+1 oy
76 göst.
önce Diğer kategorisinde (403 puan) tarafından

Selam kızlar benim oğlum 10 aylık ve kilo alımı yavaş doktora götürmek istemiyorum evde 1-2 ay daha gözlemlemek istiyorum o arada ek gıda olarak ne verebilirim ne kadar arası iyi değil mama da içmiyor neler yapabilirim bana lütfen yardımcı olur musunuz ek gıda neler verebilirim sipariş veririm seni çok çok çok sevinirim

3 Cevaplar

+2 oy
önce (6,048 puan) tarafından

Kilosu sınırın altında mı

önce (403 puan) tarafından

8 kilo

önce (6,048 puan) tarafından

Kilosu sınırlar içinde, zorla yedirmeyin derim. takviyeye de gerek yok bence değerleri iyiyse

-Reklam-
+1 oy
önce (3,929 puan) tarafından

Valla benimki 8 aylik sabahları 1 kasik bebek ırmağı kaynatiyorum içine yarım muz 1 tatli kaşığı peynir 2 3 bebe biskuvisi bir yumurta sarısı yarım ceviz pekmez onları karıştırıp veriyorum sabah kahvaltısını hepsini yer 3 4 saat sonra mama veriyorum.150 cc sonra meyve püresi yarım 1 küçük kavanoz sonra çorba yapiyorum atıyorum dolaba et sulu kiymali bol vitaminle 1 kase yer  yoğurt veriyorum ev yapımı 3 4 saatte birde mama iciyor 150 160 cc mamayi değiştim hip organikti simdi sma confort geçtik iciyor artik

önce (403 puan) tarafından

İnşallah benimkide yemiyor ya morelim o yuzden vok bozuluyor 

önce (1,082 puan) tarafından

Ayni sabah belli bana yapisiyir emmek icin sizinki kac kilo

Tam bilmiyorum.ama 8.5 kiloya gecik sanki 9 olabilir 6ayda memeyi birakti bakiyorumda bu memeyi veren anneler yemek yediremiyor bebeklerine hangimizin doğru acaba emerek beslemeye ek gidami

önce (1,082 puan) tarafından

Ben en fazla 3veya 4 aya kesicem zaten cok yoruldum 

6baya kadar zaten besin değeri ondan sonrası zevke giriyor ek gidalarda daha çok besin var kiymali çorbalar et suyu ile yapılan çorbalar meyveler hergun yemesi lazım aslında benimki şükür yiyiyor

0 oy
önce (1,618 puan) tarafından

Chat GBT uygulaması indir ona sor her gün kalori hesabıyla çok güzel tarifler veriyor dene derim 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 223 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
+1 oy
8 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,475,168 soru