0 oy
1,255 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (312 puan) tarafından

Kızlar bugün eşimin gıcık olmak istedim sinir olmak istedim bir arkadaşım var oğlumun öğretmeni arkadaş olduk bana geldi abdest alırken saatini burada unutmuş bir ay kadar bende kaldı Tabii ki o saat Benim eşim de saat tamircisi saati durduğunu görmüş öğretmenine vermemiş oğlumun gitmiş dükkanda tamir etmiş ondan sonra vermiş Tamam kızı kıskanmıyorum okey sen iyilik meleğimsin ki hocanın saatinin pili bitmiş de gidip değiştiriyorsun diye buna patladım Saçmalama Ben iyilik yapmak istedim falan yapma dedim Ne alaka her pili bitmiş Saati değiştirmek zorunda mısın dedim Ben dedim oğlumun öğretmeni ne pasta yapayım o zaman dedim İllaki erkek öğretmenleri olacak dedim saçmalıyorsun falan dedi Saçmalamıyorum dedim Benim manipele edemezsin dedim eşleriniz böyle bir şey yapmış olsa Benimki bir tepki mi verirsiniz yoksa insanlık halidir Olabilir insanlık yapmış mı diye düşünürsünüz sohbet muhabbet amaçlı olsun diye açıyorum bu postu

37 Cevaplar

+18 oy
önce (740 puan) tarafından

Yani yuh sana kadın abdest alırken unutmuş eşin saatçi mesleği bu dikkatini çekmiş alıp tamir edip vermiş ne var bunda sen de öğretmene durduğunu fark ettik yaptık zamanınız geçtikçe huzur diliyorum deseydin bence çok ayıp etmişsin bir öğretmen karakterlidie kalkıp senin eşine neden baksın ayıp ya 

önce (312 puan) tarafından

Ben o işi kastetmiyorum canım bir tek yorumlarda oraya çeken sensin

önce (740 puan) tarafından
+2

Ben neyi kasteddigini çok ama çok iyi anladım basbaya kadını kiskanmissin iyilik meleği değilse kocan sen de iyilik meleği olup insanlari evinde misafir etme neden ogretmeni evinde misafir etme gereği duydun 

önce (248 puan) tarafından
+4

Bence fesat olan sensin yazdıkların onu gösteriyor eşinin bir saatin pilini değiştirmis diye dert ediyorusn bunu buraya yazarsın herkes aynı şeyi düşünür 

önce (1,450 puan) tarafından

Haklı yorum @Renklihatira

önce (6,041 puan) tarafından

Postu yeni gördüm. Hem misafir edip hem çok ayıp bir yakıştırma yapıp hem de eşine "İlla ki erkek öğretmenleri olacak" diyip çirkin bir misilleme yapmak. Aman ya Rabbi...

-Reklam-
+11 oy
önce (662 puan) tarafından

Aşırı sinirlendim bu bloga ne kötü bi düşünce bu çok ayıp gerçekten bu kadar iyiliğinizi insanlığınızı mı kaybettiniz çok ayıp çok kendinizden utanmalı eşinizden özür dilemellisiniz

Kız soslu tavuk Niye sinirlendin Tabii ki insanlığımızı kaybetmedik biz yardım edilecek yeri biliyoruz ama ben bu duruma sinir oldum

önce (662 puan) tarafından

Bu durum yardım edilecek durum değil bu durum eşinizin mesleği gereği durum sizi kırmak istemiyorum o yüzden daha fazla bişey söylemek istemiyorum abarttınız diyerek yorumuma son verıyorum

önce (1,286 puan) tarafından

Bu kadar güvensiz iseniz niye eve alıyorsunuz 

Ben farkındaysanız kocan beni aldatıyor diye bir tabir de kullanmadım Kocam beni aldatacak diye bir tabiri de kullanmadım kocam o kadına bakar diye tabirde kullanmadım öyle bir şey düşünmedim Çünkü

önce (26 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Bunların hiçbirini dusunmediyseniz o halde sorun nedir ? Sizi rahatsız eden şey nedir ? Eşiniz saatçi olmasa alakasız özel bir ilgi gösterilmiş gibi algılayabilirsiniz pili bitmiş yani bu çok insanca ve nazik bir düşünce bej şahsen evime girecek kadar samimi olduğum arkadaşımın saati ile ilgili böyle bir durum olsa hoşnut olurum eşim bana ve benim değer verdiğim kişiye özen gösteriyor diye ne var ki bunda

Benim sinir olduğum şey bana sorulmadan yapılması Sonuçta ben onun eşiyim bana öyle Küçük jestler yapmayıp da başkalarına yapması benim sinirimi bozuyor

Bitmiş bir saat pili kadar jest gormediyseniz diyecek birşey bulamıyorum 

Kesinlikle 1 saat pili kadar jest görmedim

Üzüldüm:0

+5 oy
önce (12,143 puan) tarafından

Hayatımda ne böyle yobaz bir düşünce gördum ne de yobaz bir insan. Kadının saati sende kalsın sen 1 ay onu teslim etme, sonra da gidip pilini değiştirdi diye eşine patla. 

Madem kıskanacaksın arkadaş olma, evine sokma. Kadın senin böyle düşunduğunu bilse evine dahi adım atmaz

+4 oy
önce (163,475 puan) tarafından

iyide adam hakkaten iyilik yapmis fazla abartmissin 

hayatim kocanin gelir kaynagi saatlerse evde duran saat tabiki ilgisini ceker benimde saatlere karsi ilgim vardir baskasinda gordum saate bile bakarim kaldiki adamin isi buysa tabiki bakar bakmiskende durdunu pilinin bittigini anladiysa degistirir gayet normal

idom yok mesaj mesaj bolumun bile kapali giremiyom 

önce (2,162 puan) tarafından

😂 Kız ben başkasına sen diye mi attım yoksa kız 😂😂😂

bilmiyom ido goremiyom baci

önce (2,162 puan) tarafından

Sana göndermişim yavrum açtım mesajları 

+3 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Ayyyy ne kiskanclik bu ya??? 😒😒😒

Her seyin fazlası zarar.

Kalbiniz katran baglamis direk fitne fesatlik bu baska bi şey degil.

Sen hic iyilik ,nezaket ,görgü denen bi sey gormedin mi ailenden.

Allahtan kocan bunlari gormus sen de biraz ornek alicagina adama demedigini birakmamissin.

Senin adına utandim sahsen.

Ay bu yorumu çok güldüm kelimelerinizi seçe seçe yorum yapın çok rahatsız olduysanız ikiliyebilirsinjz 😂🙈

+1

Sectim zaten daha agir seyler hakediyosun da neyse yorulmicam 😏😏😏😏 

Kiskanc

önce tarafından yeniden gösterildi
+1

Terbiyesiz kiskanc 😏

önce (1,882 puan) tarafından
+4

Senin sorunun sadece kıskançlığında değil yavrum, aynı zamanda çok fena bir mahalle ağzın, camdan ağzında sakızla karşı balkona laf atacak bir mizacın var. Bunlar daha acı bence. @M1e2l3e4k5

Ya Ben sizi anlamıyorum gerçekten sizi ilgilendirmiyor çok rahatsız olduysanız lütfen çıkar mısınız

+3 oy
önce (1,681 puan) tarafından

Ben teşekkür ederdim eşime ince düşüncesi için oğlunun öğretmeni kendin diyosun bu yüzden adamda iyilik yapmak istemiş saatçi olduğunu biliyorum kadın öyle verseydi asıl ayıp olurdu bunun altında aranacak bişey yok gereksiz tepki vermişsin kadın duysa senin kocanamı kaldım dicek bide arkadaş olmuşsun yani tanımışsın az çok evine gelmiş böyle şeyler düşünmen hiç normal gelmedi 

Tabii ki öğretmenlik Kocama bakmayacak kocam da öğretmene bakmayacak biliyorum bunu bunu kastetmiyorum ama benim eşim bana psikolojide çok uyguladığı için beni herkesten Kıskandığı için ben de bir yerden sonra böyle patlattık veriyorum ben saatinin pilini değiştirmesine sinir oldum

önce (1,681 puan) tarafından

Tamamda bu bu konuda patlat verecek bişey değil ki kocan birine bekmış olsa konuşmuş olsa msj yakalasam takipleşme beğeni görsen neyse suçlu duruma düşmüşsün başka zaman bişey desen kıskanmayla ilgili dikkate alınmazsın sen seçme sapan şeylere takıyosun der adam 

+3 oy
önce (15,175 puan) tarafından

Manipüle kelimesinin burada işi ne, bana göre olay oldukça olağan iyilik yapılmasını istemeyeceğiniz kadar şüpheli yaklaştığınız birini neden evinize alıyorsunuz olayı abartmışsınız. Oldukça insani bir şey bu ve bence bakış açını değiştir herkese fazla gelmiş tepkin adamın işi olmasa amenna kız

önce (12,143 puan) tarafından

Hahaha manipule kelimesini kullanmasına tek takılan ben değilmişim 🤣🤣 zaten o kelimeyi duyan herkes olur olmadık yerde kullanıyor. Bide dikkat çekelim manipüle değil "manipele" 😂😂

+3 oy
önce (7,602 puan) tarafından

Yanii 😱😱 şu surat ifadesi ile okudum postunuzu.

+2 oy
önce (6,410 puan) tarafından

Sen benim yerimde olsan eşimi çoktan boşardın o zaman. Eşimle gurur duymuşumdur hep ince düşünceli bir adam olduğu için. Yahu adam basit bir iyilik yapmış ne olacak ki bundan. 

Vallahi canım güvenimi kırmadan önce düşüneceklerdi ben demiyorum ki öğretmen eşime bakar diye güveniyorum çünkü eşim de öğretmene bakar diye muhabbet de yapmıyorum Benim sinir olduğum şey yani Neden yapıyorsun sen karını düşünmüyorsun karının kırılan kalbini düşünmüyorsun ama öğretmenin saatini çok iyi düşünüyorsun burada benim sıkıntım Yani beni umursamayıp da başka insanları umursamasın Benim zoruma gidiyor

önce (6,410 puan) tarafından

Seni anladım eski postunu okudum. Doğum gününü unutmuş galiba eşin. Ele iyisin de eşine neden yoksun? Haklısın 

Ay güzel bacım Ne güzel bak eski Postumu okumuşsun beni yargılamamışsın ve beni mutlu ettin ve doğum günümü kutlamadı ve bir hediye alma veya bir güzel söz söyleme bile yok bazılarına ince olmuyorsa Bana da ince olunca ben karısıyım yani o babda diyorum yoksa benim kocam gidip kadına bakacak diye bir muhabbet yapmadım Yapmam da🙃🤲🏻

önce (1,165 puan) tarafından

Canım eşinin ilk önceliği sen olmalıydın 

İlk önce senin gönlünü alsaydı keşke 

O zaman öğretmene saate pil takmasına bozulmazdın 

Cok haklısın canım 

Eşin eve geldiğinde senin güzelce gönlünü almalı 

+2 oy
önce (17,344 puan) tarafından

Ben böyle bir durumu asla kıskanmam. Bana senin kıskançlığında fazla geldi. 

+2 oy
önce (610 puan) tarafından

Kendime dert ararken ben 😁😁😁 

😂

+2 oy
önce (8,239 puan) tarafından

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun eşin senin düşündüklerini düşündüğünü sanmıyorum ama artık düşünür ve bu senin sayende

+2 oy
önce (24,176 puan) tarafından

Saati bu kadar elinde tutmadan versen bütün bunlar olmazdı tamir etmesinde bir art niyet aramam ama onun götürüp vermesini istemem bence bana vermeliydi ama çocuğu sürekli o almaya falan gidiyorsa götürüp verebilir nerde nasıl görüp verdi bilemeyeceğim ama kavga edecek kadar bir sorun değil bence 

Canım öğretmen benim evime uzak yerde oturuyor dedi ki Okullar açılınca dedi getirirsin dedi aradan da bir ay geçti Tabii ki o yüzden yani

+2 oy
önce (247 puan) tarafından

Eşin senden habersiz mi alıp götürüp tamir et senden habersiz mi veriyor Eğer böylesi Tabii ki de haklısın Ben olsam ben de kısarım yaparken neden sana söylemiyor söylemesi lazım değil mi eğer konu böyleyse haklısın Ben de senin kafadanım eğer biz yanlış düşünüyorsak

Canım Şöyle ki benim içime verdim ki çocuğu almaya gideceksin ya bu saati de öğretmenine ver Bizimkisi de zaten durduğunu görmüş bu Durmuş saati vermeyeyim demiş ayıp olur tamir etmiş götürmüş öyle vermiş

+2 oy
önce (3,917 puan) tarafından

Anma fesatlaga bak kiz senin iki yakan bir araya zor gelir 

+2 oy
önce (472 puan) tarafından

Eşiniz öğretmeni evde gördü mü ki, ben hiç bir sıkıntı görmedim burda biraz fazla olmış sanki böyle çıkışmanız çünkü evde bozuk bir saat ve eşiniz tamirci o onun kime ait olduğunu bile düşündüğünü sanmıyorum şeytan vesvese vermesin içinizden dua okuyun gerçekten, bendr kıskancımdır ama bunda hiç bir şey görmedim ben

Ben hiç kıskanç değilim canım ben öğretmeni de kıskanmadım Eşimi de kıskanmadım Benim sinir olduğum nokta bana sorulmadan saati yapması neden saati yapmış yapmasana gerek yok

+1 oy
önce (1,917 puan) tarafından

Bence kiskanacagin birisi ki böyle dusunmussun mesele pil degil

+1 oy
önce (94 puan) tarafından

Bacım sen ne anlatıyon 

+1 oy
önce (5,966 puan) tarafından

Neden esleri karsi cinsten birine iyilik yapinca cinsel iliski yasamis veya yasayabilir gibi tepkiler veriyo bazi kadinlar.? Bu kiskanclik degil paranoyak dusunce kusura bakmayin. Esinizin meslegi ki kisi cocugun ogretmeni ekstradan hosluk olmus. Ben boyle ince dusundugu icin memnun olurdum sahsen. Bi de hakli gibi adama beni manipule edemezsin demissiniz. Valla manipule etmeye calisan biri varsa bence o sizsiniz.

+1 oy
önce (414 puan) tarafından

Hayretler için de okudum postunu. Kıskanılacak şey var kıskanılmayacak sey var. Eşin çok güzel bir şey yapmış helal olsun farketmiş bu işten de anlıyor saatj tamir etmis. Keşke o öğretmen bu düşünceni öğrense de sizinle bı daha asla görüsmese. Sizin gerçek hayatla bı bilginiz olduğunu bile düşünmüyorum. Dışarı da neler oluyor farkında değil misiniz? Sanki adam sizi aldatmis gibi tepki vermişsiniz pess.

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 618 göst.
11 saat önce Diğer kategorisinde Yeniianne (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,147 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 382 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.

Kategoriler