+1 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,344 puan) tarafından

Geçtiğimiz cumartesi 37.haftaya girdiği gün sezeryanla doğum yaptım ama bebeğimin nefes alıp verişi hızlıydı, solunum sıkıntısı vardı o yüzden daha kucağıma almadan yoğun bakıma aldılar. Pazar günü sabahta solunumu yavaşlayıp ciğerlerinde sıkıntı çıktığı için başka bi hastaneye sevk ettiler, şu an tedavisi devam ediyo, ciğerleri için toraks tüpü takmışlardı, çok şükür ciğerleri temizlendiği için onları çıkarmışlar ama solunumunu hâlâ makine desteğiyle yapıyomuş. Bugün ayaklarına dokunmama izin verdiler, kucağıma ne zaman gelebilecek bilmiyorum. Kızımın da ilk doğduğunda solunum sıkıntısı olmuştu, 13 gün yoğun bakımda kalmıştı. Bazen birden gözyaşlarım süzülüyo ama sütüm ve kızım etkilenmesin diye güçlü durmaya çalışıyorum. Sizlerden de bu mübarek cuma günü hürmetine dua istiyorum minik bebeğim için. Cevap veremezsem kusuruma bakmayın lütfen, teşekkür ederim şimdiden. 

9 Cevaplar

0 oy
(30,716 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah tez zamanda çıkar hastaneden 

(2,344 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah razı olsun. 

-Reklam-
0 oy
(545 puan) tarafından

İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur rabbim şifasını versin sizde yıpratmayın kendinizi güçlü olun hem yanınızdaki hemde yoğun bakımdaki bebeğiniz için sütünüzü bol bol sağıp verin çok zor sizi çok iyi anlıyorum benim de 2 evladım doğumdan sonra yoğun bakımına alındı geçiyor bu günler güçlü olun

0 oy
(102 puan) tarafından

Allah şifa versin yavruna inşallah 

0 oy
(1,705 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım size bağışlasın acil şifalar versin inşallah 🤲

0 oy
(11,613 puan) tarafından

Rabbım bıan önce sağlıkla kavuştursun

0 oy
(1,803 puan) tarafından

Kurban olduğum Rabbim inşallah bir an önce evladına kavuşursun canım inşallah

0 oy
(1,317 puan) tarafından

Canım geçmiş olsun 

Dua ederim 

0 oy
(3,004 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah canım üzülme yakında kucağına alacaksın inşallah bende 35 haftalık doğum yaptım 15 gün kaldı küvezde çıktı şükür şimdi 3 aylık oldu bile 

0 oy
(1,140 puan) tarafından

Rabbim size bağışlasın güle oynaya kucağında çıkın inşallah o hastaneden

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
20 cevap 372 göst.
0 oy
10 cevap 210 göst.
+1 oy
3 cevap 138 göst.