0 oy
256 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (377 puan) tarafından

image

bu mama sandalyesini alan varnmi güvenilirmi

11 Cevaplar

+2 oy
önce (726 puan) tarafından

kumsasiydi silmesiydi falan bu tarzlar hep dert en guzeli ikea modeller. yika gec

önce (6,103 puan) tarafından

Çok şükür 3 çocuk büyüdü bizde bu sandalye ile, komşuya verdik şimdi 4.çocuk kullanıyor hiçbir kaza yaşamadık 🙏 

önce (30,469 puan) tarafından

Boş bırakmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum bende genelde yanımda yemek yedirirken oturtuyorum oğlumu onun dışında yalnız bırakamam artık sarkmaya başladı çünkü 

önce (377 puan) tarafından

İşte boş bırakılabiliyor bende ondan korkuyorum insan uykusuz olabiliyor dalgın olabiliyor hiç değilse bu su alaya kaşık almaya giderken de olur yigenimi boş birakmamislardi yaninda masada oturuyorlardı ama aynısı değil benziyor mama sandalyesi ile ilgili bilgim olmadığı için sormak istedim bu iyiyse bı bakarım olmadi

Diğerinde çok daralıyor oğlum annemgile gidince oturtuyoruz aşırı sıkılıyor rahat hareket edemiyor o nedenle fazla para vermektense bu en iyisi 

+1

Sağolun 🙏 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,645 puan) tarafından

Daha sade modellere bakabilirsiniz ya bence bu kadar teferruata gerek yok 

+1 oy
önce (64 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu tarzlar sağlam ıyı oluyor canım bızımde prego almıştı esım ılk başta ben kızmıştım ne gerek var bu kadar pahalı mama sandalyesine dıye sonradan anladım ağır sağlam bır sandalye  olduğu ıcın bırde beş kemerlı o kadar hareketlı çocuğum hıc dusmedı çok şükür  3 yaşını gecınceye kadar kullandık Hafıf bır sandalye olsaydı otuz kere duserdı çok hareketlı çünkü rahat rahat ıcınde koyup ısımı yapabılıyordum bu tarzdan vazgecme beş kemerlı ve ağır sandalye olmasına bırde ayak altlarında kaydırmaz sılıkon olmasına dıkkat et canım rahat edersin çocuğunun dusmesınden önemli degıl ucuz O düz plastık sandalyelere bakma ,çocuklar kendını düşüyor onlarda , büyük ıhtımalle sağlamdır bu tarzlar sağlam oluyor ama bırde trendyoldan falan yorumlarına ıyıce bak öyle al canım 

+1 oy
önce (3,981 puan) tarafından

Valla be  küçük aldim yerde oturulacak memnunum ondada bırakıp işimize yapiyorum 

+1 oy
önce (260 puan) tarafından

Kesinlikle tavsiye ederim, bizde de baby plus mama mia modeli var, kızım 6 aylıkken almıştık, şuan 6 yaşında halen onda yemek yiyor, kendisi biniyor, devrilmiyor falan sağlam, o yüzden seviyorum, arkaya da yatıyor, otururken rahat oluyor 

0 oy

Annemgilde var şuan bundan çocuklar gelip gittikçe kullanırız diye ablam bırakmış ama çok hantal aşırı yer kaplıyor biz bundan kullanıyoruz hem yer kaplamıyo hem hafif fiyatı da uygun 

image

0 oy
önce (1,934 puan) tarafından

Çok hantal bence memlekette yegenimkini kullandık ama kullanmadık ooek

0 oy
önce (619 puan) tarafından

Benim bu gibi var ama tekerleri var tekerli iyi oluyor canım çok kullanışlı digerlerine bebeyi kaldırırken masada geliyor 😂 en azından saglam oluyor 

Bu marka mi

önce (619 puan) tarafından

Yok canım civilden almıştık biz bulursam atayım 

0 oy
önce (3,900 puan) tarafından

Bendeki buna benzer, chicco markası. Çok sağlamlar. Hareketli çocuklar için bayağı güvenli. Tek olumsuz yanı, çok yer kaplıyor. Yer konusunda sorun yoksa iyi bir model. 

0 oy
önce (1,725 puan) tarafından

Çok pahalı değilmi bu meme sandalyesine göre ben henüz almadım araştırıyorum ama bu çok anneden dümdüz uyguna bu model ay geç dediler bende böyle bişey düşünmüştüm başta ama sonra mantıklı geldi dedikleri yer kaplamayan basit bişey alıcam

Yo bence pahalı değil benim bir tane çocuğum var ondan esirgemem en güzeli onun olsun isterim ikinciyi düşünmüyorum 

0 oy
önce (2,646 puan) tarafından

Bunun aynısının kanz modelini kullandım gerçekten kullanışlı ve sağlam. Kaldırdım şimdi 2. Çocuğum olursa kullanırım diye..

İkinciyi düşünmeniz ne kadar güzel

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 310 göst.
+1 oy
3 cevap 151 göst.
+2 oy
4 cevap 125 göst.
+1 oy
1 cevap 101 göst.

Kategoriler