+1 oy
112 göst.
önce Diğer kategorisinde (418 puan) tarafından

Hanımlar benim pencerem dezgahın üstünde olduğu için uzunluğu 1 metre yaptırdım eni de 2 metre.gel gör ki adam çok pahalı yaptırmış. Size sormak istiyorum perde normalde uzun ya ben 1 metre istedim diye kesim oluyor ya ondan acaba aynı fiyata mı denk geliyor.yani sanki 1 metre değil de 3 metre gibi mi hesap ediliyor umarım anlatabildim.

5 Cevaplar

+1 oy
önce (11,456 puan) tarafından

Ben de çocuk odasına yaptırdım geçen ay. Boy fiyatı etkilemiyor dedi Petek üstü istedim en uzunluğuna göre fiyat veriliyor. 

önce (418 puan) tarafından

Haklısın az önce ablamla da konuştuk o da aynı söyledi pere enine göre hesap ediliyor uzunluğu farketmiyo

önce (11,456 puan) tarafından

Yani şöyle boy standart ölçüde oluyo haaa evin standartdan yüksektir o zaman fiyat artar ama standartdan kısa yapınca eksilme olmuyor çünkü senin aldığın dan çıkan parça adamın işine yaramıyor 

önce (685 puan) tarafından

e tabi simdi perdenin alt kismi dilimli dilimli oluo mesela . yada alt etek kisminda yogin oluo sekli islemesi falan. ust kisim bir ise yaramazki. perdenin boyu yukardan asa olan kismi etkilemez fiyati eninden nekadar harcandigina bagli . sık pile yapyirirsan ki boyle guzel duruo cok kumas gider enden. boy etkilemez. 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,946 puan) tarafından

Boy fiyati etkilemez en etkiler dokusuna göre fiyat değişir 

0 oy
önce (18,683 puan) tarafından

Evet canım. Enden hesaplanır boydan değil. Ben senin yerinde olsam boydan kalan parçayı da perde yapardım mutfak için 2 adet perden olurdu..biri kirlenince diğerini kullanırım. Paran da çöp olmaz öyle.

0 oy
önce (1,066 puan) tarafından

Ene göre fiyat verilir. 

0 oy
önce (953 puan) tarafından

Keşke başka yere de sorsaydınız, daha yeni perde aldım aynı kumaş başka yerde yarı fiyatının da altındaydı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
23 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melis... (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deryanyr (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,381 soru

24,153,632 cevap