0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,195 puan) tarafından

Annemlerde yazları bir ay kalıyorum. Eşim diyor ne anlıyosun evde oturmaktan neden o kadar kalıyorsun anlamıyorum. Kendi annesigilde olunca ne değişecek bilmiyorum. Hayır yani anlatıyorum anlamıyor benim annem diyorum babam diyorum kardeşlerim diyorum kalmak ıstiyorum gayet doğal değil mi bu. Ben diyorum sen niye kalıyorsun annenlerde ben senin için mecburen kalıyorum yoksa sıkılıyorum diyo. Şimdi konuştuk kızın bahçeye çıktı hava sıcak diyorum eee sen istedin diyo. Tabi isticem dedim senin annenlerde korkudan sürekli tetikteyim balkon kapıları açık sürekli kızımın peşindeyim hem bahçede yok dedim. Böyle böyle konuştu sinir etti beni kaynanamda ordan gülüyo ona da sinir oldum

12 Cevaplar

+1 oy
(3,301 puan) tarafından

Evliler kendi evinde kalsın 

(7,195 puan) tarafından

Neden? 

-Reklam-
+1 oy
(5,768 puan) tarafından

ailenle farklı şehirde mi yaşıyorsun 

(7,195 puan) tarafından

Evet altı saat uzaklık var arada

(5,768 puan) tarafından

eşin de seninle birlikte o ladar kalıyorsa sıkılması normal bence ama sen de kalabilirsin yani annenin yanında 

+1 oy
(5,260 puan) tarafından

1 ay çok değilmi 

Ne bilem 5 gün bile fazla benim için tabi gurbetteysen o ayrı

+1 oy
(11,499 puan) tarafından

Herkes kendi evinde kalsın böyle bir sorun da olmaz. Anaya babaya da misafir gibi günü birlik gider görür hasret giderir gelirsiniz. Gidip aylarca ne ananın ne kaynanamın evinde kalinmaz. Ne demiş büyüklerimiz "tatlı gel kızım tatlı git kızım" 

+1 oy
(5,614 puan) tarafından

Ne erkek ne kadın 

İki tarafta da bu kadar uzun kalinmamali bence 

Ne gerek var araniza soğukluk giriyor uzaklık giriyor 

İnsan esiyle bir iki gün bile sarilmadan uyusa ayrı yatakta uyusa, duygusal anlamda soğukluk oluyor 

Ben kalmam o kadar, eşimin de kalmasına musade etmem 

(7,195 puan) tarafından

Aksine ayrılık bizim için daha iyi oluyor:) 

+1 oy
(1,705 puan) tarafından

Çok mu uzak annenler niye 1 ay kalıyorsun ki

(7,195 puan) tarafından

Altı saat uzaklık var arada

+1 oy
(24,356 puan) tarafından

Her halükarda çok  yılda bir gidilecek mesafe ise kalınır o da yine yirmi gün falan ben bir iki ay görmesem kocama yabancılaşırım onunla beraber kalmaya hiç dayanamam evimi çok özlerim 

(7,195 puan) tarafından

Ben yabancilasmiyorum aksine iyi geliyor bize 

+1 oy
(4,891 puan) tarafından

1 ay çok bence. Benim annem başka ülkede yaşıyor 7 saat var aramızda en son o geldi yanımda kaldı 1 ay. Bizde haftaya gideceğiz eşimle ama 10 gün kalacağız en fazla. 

(7,195 puan) tarafından

Ama annen sizde bir ay kalmış. Benimki hiç gelmiyor uzak diyor çekemem o yolu diyor

(4,891 puan) tarafından

Evet uzak yaşı da var 60 yaşında baya da rahatsız belinden ama yinede gelmişti ikinci kızıma doğum yapmıştım kendisi kolik sürekli ağlayan bir bebek yanında da daha 2.5 yaşında diger kızım vardı destek olmak için yanımda bir ay kalmıştı. 

0 oy
(562 puan) tarafından

1 mi ay mi aşırı uzun

0 oy
(4,739 puan) tarafından

Kimse de 1 ay kalmam. En fazla 1 hafta . Kimin evi olursa olsun rahat edemem, sıkılırım. 

0 oy
(128 puan) tarafından

Bende gurbetteyim ama eşimi birakipta 1 haftalığına bile gitmiyorum aileme bizde şey mantığı var sen nereye ben oraya senede 2 kere gidiyoruz eşimle 1 er hafta kalıp dönüyoruz saçma bence 1 ay ailede kalmak esin haklı bence 

(7,195 puan) tarafından

Uzak ama sık sık gidemiyorum bide ben geç evlendim evlenene kadar evden çıkmadım bağlıyım yani annemlere

(128 puan) tarafından

Bende 25 yaşında evlendim ailem 10 saat uzaklıkta çalışıyordum ama ailemin yanındaydım yani senin artık kendi çekirdek ailen 1 ay eşi bırakıp gitmek için çok uzun süre dediğim gibi 

0 oy
(25,083 puan) tarafından

Bende 1 ay kalıyorum ama benim ailem uzakta zaman hemen geçiyor 1 ay nasıl geçti anlamıyorum bile cocukla da gidince uzak yere mecbur kalıyorsun ama yakın olsa o kadar kalmam çokmu uzak ailen sana ? Birde kaynana ne alaka ailen de kalman eşine de kaynanaya da dert olmamalı evlendik diye ailemizi çöpe mi atalim gidip gelmeyelim kalmayalim mi onu istiyorlar heralde 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 116 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde eylulannesi. (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
27 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Esma. (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 61 göst.

Kategoriler