0 oy
128 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,917 puan) tarafından

8bucuk gibi kaldiriyorum ama kahvaltı yapmıyor yiyemiyor birşey zaten çok iştahlı değil  aksam uatiramiyorum ne kdr uykusu olsada bugün 4 gün zor kalktı dunde aynı ama gecede erken uatiramiyorum uykusunu alamıyor kahvaltı yapmıyor 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (4,092 puan) tarafından

Kızım 1 e başladı geçen sene hiç yemedi bu sene az da olsa yedirtiyorum 10 .30 beslenme yapıyorlarmış  ama akşam karnı tok yattığı zaman yemiyor

-Reklam-
0 oy
önce (4,859 puan) tarafından

Okulda kahvaltı imkanı var mı 

önce (1,917 puan) tarafından

Beslenme katıyorum orda listeye göre bu hafta yumurta hiç yemedi.mesela ordada çok yemez mis niyeyse az kattım halde kek üzüm süt kattım bugün 

önce (4,859 puan) tarafından

Zamanla alışır dostum uyanır uyanmaz bizimde canımız istemezdi, acıktığını hissedince illa beslenmesini yiyecekler, senide anlıyorum için rahat etmiyo annelik işte❤️

Aynen canım nromalde bile kahvaltı bilerek geç hazrliyorum yoksa yemez açım diyerek otursa bile düzgün yemez 

0 oy
önce (58 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bizim anaokulu 8 de başlıyor oğlum yemıyor ya hıc bır sekılde 7.15 gıbı kaldırıyorum okul yakın neyse 9.30 da beslenme saatleri o zaman okulda yıyor oğlum 

Kaçta bilmiyorum bugün iki dilim kekle çok az uzum meyve suyu ictmis normalde istahi çok yok 

Canım çok da takılmıyorum ben yapacak bırsey yok ıstahsız çocuklar maalesef öyle oluyor oğlumda öyle oglen gelınce güzelce yedırıyorum hemen okuldan dönünce yapacak bırsey yok 

Eskisi gbi takmıyorum o ayrı ortalamanın altına düşüyor aşırı hasta oluyo   gelince yemek tarzı yemiyor meyve  istediği biselerden  ıvır zıvır veriyorum bı kaç gündr sabah zor lalkiyor zaten o halde yemez iştahlı bile olsa sizinki kacta yatıyor aksam

önce tarafından düzenlendi

Akşamları 10.30 -11 gıbı uyuyor canım sabahları 7.15 de kalkıyor okuldan gelınce yemek yedıkten sonra 2 -2.5 saat öğle uykusu yapıyor yoruluyor çünkü ,o yüzden akşamları bıraz geç uyuyor .4 yaşında bu arada 

Benmki uyumuyor canım tam tersi cosuyo eve gelince ama sanah zor kalkiyo bugün zorla ,10 da uyuttuk

0 oy
önce (1,579 puan) tarafından

Yatmasa benim kız yatmazdi heralde ya. Ben çalışınca kaynanam kızımı ikindin uyuturdu gece 1 den önce uyumazdi. Okula yazdirdim akşam 8.5, da yatıyor sabah 7 de kalkıyor. 8, e kadar uykusu açılıyor. 8 de kahvaltısını ettiriyorum gidiyor çok şükür. Normalde 9.5 gibi kalkar 10-11e kadar kahvaltı yapmazdı 

Darısı bize kardeside var onda sabah 8 buçukta kalkiyo  onu uyutmadan uyumuyor kızıyorum en son 

0 oy
önce (15,172 puan) tarafından

Akşam dokuz yatıyor sabah altı buçuk kalkış. Yediye kadar ayılır on beş dakika kahvaltı giyinme ve evden çıkış. Yedi buçuk okul. Uyku saatini bence ayarlamak mühim. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
0 oy
22 cevap 454 göst.
0 oy
70 cevap 3,140 göst.
+1 oy
21 cevap 484 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde seydoskoo (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,957 soru