açıkçası 

0 oy
(28,524 puan) tarafından

Ya canım çocuklar arasında oluyor malesef uyararak düzelticez çocuklarımızı ki toplum düzelsin tabiki kimse kimseye vurmasın ama iş bizde bitiyor

(230 puan) tarafından

Aynen canım bende uyarıyorum çocuğumu 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,384 göst.
0 oy
19 cevap 601 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.

Kategoriler

1,478,577 soru