Pişmiş protein☺️ ben o kadar midesiz biriyim ki onu çıkarır atarım yemeye devam. Sonuçta meyve içinde kalmış olabilir. Ben sorun etmem
Bizde mantar kozlerdik odun ateşinde köye gidince içinden kurt cikardi rahmetli babannem kurt sizden büyük mü yiyin gitsin derdi o geldi aklıma yabancı bir gelinimiz var amcamın eşi kurt benden büyük değil anne ben yiyorum valla derdi 🤣🤣🤣🤣🤣
Çocukluğum meyve ağaçlarının içinde geçti hahahah meyvenin içinden çıkarır yemeye devam ederdik 🤣 yaşayan kurtlar olsa tamam yenmez ama bu büyük ihtimalle meyve içinde kalmış reçel olmuş. Yani annemler kazan ile yapardı bazen gözden kaçar yüzeye çıkardı kurt, E ne yapsınlar kurt çıktı diye koca kazan reçel atılacak değil ya kaşıkla çıkarır atarlardı🤣
Gıda mühendisi bir arkadaşım var, kız dışarıdan hiçbir şey yemez kendi yapmaya çalışır.
Neden diye sorduğumuz da “benim gördüklerimi siz görseniz kafayı yersiniz” der her zaman.
Yanlız değilmişim. İçinde bitti deriz,yeriz biz 🤭
Bende aynı yemeye devam ederdim annem birşeyin içinde kurt varsa organiktir der
Ben o kadar midesiz biriyim ki onunla birlikte yemeye devam ederim diyecektim 😂😂😂
Yani meyvelerde olabilir bence. Teker teker ayiklayamazlar sonuçta (eşim bimde savunmam lazim😂)
😂🤣
😅😅
Iyy kurt mu o
Maalesef
Afiyet olsun aynı zamanda geçmiş olsun 😀
Tüketici haklarına şikayet edin yada firmaya yazın
Nasıl edecem ki
Bu fotoğrafı ve şişenin fotoğrafını çekip sikayetvar a yazabilirisiniz.
Direk markete götürün gereğini yapmazlarsa şikayet edin
Ay hadi ya. Vişne reçeli mi. Bende arada bir çilek reçeli aliyorum bişey çıkmadı şimdiye kadar.
Onu nasıl gördün kız
Çilek reçeli mi
Benden de sinek cikmisti ama receldir belki dusmustur dedim :)) noemalde cok tiksinirim
Anam kurtlanmis
Bende bi ara bimden reçel aldım kapağı bi açtım üstünde kocaman sinek , iade ettik . Ogün bu gündür bi daha bimden reçel almıyorum
Bende şokun ekmeğinde fare pisliği gördüm kaç. Ay önce
Kurtlu bir meyveden gelmiştir normal aslında. Bizim yaptığımız dada çıkabilir olurya göremeyiz kaçar aradan kirazın vişnrnin içinden
1,493,346 soru
24,400,000 cevap
350,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın