+1 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Izmıt umut tepe  hastanesinde nasıl randevu alınıyor  mhrs alınmıyormuş yardımcı olurmusunuz çocuk cerrahisi bolümüne sırayı ben kendi adıma alacağım Çünkü hamileyim Bebeğim de taratom tespit edildi doğumdan sonra iyi bir cerrahla ameliyat olsun diye en iyi cerrahlar da umuttepe'de denildiği için oraya gitmek istiyorum hani numarayla alıp söylemek benim için daha iyi çünkü sıra vermiyorlar Google'dan telefon numaraları yok mu acaba

2 Cevaplar

0 oy
(685 puan) tarafından

Selamünaleyküm canım şimdi Google'dan Kocaeli Üniversitesi Hastanesi yazıyorsun oradan tıklayınca açılıyor zaten Kocaeli Üniversitesi Hastanesi karşının çıkınca tıkla orayı sayfa açılıyor Randevu al yazıyor tıkla Orayı tekrar kimlik bilgisi falan istiyor onları girer randevunu alırsın

(199 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım ben kendim çocuk cerrahına göreceğim hamileyim Bebeğim de taratom var hani doğum sonrası iyi bir cerrahın ameliyat yapması için şimdiden gidip fikir almak istiyorum Telefon numarası var mı acaba arayıp almak İcin 

-Reklam-
0 oy
(685 puan) tarafından

Ben de orada oturuyorum kocaeli'ndeyim yani ben de arada umuttepe'ye gidip geliyorum öyle randevum alıyorum

(199 puan) tarafından

Randevu sistemi karışık kimse bılmıyor nasıl alması gerektiğini bende ilk defa gıdıcem 

(685 puan) tarafından

Alabildinmi cnm

(199 puan) tarafından

Ya canım şöyle şimdi Ben hamileyim benim çocuğumda taratom tespit edildi Bebek doğduktan sonra hani iyi bir ceraha göstermek istiyorum o yüzden direk arayıp randevu almak istiyorum çünkü yaşımı girdin mi bana randevu vermiyorlar

(685 puan) tarafından

Ama cnm umuttepeye öyle randevu vermiyorlar benim bildigim bitek İnternet üzerinden aliniyor.niye yaşın kaç senin verirler niye vermesinler 

(199 puan) tarafından

28 canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eminefeyza (2 puan) tarafından soruldu