Kızlar 11 aylık bebeğim var alttan 2 üsten 1 tane çıkmaya başladı dişleri bazen ısırıyor göğsümü çok canım acıyor az önce emzirdim dişleri değiyor ve canımı yakıyor bunun bir çözümü varmıdır sizce 🥺
Ben bulamamıştım o zaman çözüm 😄
Nasıl emziricezzz ya 😏
Ay ne çektim bu durumdan🙄 Kesinlikle tepki vermemen lazım. Baktın oyuna çeviriyor, biraz kızabilirsin. Ben kızıp, emzirmeyi bitiriyordum. Bir daha ısırsan süt yok diye diye bıraktırdım. Küçükler ama çok güzel anlıyorlar.
Gerçekten beynime kan sıçrıyor o an da 🥴 emerken bile dişleri değiyor acıyor
Lanoline krem sürebilirsin, rahatlatır biraz.
Sağolasın canım 😌😌
Rica ederim, kolaylıklar dilerim 🍀
Ay beninkide son gunler unuttu AMA ısirip cekiyor du bide disleri ile canim fena yaniyirdu
Benim de öyle ya acıyor emzirirken
İncia nin göğüs ucu kremiyle
Emzirirken sıkıntı o anda acıyor
ısırınca memeyi çıkar ağzından ve kapat. ısırdığın için meme yok de
ahh uhg falan acıma sesleri çıkarma oyun sanar
11 aylıkken anlıyorlar mı ki kız 😁
anlar tabi cin gibi onlar
Okurken o acıyı bedenimde hissettim resmen 😄 çözümü yok maalesef sadece ısırdığı zamanlarda memeyi çekiyordum ağzından. Hayır hayır falan diyordum. Ama bazen bilerek gözünün içine baka baka bile bile güle güle yapacak😄
Şuan da o kadar anlamıyor da canım acıdığı zaman oooff felan diyom hemen kaşlarını çatıyor 😁😁
Malesef yapacak bişey yok zamanla bırakıyorlar
Allah yardım etsin ben artık ağlıyordum ağrıdan
Sağol canım benim analık böyle bişey işte 🥺
Ben isirdiginda burnunu sıkıyorum genelde o zaman bırakıyorum isirmayi
Kıızz acır burnu yaaa 🥺😁
Valla artık benimki bildiğin yara olmuştu ve hep yaraya denk getiriyordu en son 2 3 kere burnunu sıktım o da anlasın acıyı ısırırım ne ile karşılaşacağınız anlayıp bıraksın diye ve bırakmıştı 3n son zaten bakti canı aciyacak
Şuan aynı şeyi yaşıyorum bir çözümü yok benimki süt gelmeyince kızıp koparacak gibi çekiyor aşırı kötü bisye
Allah kolaylıklar versin bize
2 hafta neler çektim. Mastitli göğsümü üstüne ısırıyordu hatta ısırmayi geçtim emmesi bitene kadar göğsümü dis arasına alirdi. Sonra kızdım vs unuttu yavaş yavaş. 10 aylikti
Analık gerçekten çok kutsal bişey bir kez daha anladım
Yüzüne üfle canım nefes alamıyo bırakıyo memeyı
Ahahaha deneyeceğim 😁
Benim 1.5 yas bebe bile ısırmaya basladi daha yeni . Ve gülüyor suçunu biliyor.
1.5 buçuk yaş herşeyden anlar ona gerekeni söyle yapmasın bir daha 😁
Herseyden değil ya . Otur gel git onlardan anlıyor sadece
1,475,306 soru
24,152,152 cevap
334,962 kullanıcı