Hanımlar atipikotizm bir oğlum var bu siteye 3 ay önce taşındım Oğlum çok uyumlu bebeklere aşırı düşkün seven çocukları seven merhametli böyle pamuk gibi kalbi olan bir çocuk ama ne yazık ki sitedeki çocuklar tarafından dışlanıyor her aşağı indiğinde onu oyuna almıyorlar ve çocuk ağlayarak Eve Dönüyor geldim baya Ağlamış tartaklamışlar galiba artık bilmiyorum ne yapabilirim gidip çocuklara kızsam aileleri diyecek niye böyle diyorsun ailelere sorsan yok Senin oğlun sorun çıkarıyor çocuklar gözümün önünde oğlum Hiçbir şey yapmadığı halde 6 yaşındaki çocuk sırtına binmiş in İn diyor rahat bırakmıyor yumruk atıyor tekme atıyor annesi Geçen gün diyor ki senin oğlun benim oğluma çok karışıyor yani sırf özel bir çocuk diye sürekli insanlar onun yanlış yaptığını söylüyorlar ama gözlerimle görüyorum Öyle değil Parkta oynuyorkardı o parkın diğer tarafında spor aletleri oynarken kafasını vurdu şişti ta Diğer tarafta da basketbol sahası var altı yaşında bir kıza parmağını kapıya sıkıştırdı ağlayarak geldi annesi diyor Ne yapalım bu çocuğu dövelim mi dşyerek gülüyor böyle şaka gibi Ben diyorum ki oğlum orada değildi ki o yapmadı ki ama o oynamışlar da kovalamıştı çocuğun da oraya gitmişti falan gibisinden şok oluyorum insanlara gerçekten dayanamıyorum artık üzülüyorum ağlıyorum çocuğum girdiği her ortamda dışlanıyor ve sürekli suçlanıyorda.
Canım anlayışlı olmayı alttan almayı bir kenara bırakmanın zamanı gelmiş içinden bir panter çıkar bak bakalım bir daha ağızlarına alabiliyorlar mı senin çocuğunu sustukça tepeme çıkmışlar
Aynen sıze katılıyorum. Sızın başkalarına cevaplarınız benı baydı kusura bakmayın ama. Benım çocuğum çok özel bı çocuk hele kı benım çocuğum sa çarkına s... Gülerek dovsek mı ne demek nasıl sakın kalabıldınız. Gostermelı olarak sız yapsaydınız kadına.. Bak ben senın nıyetını gerceklestırdım diyip evıre cevıre dövseydinız. başkalarının çocukları her ağladığında açıklama yaparsanız kusura bakmayın sıra sıze gelır. Yıkın gecsın ortalıgı.. Sız kaya gıbı durduğunuz vakit o çocuklarda cesaret edemeyecekler sızın evladınıza bır söz söylemeye darp etmeye.. Daha nazık daha kıbar olacaklar.
Zaten annelerinde problem Ben çocuğuma evde anlayışlı olmayı paylaşmayı öğretiyorum ama onlar da aynı şeyi yaptığını düşünmüyorum Aile'in çocuklar üzerinde çok etkisi var. Onlara karşı çirkefleşebilirim Çocuğuma iyi bir örnek olmak adına insanlara daha kibar ve anlayışla yaklaşmaya çalışıyorum iletişimle halletmeye çalışıyorum yoksa onlara göre gitsem saç baş yolacağız birbirimizi
Tatlı dilden kibarlıktan anlıyorlarsa tabıkı yaklasım sızın dedıgınız gıbı olur. Ama onun bunun çocuğu sızın çocuğunuz dısında ağlıyorsa sebep olarak da sızın çocukmuş olarak gösteriliyorsa ben orda tatlı tatlı konuşmam... Kısa öz cırkeflesmek bana göre en doğru çözüm bu durumda.. Tavrınızı bellı edın herkes o duvarı görsün bence.. Dırek saç bas yolun degıl aslında benım demek istediğim.. Bakısınızdan bıle korksunlar cesaret edemesınler. Boylesı insanlar kıbarlıgı da anlayısı da hak etmıyor kıbarlıgı anlayısı hak etseler zaten utanıp bu durumu çocuklarına asılayabılırler.. Durumu anlataabilirler çocuklarına.. Belkı doğru belkı yanlıs benım bu yaklasımım ama insan olmayana 20 40 yasına gelmıs olgunlasamamıs ınsanlıgı ogrenememıs insana ben mı ogretecem. . Çocuksa benımde çocuğum dunyanın merkezı.
Tabii Siz de bir açıdan haklısınız Ne demek istediğinizi anlıyorum fakat buraya yeni geldim ve 3 aydır insanlarla çok Yüz göz olmak istemiyorum açıkçası Çünkü dışarıda görüyorum çocukları için Birbirine laf sokan Hatta kavga ederler bile olmuş Bu binada ben o raddeye gelmek istemiyorum kimsenin sevşyesşne inmek istemiyorum yoksa bir yerden sonra gerçekten damarıma basılsa Ben çok kötü şekilde tepki veririm ağızla değil bunlarla bu şekilde konuşarak değil öyle bir ders veririm ki şaşar kalırlar
Oğlumun hiç bir suçu yokken o kızın annesi misali diyecek insanın içinden geçerim 35 yaşındayım hayatım boyunca hiç karakolun önünden dahi geçmedim ama muhtemelen şiddetten polislik olurum
Hak ediyorlar ama ...işte
Amasi yok canım doğurduğuz çocuğu korumakla sorumluyuz benim oğlumda çok paylaşımcı sessiz bir çocuk parkta dövmeye çalışan sıkıştıran çocuklar anneleri orda ise onları uyarıyorum vurduğunu gördüğüm çocuğa da bağırıyorum kızıyorum. Dövelim mı onu dese bana ben derim kör müsün geri.zekali mı çocuğuna sahip çık sarsak sarsak gidip sağa sola çarpmasın
Haklısın ne diyeyim, kimseye anlayiş göstermemek gerek
Bacım sen nasıl sakin kalabiliyorsun sen ses etmemeye devam ettikçe çocuğun daha çok zorbalanır
Artık anlayiş göstermem kimseye, valla çocuğuma diyecem biri seni dönüyorsa sende döv diye. Çocuk küçük olanlara karışmadığı için bi baktım 4 yaşında çocuk oğlumu kovalıyor vuruyor oğlum küçük diye karişmşyırdu ona
Kusura bakma ama yolardim o kadını bennnn utanmaz kadinn koskoca kadınlar bunu diyorsa bebeler napsin sen sessiz kalma artık lütfen aç ağzını yum gözünü kimse benim evladımdan kıymetli değil
Maalesef öyleler canım O değil de yöneticinin karısı var bir tane oğlu var 6 yaşında tüp bebek ya zar zor olmuş yıllar sonra anne olmuş Her neyse bu çocuk doğum günü oldu biz dışarıda parktayız parti yaptılar tüm çocuklar beraber paraya üflediler bu çocuk da küstü gitti neymiş Benim oğlum da üfledi diye ben gidiyorum çocuğun gönlünü alacağım Çok affedersin s***** ol git sana ne lan gibisinden Ben le konuşuyor ben düzgünce gönlünü almaya çalışıyorum çocuk hala öyle konuşuyor Ben dedim git terbiyesiz Ne halin varsa gör dedim oğlum Çok sinirlendi o çocuğu az daha dövüyordu sen annemle nasıl böyle konuşuyorsun diye gittim Annesine söyledim annesi gülüyor o kadar pasif ki çocuğuna karşı çocuğunu getirecek çocuk tekme tokat annesini dövüyor kadının hala yumuşak hale kibar davranmaya çalışıyor insan tek çocuğu diye de bu kadar terbiyesiz davranmasına müsaade etmez ki öyle diyeyim siz yani buradakiler böyleler
Diyoruz kadın cinayetleri neden oluyor!!Yıllar sonra bunun gibi şiddet yanlısı bebeler büyüyüp canlarimiza koyuyor herkes anne olmamalı işte çok üzücü çok...
Kesinlikle öyle canım Her şey Biz annelerde ve verdiğiniz eğitimle başlıyor o şiddete kendisini bile kadın yazık ediyor O çocuk kocaman olacak adam olacak Ve belki tekme tokat annesini dövecek Belki çok kötü şekilde zarar verecek Şu an önüne geçmiyor maalesef ve bu çocuk kendine müstehak görür bunu doğru olarak görüyor artık .ben çocuğum o şekilde konuşsa ben canına okurum gözünün yaşına bakmam ben o çocuğu dünyaya getirdiysem bu sorumluluk bende ve topluma iyi şekilde kazandırmam gerekiyor ama herkes bu düşüncede değil
1,479,844 soru
24,216,437 cevap
338,400 kullanıcı