Ağrı'da havalar soğudu ya siz kışlıkları ne zaman çıkaracaksınız galiba ben bugün çıkaracam
Bizim burda sadece gece serinliyor sabahta serin oluyor ama kışlık çıkaracak kadar değil öğlen güneş çıkıyor sicak oluyor
Kışlık burda yeni yapiliyor millet salyalarını türkülerini eristelerini yapiyor 😀
Kıyafetten bahsediyor
Anladim sen cikar buralarda daha yaz kısa kollu giyiliyor 😊
Bizim buralar hâlâ sıcak çok şükür 😀bu kadar erken kışa geçmek istemezdim
Ağrı bilemem.
Bizde hâlen gece bile çok sıcak
Ne kışlığı kız :) Ankara gündüz 26 derece falan gece de 15'lerde. Kışlık değil de güzlük çıkardım ben ince uzun kollular. O da 3-4 parça.
İnce uzun kollu tek çıkardım aksamlari ve rüzgarlı oluyor o yüzden sabahta 7 8 gibi biraz serin onun dışında sıcak hava bence uzun kollu ve hırka vs çıkarsan yeterli
Valla ankara aicsk daha gunduz camlar acik oturuyoruz ben sort giyiyorum aksam serinliyo ama camlari kapatmak yetiyo ustumuzu bile dogru duzgun ortmuyoruz
Yanıyor buralar hataydayım
Yok artık. Bende ağrı dayım. Akşam serin ama kışlık çıkaracak hava yok.
Akşam çıkarsam çocukların üstüne bişey alıyorum o kadar
Bugün serinledi baya hırka uzun kol giyilir eğer böyle devam ederse hava
Taaa en uçtan bildiriyorum, izmir hala ağustosta.
Kars donuyoruz bende cıkarsın kışlıkları burda herkes aksam mont giymeye başladı bile
Abla ağrılı misin bende ağrı diyadindeym buralar da çok soğudu bende yavaş yavaş cikaricm
Antalya da hâlâ klima çalıştıran ben ve soğuk mevsimi daha çok seviyorum.
15 20 güne çıkarırım ben de. Havalar daha sıcak gündüz. Gece uyurken uzun ince giydiriyorum çocuklara serin oluyor.
1,474,944 soru
24,147,297 cevap
334,710 kullanıcı