0 oy
60 göst.
önce Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Kızlar evimle alakalı sorunlar yaşıyordum biliyorsunuz borca girdim kendimi sıkıp yeni bir binaya taşındım tam yerleştim bir baktım yerlerde zorla görülecek böcekler geziyor çok küçükler sarı şeffaf gibi eşim ilaç aldı sıktı ama bakıyorum bazı platformlarda aynı sorunu yaşayanlar kurtulamamış evini satan bile var böceğin adını da bilmiyoruz toz böceği mi kuş biti mi çözemedim başına gelen varmış yada çevrenizde duydunuz mu hiç nolur bana dua edin burdan tekrar cikmaya maddi  gücüm de yok 

2 Cevaplar

0 oy
önce (29,841 puan) tarafından

Çok fazla mı var bizim sadece tuvalette bazen de banyoda görüyorum yıkayınca gidiyor ama geri de geliyorlar tabi 2 3 tane falan görmüşümdür evi ilaçlatın komple belki o şekilde giderler 

önce (44 puan) tarafından

Evet hol mermer zemin tuvalet mutfak ve hol de gördüm üstümüze tırmansa hissedilmeyecek kadar küçük artık iyi hissetmiyorum kendimi 

önce (29,841 puan) tarafından

Görmediğiniz bi yerde yuvaları falan mı var acaba 

-Reklam-
0 oy
önce (5,444 puan) tarafından

Sirkeyle sil yerleri denedin mi hic 

önce (44 puan) tarafından

Sildim canım duvarlara kadar sıktım sildim ama salonla mutfağın duvarı su çekmiş hafif küf atmış ondan gelmiş olabilir mi acaba 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
29 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 493 göst.
30 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.

Kategoriler

1,474,889 soru

24,146,666 cevap

334,692 kullanıcı

...