+1 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (707 puan) tarafından

Çay sofrasında otururken eşimden bebeğimizin sallanan beşiğini getirmesini rica ettim, sonra her işi kendisinin yaptığını market alışverişi, arada bebek altı alma, eşyaları taşıma vs bundan sonra yapmayacağını aklı başına geldiğini, kim istediyse o getirsin falan demeye başladı o sırada da oğlum durmuyordu bende aldım gittim uyutmaya, bak hemen alındı falan dedi arkamdam ama gelipte şaka olduğunu söylemedi bende biraz sert bi mesaj attım, ben sana şaka yapmıştım gerçek olma ihtimalini nasıl düşünürsün şaka da mı yapamıycaz demeye başladı, ben alınmıcakmışım onun öyle düşüneceğini nasıl düşünebilirmişim, daha tanıyamamış mıyım bunca yıldır, şimdi bugün limoniyiz siz olsanız ne yaparsanız nasıl hisseder düşünürsünüz?

14 Cevaplar

+2 oy
(264 puan) tarafından

Yani alınmak yerine evlilik sorumluluk ister sen de sorumluluklarını yapıyorsun bana özel hizmet yapmıyorsun diyebilirdin. 

(707 puan) tarafından

Diyorum ama üstüme geliyor ben onum mesleği hakkında şaka yapmıyorum hiç oda sanki her işi kendi yapıyormuşta ben birşey yapmıyormuşum gibi şakalar yapmasın sevmiyorum söylüyorum ama beni suçluyor

-Reklam-
+2 oy
(5,922 puan) tarafından

yani şaka yollu içinden geçenleri söylemiş. bazen benim eşim de bu konuda olmasa da başka konularda böyle yapar.

neyseki öğrendi astık bana şaka yapmaması gerektiğini 

(707 puan) tarafından

Benim ki öğrenemedi, bide adetim yaklaştı zaten oldu olacam, bana böyle gelmesin 

+1 oy
(4,133 puan) tarafından

Bu kavgalar çekirdeğin içini doldurmayacak kavgalar aksama öpüşün barisin 😀

(707 puan) tarafından

O öpsün banane ben öpmem

(4,133 puan) tarafından

Oyle yaz aksama beni öp barisalim de😂😂 ben olsam öyle yazardim

(307 puan) tarafından

Evet bnde öyle yapıyorum saçma sapan laf kavagasi yapınca o haklı olsa bile yazarım akşam gelince sarilirsan barışırm yada operssn barisirim derim🤣 sen haksizsin dese bile sende erkeksn derim 

+1 oy
(3,246 puan) tarafından

Her şakanın altında bir gerçek var, neden ev ve çocukla ilgili bir sorumluluk istendiğinde sadece annenin görevi oluyor. Yerine getirdiklerini lütuf, yardım olarak görüyorlar 🤦‍♀️

(707 puan) tarafından

Aynen öyle

+1 oy
(25,759 puan) tarafından

Aman ne Pooh yersen ye diyip umrumda bile olmaz ufak tefek seyler bunlar artık benim için o kadar vurdum duymaz oldum 

+1 oy
(18,655 puan) tarafından

Yeni evlisiniz galiba 🤗

(707 puan) tarafından

Yok 9,10 yıl oldu :D

+1 oy
(856 puan) tarafından

Eşinizi tanıyorsanız eğer bunun şaka olduğunu bilmeniz gerekirdi eşiniz ne yazık ki haklı tanıyamamışsınız hemen tartışma ortamı hazırlamışsınız

(707 puan) tarafından

Valla burda bi sen öyle demişsin gardaş :D

(856 puan) tarafından

Evet çünkü ben burda bi sorun göremedim

+1 oy
(6,197 puan) tarafından

Şaka yollu içinden geçenlerle ilgili zarf atmış sana. Çok kolay anlaşılacak bir durumken ağır mesajlarla falan gereksiz krize dönmüş.

Ben olsam alınmam, şakaysa benden de şaka derim ve "O kadar güçlü kuvvetli kaslı pehlivan kocamsın elbette sen yapacaksın bu kaba kuvvet işlerini" der öper giderim. O düşünsün bana ne :)

Hiiiç öyle mesaj falan da atmam. Çocukça geliyor zaten bana mesaj atarak sitem etmek, tartışmak. 

(707 puan) tarafından

Utanıyorum ya öyle şeyler söylemeye hele o anda hiç söylemezdim

0 oy
(1,370 puan) tarafından

Canım evliliğin tuzu biberi onlar 

Eşin ateş ise 

Sen su ol 

Akşama barışırsınız 

(707 puan) tarafından

Aman bilmiyorum bi anda sinirlendim bende çok üstüme geldi

0 oy
(28,425 puan) tarafından

Hiç canını sıkma onun canını sık bende yemek ve temizlik yapmıyorum artık de bakalım napcak 

(707 puan) tarafından

Mesaj atıyım akşama işim var yemek yok karnını doyur gel diye :D

(28,425 puan) tarafından

😆😆😆 canı sıkılsın önemli 

0 oy
(2,331 puan) tarafından

Sen de içinde kalanları söyle sonrada şaka yaptım ne alıngansin ay de

(707 puan) tarafından

Bazen yapıyorum zaten o da bozuluyor

0 oy
(5,697 puan) tarafından

Sakinlesir gider konusurdum erkeklerin o kadar beyni yok malesef ne bizim durumlars nasil tepki verebilecegimizi ne de o anki ruh halimizin sakaya musait olup olmadigimizi idrak edemiyolar aklinca saka yapiyo sana art niyet gormedim ben ama sinirlenmekte haklisin eee iki tarafta hakli napcaz ilk sakinlesen gidip konuşacak o sakinlesirse ozur dilecek sen sakinlesirsen sen gideceksin ben o an senin saka yapip yapmadigini anlamaya bilirim ya da boyle biseyin sakasini kaldiramayabilirim ki oyle oldu biz bu cocugu birlikte yaptim evlilige de birlikte karar verdik herkes her idin ucundsn tutacsk kim neyi becerebiliyosa yapacak sen bu cocugun babasisin tsbiki besigini de getireceksin evin ni idi oldugu zaman tabiki de yapacaksin boyle bi konu da bi daha saka yapms lutfen niyetin iyi olabilir ama ben alindim rahatiz oldu birbitimize kardi dikkatli olalim 

(707 puan) tarafından

Güzel yazmışsıın :)

(5,697 puan) tarafından

Baristiniz mi 

(707 puan) tarafından

Evet ertesi gün akşama :D

(5,697 puan) tarafından

Cok sevindim 🤗

0 oy
(3,754 puan) tarafından

Bi yerden sonra takılmayı bıraktım ya , küslük dargınlık yapacak kadar mühim bi konu değil bnce takılma derim

0 oy
(306 puan) tarafından

Her şakanın altında bir gerçek yatar.

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 1,062 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgidolu (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 235 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 1,337 göst.