0 oy
251 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,419 puan) tarafından

Kızlar alt komşum tam yatak odamın camının dibinde her gece saat 1 oldu mu şarkı söylemeye başlıyor adam 60 yaşlarında hiç evlenmemiş ablasının evinde kalıyor. Sabah saat 6 oldu mu tekrar başlıyor. Sesi de o kadar gür ki resmen yatak odamın içinde yankılanıyor. Bluetooth kulaklığı takıyor bağıra bağıra meyhane şarkıları söylüyor.

Daha önce eşim uyardı. Bende ablasını uyardım. Yapacak bişey yok kardeşim hasta karışamam dedi ama adam hasta falan değil senden benden akıllı.

Ben ne yapabilirim bu duruma?

5 katlı 10 daireyiz. Biz yöneticiyiz ona rağmen kaç kez söyledik bana mısın demiyor 

9 Cevaplar

0 oy
önce (4,419 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ve ben 7 aylık hamileyim zaten uykularım haram olmuş uyuyamıyorum ağrıdan.

2 ay sonra bebek gelince nasıl olcak bilmiyorum 

önce (54 puan) tarafından
+1

Polisi ara 

önce (666 puan) tarafından
+1

ne munasebet canim

hasta ne . zihinsel engelliyse laftan sizden anlamaz belki de. adamin evde kalmisliginin kudurmuslugunun efkarinin cilesini siz cekmek zorunda degilsinizdi efkarlanip efkarlanip sarki soylucekse gtsin mehyaneye

önce (5,457 puan) tarafından

aynen polisi ara bak o zaman hastalık kalır mı

Ahahah bende onu diyorum çalcam kapısını amca kim o kadın el birliği ile sizi kavuşturalım Allah için 🤣

-Reklam-
0 oy
önce (6,850 puan) tarafından

Zabıta yada polisi ara onlar gelip müdahale ediyor

Gece 2 de arasam o saatte de gelir mi uyarı için

önce (6,850 puan) tarafından

Gelir tâbi

0 oy
önce (4,835 puan) tarafından

Uyaridan anlamiyorsa zabitayi arayacaksin canim, gece gunduz onu dinlemek zorunda degil kimse

Ya ikisi de 60 65 yaşlarında vicdan yapıyorum ama kadına kardeşini şikayet etmeye kalkınca cazgırlaşıyor acınacak tipte insanlar değiller

önce (4,835 puan) tarafından

Acima canım, efendi efendi uyarmissiniz. Komşuluk hakkini gozetmiyorlarsa acimayacaksin

O saatte kaç kez kapısına gitmek için uyandım eşim bırakmadı. O saatte uyarsan belki ciddiye alır

0 oy
önce (3,471 puan) tarafından

Uyarılara rağmen dinlemiyorsa şikayet edin 

Hemen o anda gelirler mi onu merak ediyorum.  Yoksa kayıt mı açarlar

önce (54 puan) tarafından

O anda zaten gelmezler polisler geç geliyor olaylarda. Birşey yapmasalar bile gözleri korkar bir daha yapmazlar belki 

Aynen doğru söylüyorsun

0 oy
önce (30,095 puan) tarafından

İmza toplayıp attırın gitsin kimse onun karga sesini çekmek zorunda değil en nefret ettiğim şey 😒

+1

Bina 30 yaşından fazla onlar ilk sahipleri ben 1 yıldır burdayım kimse imzalamaz ama herkesle kavgalı kadın. Kimse sevmiyor onu 

Nesini sevecekler ki bencillik yapıyor herkes onu çekmek zorunda gibi davranırsa kimse sevmez tabi normal 

+1

Evet benden önce de böyleymiş. Başta problemi benimle sanıyordum. Çarşaf asıyorum diye çarşaf asma diye uyardı beni. Sonra öğrendim ki 3 4 5 kattakilere de söylemiş çarşaf asmayın diye. Hakikaten problemli insan 

Ay ona neymiş ya isteyen istediğini asar ne sanıyo kendini ağa paşa falan mı 

+1

Bilmiyorum değişik biri 🤣

0 oy
önce (1,619 puan) tarafından

Polisi arayın başka çare yok 

0 oy
önce (54,155 puan) tarafından

alkışla sende 😀 cok sinir bozucu belli bir yastan sonra amcalarda coşuyor 

Duysa alkışlıcam da 🤣 kulağında kulaklık dünyadan bi haber 🤣

0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Sende inadına gürültü yap al eline sopayı tak tak vur 

Valla normalde kızım evde koştuğu zaman kızım koşma bak Kadriye teyze kızıyor diye kızıyodum. 3 yaşında çocuğun bile psikolojisi bozulmuş kaynanamlarla gidiyoruz orda çocuklar koşunca koşmayın Kadriye teyze kızıyor diyor yavrum 🤣 ama artık karışmıyorum hoplasın zıplasın gelirse cevabını alır oda suçunu bildiği için şikayet etmiyor 🤣

0 oy
önce (2,258 puan) tarafından

Ses kaydı yap o sırada da polisi ara hem ses kaydin elinde delil olur 

Evet bugün aklıma o geldi neden ses kaydetmiyorum ben diye. Öyle yapcam inkar ederse açar dinletirim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 809 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
42 cevap 1,186 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 720 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 938 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,190 cevap

334,916 kullanıcı

...