Şimdi bu yıl benim gorumceler işe girmiş babaları da demiş ki Bi benle Ayşe kaldık evde demiş yani çalışmaya n demek istiyo. Ona neyse dert oldu heralde ona. Mutlaka bu konuyla ilgili Bi laf sokcaklardir ozman ne demeliyim onlara donup kalmayım diye önceden soruyorum nasıl laf sokmaliyim
Linçlenmek istemem ama evde adamın parası her şeye yetiyorsa hanımını bir zahmet çalıştırmasın. Dini açıdan hanımların erkeklerle aynı ortamda çalışması uygun değil , bu böbürlenilecek birşey de değil beni karım kızım çalışıyor demek bana saçma geliyor , Allah muhtaç etmesin tabiki zaruriyetler farklı
Benim hayatım, benim kararım, size ne, gerek görürsem çalışırım, bu ben ve eşimi ilgilendiriyor sadece derdim. Laf sokmaya çalışmak bana çocukca geliyor, gerçekleri hatırlatmak diyelim 😉
Aynenn doğru bana bakan dert etmiyo derdi size mi düştü diycem
Eşiniz dışarda çalışıyorsa siz de evde çalışıyorsunuz eşiniz size bakmıyor ki. Siz bir ailesiniz ve kazanılan para da ortaktır. siz gecinebiliyorsaniz derdi kimseye düşmesin. Bir şey derlerse Allah kocamı benim çalışmama muhtaç etmesin kendi yagimizda kavruluyoruz dersiniz
Çok basit bir cevap var aslında SİZENEEE
Doğru da onları direk soylemeyip laf sokuyoyq o yüzdendir diyorum
Kocam bir dediğimi iki etmiyor eksiğim yok fazlam var keyfim yerinde de sende
Bana gerek kalmadan eşim öne atliyor ben eşimi çalıştırmam benim kazancım banada onada yeter diyor
Benim eşimde öyle diyodu önceden ama herkes çalıyor görünce ablalar ini falan fikri değisti
Herşeyi bu kadar takmak sürekli açık aramak yerine baktıgınız pencereyi değiştirmeyi denediniz mi hiç sırf adı kaynana kayınpeder diye her sözü her hareketleri iğne gibi batmak zorunda mı ya bunu kötü maksatla demeyip laf olsun diye söylerse o zaman utanacak misiniz gerçekten suyunu çıkarttınız artık bazı şeylerin
Kocam boşunamı çalışıyor niye yorayım kendimi derim
Onunki can deil.mi derse
Evlenmeseydi bakmakla yükümlü olan o sen değilsin
Laf sokmaya gerek yok zorla çalışacak değilsin tabikide amaaaa😊
Ne demişler çalışan altin bilezik takinir çalışmayan sağına soluna bakınız onlar kendilerini birsey alırken onlar almis bizde yok diye sitelerini ilerde duyar gibiyim 😂
Ne alırsa alsın banane valla umrumda deil bana kimse karışmasın ne halt alırsa alsın
😂😂 simdi böyle diyorsun onlar alınca sinirden patlicaksin sana karışmasından canim sen izlersin
Koca parası yemek daha güzel dersin
1,475,281 soru
24,151,863 cevap
334,949 kullanıcı