0 oy
98 göst.
önce Diğer kategorisinde (422 puan) tarafından

Hanımlar bebeğim 6 aylık ve eskiye göre nadiren kullanıyorum.daha önce içinde uyutuyordum aman yerde durmasın ana kucağında kalsın vs. Yıkayıp almayı düşünüyorum ama sizden fikir almak istedim artık kaldirim mi .yoksa illa ki lazım oluyor mu ev küçük yürüteçi de çıkardım ev kalabalık olmasın diye alim dedim bir de kızım ,bebeği kolundan tutup oturtuyor düşme tehlikesi var ondan da korktum açıkçası.

5 Cevaplar

0 oy
önce (422 puan) tarafından

Fikir almak isterim....

-Reklam-
0 oy
önce (3,901 puan) tarafından

Eğer bebeğiniz içinde durmayı seviyorsa kalabilir. Büyüdüklerinde bile içine girip oturuyorlar. Baktınız boş boş duruyor, kaldırın tabiki. 

0 oy
önce (3,989 puan) tarafından

8 aylik artık bizde çok kullanmıyoruz çünkü tepisiyorlar cok

0 oy
önce (111 puan) tarafından

Aldık sâdece bir kere kulandık daha da orda duruyor öyle hava sıcak oldu kızım ı koyma dım hava  serin olsa bakarız oda eşim alıyor kucağına benim belim ağrıyor ben takınca sezeryan dan dolayı

önce (3,281 puan) tarafından

Ben yuruyesiye kadar kullandım ya içine oturuyordu en son kaldırdım uyurken filan ondaydi ama çocuk durmuyorsa çok dönüyorsa düşme tehlikesi varsa kaldir

önce (111 puan) tarafından

Duruyor canım ama hava lar sıcak koymuyor uz gece gündüz klima açık sıcak tan bide kızım çok terliyor içinde sıcak olur diye koymuyor um

0 oy
önce (7,154 puan) tarafından

Ben altı aydan da fazla kullandım . Kızım yürüteci istememişti

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 140 göst.
+2 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
16 cevap 220 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,762 soru

24,159,377 cevap

335,285 kullanıcı

...