+1 oy
119 göst.
önce Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından

Hanımlar öğretmenim ama atanamadigim için ücretli yapmak istedim o da çıkmadi. Ozel okullara başvuru yaptim cv bıraktım hiçbir şekilde dönüş yok. 

Sonra dedim başka işler de bakayım ama yok yok yok. Ya baktığım işler bana uymuyor ya da ben o işlere uygun değilim kısacası kendime uygun iş bulamadim :( öğretmen olup da başka alana yönelen var mi ya da ne gibi işlerde çalışıyorsunuz.  Eşime hem maddi olarak destek sağlamak istiyorum hem de işleyen demir pas tutmaz hesabı çalışmak istiyorum. Ben boşa mi okudum diyorum. 

Kendi mesleğimi yapmak istiyorum ama tüm kapılar yüzümüze kapanıyor cok üzülüyorum bu duruma. 

Bu gibi şeyler yasayan varsa yazarsaniz sevinirim. 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,948 puan) tarafından

Aklıma gelen ya özel ders ya da preply uygulaması var oradan online ders verebilirsin. Umarım bir kapı açılır.

-Reklam-
0 oy
önce (27 puan) tarafından

Branşınız nedir

önce (3,270 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım her yeri denedim hiçbir yerden cevap yok garenti kasiyerlik yakında tüm kasiyerler atanamayan öğretmenler den oluşacak çok aci

0 oy
önce (662 puan) tarafından

benim zamanimda deshaneler 6 gun calistirip 600 tl teklif etmisti bana . asgari ucret 750 tl idi. bankaya girdim bende 1048 tl maasla .  sonra evlenince istifa ettim  kolay kolay ogretmenlik meslegini kendi meslegini yapmak nasip olmuo bence .

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
+1 oy
2 cevap 102 göst.

Kategoriler

1,475,179 soru

24,150,511 cevap