+2 oy
302 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,212 puan) tarafından

Merhaba kızlar ♡

Tesettüre uygun giyim ve eşarp şallarım var ben bunu ihtiyaç sahiplerine vermek istiyorum. Dolapta boş duracağına birinin üstünde başında olsun. Bana olmuyorlar kilo verdiğim için beden aralıkları ise 42 44 46 bir kaç tane de 48 beden var yanlış hatırlamıyorsam. Nereye vermem gerekiyor? 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (6,396 puan) tarafından

Çok ihtiyacım var kapaliyim inşallah nasip 40 42 44 beden o aralar gyorim 6 7 yıllık şallarim var onları takiyorim hep aynı kıyafetler oda ablam verdi vala olursa çok dua ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (5,583 puan) tarafından

burda da ihtiyacı olan vardır belki. canlı tutalım ki görsünler 

0 oy
önce (7,135 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

0 oy
önce (546 puan) tarafından

@Eslem001 vardı canm inşallah nick yanlış degildir  eşi hurdaciydi ihtiyacı vardı ama

önce (5,583 puan) tarafından

@Eslem 01 nicki bu canım ama etiketlenmiyor

önce (546 puan) tarafından

Ayy evet yaa bnde acaba etiket yaptığım arkadaş mi dedim ama emin de olamadım 

0 oy
önce (5,527 puan) tarafından

Valla gulum benim komsum var ona veriyorum o bakiyo giymek istemedigi bedeni olmayan falan varsa da gonul damlasi dernegi var burda oraya birakiyo biz oyle hallediyoruz bi etrafini arastir derim 

0 oy
önce (3,590 puan) tarafından

Giysi kumbaralari var oraya koyun

önce (626 puan) tarafından

Onlar ihtiyaç sahiplerine gitmiyor , belediye para karşılığı fabrikalara geri dönüşüme gönderiyor 

önce (3,590 puan) tarafından

Ya brnde cok bebek kıyafeti koydm cevreöde erkek bebek yoktu bide ilk cocugu olana da trklif edilmiyor

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Allah razı olsun post yukarı 

0 oy
önce (358 puan) tarafından

Merhaba 42beden giyiyorum sızın ıcın uygunsa paylaşırmısınız okula gıdıp gelırken dogru dürüst kıyafet yok 

0 oy
önce (1,012 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bana da verebilirsin canım 40-42-44 arası giyorum eşim çalışmıyor ben işe girdim daha  2 hafta oldu bulaşık yıkıyorum okulda 😔

image

0 oy
önce (1,674 puan) tarafından

İnşallah gerçekten ihtiyacı olan birilerine gider Allah razı olsun senden de canım.

0 oy
önce (3,468 puan) tarafından

Post yukarı ciksin❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 463 göst.
0 oy
5 cevap 111 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,475,636 soru