0 oy
197 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,572 puan) tarafından

Kendimi o kadar yalnz mutsız hissediyorum ki tepemdeki gri bulutlar dagılıp gün yüzü göröeyecekmişim gibi hayatta amacım yok hevesim yok umudum yok kimsem yok

5 yasnda oglum kendini kurtarsın baska dilegim de yok ama bu duygular artık beni boguyor 

Benim için baska alternatifte yok 

Allah ım merhamet et sen merhametlilerin en merhametlisisin sana dayandım sana sıgındım 

Ben artık umutsuz vakayım evladımı guldür Rabbim dunyalık olarak bu bana yeter 

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,560 puan) tarafından

Seni hayattan soğutan, ümidini kestiren şey nedir 

önce (3,572 puan) tarafından

Kimsem yok yarınım mechul aklı basında kocam yok tek basınayıö uzuldugumde basıöı koyacagım omuz yok derdimi dinleyenim hiçbiseyim yokkk yokkkkkkkkkkkk

Bir işe girip çalış, adamı boşa. 1 çocuğun varmış zaten oda okula yada kreşe gider . Bi şekilde ilerlemeye çalış. 

Kimse olmayınca oda oşmuyp oglum 9 da giduo 2 de cıkıyp amca ilkokul bırinci sınıfı atlatnca iş mevzusu gundeme gelir suan kpss hazırlanıyorm o kadar dagınık ki zihnım asırı zorlanıyorm umudum kalmadı hiçbiseyden

Sabah kalk derin nefes al . Bugün güzel şeyler olacak de mesela . Kafanı dağıt biseylere odaklan

İİns güzel seyler olur ınsAllah

-Reklam-
0 oy
önce (1,105 puan) tarafından

Yanlış anlamazsan canım profesyonel bi destek aldın mı?

Aldm alıyorm benim yerimde olup baska turlu dusunmeye imkan var mı

önce (1,105 puan) tarafından
+1

Her insan tabiki anne konusunda büyük yıkım yaşar. Ama sizde normalin çok üstünde bi bağlılık varmış maşallah kolay olmayacak Allah içine ferahlık versin

Amin Allah razi olsn 

0 oy
önce (10,018 puan) tarafından

Sana böyle düşündüren ne peki 

Bir tane duzgun giden işim yok basmda aklı basında koca yok yanımda ana baba yok canlarımın acısı yoklugu zaten bana yetiyo 

Bir cocuk koca sehir artık tukendım yoruldm

0 oy
önce (554 puan) tarafından

Dünya imtihan dünyası peygamberlerimiz ne dertlerden feraha erdiler bizde Allahtan ümit kesmedikçe imtihanları aşabiliriz. Kendinden umudunu kesebilirsin biliyorum o dönemler bataklıkta gibi hissediyor ama Rabbimin hazinesi boldur Ona kendin için de dua etmekten vazgeçme. İnşallah bir an önce gözlerinden hüzün perdesi kalkar güzellikleri yaşarsın💞

Bir de şunu demek istiyorum annen şu an sana ulaşabilseydi asla böyle olmanı istemezdi hatta kızardı eminim. Biraz bu yönden düşünmeye çalış belki iyi gelir ve unutma iyileşme birden yükselmek değil inişli çıkışlı olur. Birden iyi olamayabilirsin ama hiç iyi olmayacağın anlamına gelmez. 

İnsAllah Rabbim merhametını esirgemez yoksa cok darda cıkmazdayım kımseye dert yanamıyorum cunku herkesin var bı derdi ya acıyolar kendı hallerine sukrediyolar yada ne varki diyolar varlıgıöı gören duyan yok caresizim tek umudum evladımın mutlulugu ona nasıp olsn mutluluk ben bısey istemıyprm 

Rabbim dıger kullarına mal, mülk, aile, es hersey verdi ve bunların bırcogundan ben eksigim en öenmlisi manevi kısmı hesap sormak neden demek haddim degil ama Rabbim kullarına sayısız nimet verdi bana da dunyalık oglumun saadetini nasıp etsin baska bisey istemiyprm

0 oy
önce (1,108 puan) tarafından

Canım seni bu denli noktaya getiren neden nedir 

Eşin mi?

Ailen mi?

Akraba arkadaş mı?

İlla bir sebebin vardır 

Özel değilse tabi 

Acaba psikolok yardımı mı alsan 

Konuşursun derdini anlatırsın 

Dinler rahatlarsın 

Hersey bos aldm da gittim de psıkolpg yalnzlıgımo bölusemez mahsunlugumu bıtıremez 

Kimsesizlıgime care degil 

Ana babamı geri getiremez

Dunyada tek kardesıöın yaptıgı saygıszlıga  cözum olamaz 

Esımın bes karıs havada aklını yerine koyamaz 

Koca sehirde 5 yasında cocukktam baska kimsemin olmadıgona da derman olamaz istemıyrm da kımseden bisey tek istegim evladım mutlu olsn

0 oy
önce (24 puan) tarafından

18 yaşımda evlilik yaptım cahilliğime uydum kandırıldım 2 ay anca sürdü bir oğlum oldu şuan 6 yaşına girecek bense 25 yaşındayım boşanalı 5 yıl oldu 5 yıldır pskipotla savaştım ailemle savaştım evladımı vermek için direndim kadın sığınma evlerinde kaldım gidecek yerim yoktu ne evladım sığabildi ailemin evine ne ben sığabildim ikinci evliliğimi yaptım kurtulurum oğlumda kurtulur diye ama olmadı o kadar çırpındımki evladımı vermemek için vermek zorunda kaldım eski eşimin tehditlerinden sırf aileme bişey olmasın birine bişey olmasın diye 5 yıldır uzaklaştırmalarla yaşadım polis de bıktı hakimde bıkmıştı hergün ailemin evinde dövüş vardı evi basıyordu polisler geliyordu komşular izlemekten başka Birşey yapmadılar bana velayet davasında hiçbiri şahitlik yapmadı korkularından herkesin ayağına kapandım evladımı vermemek için şahit aradım durdum ve şuan hamileyim 3 haftam kaldı doğuma kızım olucak oğluma 6 aydır hasretim hiç bir şekilde göremiyorum haber alamıyorum ciğerlerim yanıyor her gece ağlıyorum kıyafetlerini kokluyorum dua ediyorum en son 17 yaşım da güldüm ben ve o yaşımdan sonra bir daha gülemedim hep çektim sırtımda o kadar yük varki ayakta duracak halim yok öldüm öldüm dirildim etrafımda dostum kalmadı eşim desen en baştaki beni mutlu eder bu adam dediğim mutlu etmedi yine hayata kandım ölmek istiyorum umudum hayallerim kalmadı evlatlarım için ayakta mecbur duruyorum yaşadıklarım bir kitap olur içimi sadece Allah biliyor her halimize şükretmemiz gerekiyor bizden daha kötüleri var diyerek hep şükrediyorum bu ayın 16 velayet davasının kararı verilcek dua edin evladıma kavuşayım 

Rabbim evladınızdan ayırmasn Rabbim kavustursn Rabbim zor gunleirnizi geride koysun daha gelmesin inşAllah 

önce (24 puan) tarafından

Amin canım cümlemizin inşallah 

0 oy
önce (196 puan) tarafından

Ben öleyim mi doğurdum yavrumu 3 yılda bir amaliyat ettiriyoruz tam gülüyoruz gün geliyor tam oldu toparlandık diyoruz felek vuruyor hergun ağlıyorum kuzuma canimin parçası el kadar çok şeyler yaşıyor gözlerim doluyor sen hiç yastığa sarılıp ağladın mi ben ağladım sen hıh çiçekle konuştun mu ben konuştum bacım herkes imtihan oluyor rabbim kolaylaştırsij eşine merhamet versin çocuğum.ozel ne yapayım şimdi okula gidiyor ikisi sormassa biri engelli diyor o an cevap veriyorum ama içime ok gibi oturuyor 

Yüz üstü kapanıp çocuğum görmeden ağlıyorum Rabbim herkese sabırlar versin çok Zor çok zor her gün aklım kalıyor ne etti ne yaptı düştü mü bişey mi oldu zorbalığa mi uğradı 

Amin  rabbim sizede ferahlık lar versin

Görup göreceginiz bu son olsn zor imtihanlat gercekten evladınızn gününğ göstersm Rabbim

Amin amin Allah razi olsnn

Amin bacım eşin içinde hatim yapmalısın huzur mutluluğun artacaktır okurken sürekli işte Allah'ım beni sevsin merhamet nasıl et de bittiğinde eşinle huzur mutluluk işte duala 

Baslayayım Allah tan baska kımsemde dostumda yok 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
+2 oy
28 cevap 768 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.