yeni kahve bardaklarım nasıl 😍
dümdüz bardakçıyımdır ama bu modeller hoşuma gidiyordu 😅
tatil bitti işler bitmedi, çamaşır yıka topla oyy pyy😅
sizlerde ne var ne yok
Gün doğumunu bekliyorum heyecanla bardaklara bayıldım aman nazar değmesin bardağı ☺☺
gün doğumu? bacım nerdesin sen, güzel mi oralar 😂
başkalarında görüyordum bulunca aldım, eşim pek sevmez böyle şeyleri de ses etmedi bakalım😂
Yeni Zelandadayım 9 saat ilerdeyiz sizden 😂😂 cuma günleri eşimle hep gün doğumunu izleriz bu sefer nöbet sırası bende ama zor dayanıyorum gözler gidiyor gibi
Bardak tabak çanak kadın işidir eşleri boşverin
dünyadan uzak yer🤗
O yüzden mutlu insanlar ülkesi diye anılır 😂😂 gün doğumu terapi gibi resmen battaniye altında malum yerlerimiz dona dona burnumuz aka aka romantizm hemde dünyadaki ilk gün ışıklarını karşılamak gözlerime bu güzel deneyimi yaşatmak harika bişey
Hayırlı akşamlar afiyet olsun güzel günlerde kullan oğlan ile uğraşıyorum hiç durmuyor hep bir yaramazlık bnde kendime kahve yapicam ama oğlanı gece uykusuna geçirince bn bardak çok severim değişik deşik yerim olsa dha çok alırım
ya züccaciye gezmeye bayılıyorum ama cidden yerim yok çok sinir bozucu 😂
benim kız da çok yaramaz olmaya başladı ya
Ay bnde severim yeterki cebimde para olsun🤣🤣 senin kiz kaç aylık
26, tam pasaklı çocuk oldu
bugün babasıyla bi gitti geldi. her yerde temizmiş arabadan inerken tekeri ellemiş, onu da yüzüne sürmüş yüzü gözü kapkara😂
Aha benim oglanda öyle fazlasi var 26 aylık 🤣
Kızımı dörtte okuldan aldım. Oğlumu hastaneye götürdüm. Eve geldik onları yıkadım pakladım ama benim pil bitti. Çocukları doyurdum uyudular. Eşim gece görevden gelecek. Ona yemek yapmam lazım. Düşünüyorum ne yapsam diye. Bir yığın da çamaşır var katlanacak😞
bu işler bitmiyor 🤦🏼♀️
benim de evde patates varmış, sulu patates yaptım etli, yanına pilav
Bardaklar şirin miş güzel güzel kullan ☺️😁
Ben ortalığı topluyorum arkamdan birileri makasla birşeyler kesip geri dağıtıyor akşam 9 olsa da mesaim bitse diye bekliyorum
teşekkür ederim 🤗
o mesai hiç bitmiyor yahı
9 da uyur 12 kalkar 1 de uyur 4 de kalkar en son 6 buçukta kalkar ve öğlene kadar uyumaz artık bu son 2 haftadır her gece böyle uyanıyor nedenini asla anlamıyorum 31 aylık olmasına rağmen
Afiyet olsun cok tatli fincanlar ❤️
Benmde en sevdiğim fincanim dun kirildi yanlislikla yenisini alicam artik
Çok güzeller güle güle kullan canım
Ben o kadar yorgunum ki nefes alırken bile dinlenmek istiyorum
beni sürekli anne denmesi ve temas halinde olmak yoruyor sanırım
Afiyet olsun güle güle kullan 🤗
Çok tatliş fincanlar güle güle kullan
Afiyet olsun canim cok guzel kupalarin guzel gunlerde kullan
Cocugu uyutuyorum daldi dalacak nasipse
sağol canım.
ay benim kız uyuyor ama korkuyor mu bir yeri mi ağrıyor anlamadım sürekli ağlayarak uyanıyor
Sagol cicegim
Allah Allah bi okusaydin ustune
Bardakların renkleri çok tatlı, güle güle kullan 🌸
Şimdilik oturuyorum, yarının iş/yemek /organizasyon detayları kafamda dönüyor 🙂↔️
teşekkürler 🤗
Kanka sen eskide kalmışsın köy bardağı bu
hayırdır nereden kankan oluyorum ben senin
Mühendisimndedin ala ala bu bardağı mi aldın hahayt
niye mühendisler bu bardağı alamaz diye meslek kanunu mu var 😂
Sorması ayıp ne mühendisi KALDIRIM Mİ ;)))
kaldırım olsa duramazsın cicim😘
1,475,491 soru
24,155,228 cevap
335,091 kullanıcı