+1 oy
296 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorum 29 yaşındayım 1 oğlum var 8 yaşında ikinci çocuğu yapmalimiyim yoksa tek mi kalsın eşim istiyor ama ben kararsızım lütfen yardımcı olurmusunuz.

13 Cevaplar

0 oy
önce (7,074 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Geç bile kalmışsınız

-Reklam-
+3 oy
önce (6,041 puan) tarafından

Maddi durumunuz iyiyse, evliliğinizde sorun yoksa ve mental olarak yapabilirim diyorsan evet. 

+2 oy
önce (1,207 puan) tarafından

Maşallah canım oğlun büyümüş getir.

Benim en büyük kızım 6.5 yaşında ondan sonra iki tane daha kızım oldu. Zorlanıyor muyum evet çok  ama rahata ererim inşallah 

önce (3 puan) tarafından

Maşallah Allah'ım esirgesin  inşallah canım çok teşekkür ederim 

önce (1,081 puan) tarafından

3 kiziniz mi var baska düsunuyir musunuz

önce (1,207 puan) tarafından

Evet camm 3 tane kızım var. 3. Sürpriz oldu bize de o yüzden yorum yapmak istemiyorum. Rabbim olmayan herkese nasip etsin.

+1 oy
önce (11,316 puan) tarafından

Bence yapmalısın çocuğun büyümüş zaten 

önce (3 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim fikir verdiğin için🙂

+1 oy
önce (2,774 puan) tarafından

Yapacaksan otuzu geçmeden yap derim 34 te ikinci çocuğumu kucağıma aldım şuan bir yaşında çok zorlanıyorum bakarken maşallah çok hareketli yetişemiyorum. İlk çocuğun da büyümüş kendini kurtarmış ikinci çocuk yapılabilir tabii ki. 

önce (3 puan) tarafından

Allah bağışlasın canım arayı çok açtım insan ister istemez düşünüyor tavsiyen için çok teşekkür ederim 

önce (2,774 puan) tarafından

Daha da açarsan iyice zor gelecek benim 5 buçuk yaşındaydı oğlum kızım doğduğu zaman keşke peşpeşe yapsaydım dedim. Ama peşpeşe de ayrı zor gerçekten. Şimdi en azından büyüğüm kendi kendine yapabiliyor birçok şeyi bana ihtiyacın duymadan. 

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Bence evet tek cocuk az cocuk 2 coxuk ideal olabilir. 

0 oy
önce (4,860 puan) tarafından

@Casperiye sen yardımcı olma 😁 iki çocuğu olan biri olarak biz cok zorlanıyoruz kolay diyemem, 

Bakabilirim kafam kaldırır dersen yap tabi diğer türlü biz yaşlandık 

0 oy
önce (5,308 puan) tarafından

Daha çok siz bakacaksınız büyük ihtimal o yüzden size kalmış bişey. Pek 2.istemiyor gibisiniz. Siz bilirsiniz 

önce (3 puan) tarafından

Bazı korkularım yok desem yalan olur🥺

0 oy
önce (1,571 puan) tarafından

Gec bile kalmışsın 🙂🙂 oğlun kardeş istemedi mi bu yaşına kadar 

önce (3 puan) tarafından

İstedi istemez olurmu şimdi bile anne olsun ben bakarım kafasinda yavrum 

0 oy
önce (737 puan) tarafından

Ortalık başı boş kardesli çocuklarla kaynıyor bakabileceksen yap ama yaparken de şunu sorgula böyle bir dünyaya çocuk yapmak mantıklı mı Allah göstermesin acılarını devir savaşlar afetler vb bir ton musibetle kıyamet alametiyle dolu artık okula bile inşallah tacize şiddete vb uğramaz diye dua edip yolluyoruz 

önce (3 puan) tarafından

Oğlum 3. Sınıfa gidiyor her gün tembihleyerek gönderiyorum rabbim bütün evlatlarımızı korusun emanetleri Allah'a olsun

0 oy
önce (1,046 puan) tarafından

33 yaşındayım. Kızım 6 yaşına girecek başka çocuk düşünmüyorum. Eğer siz gerçekten istiyorsanız yapın sonuçta babalar çocuk büyütürken yan rol oluyo sen başroldesin. 

önce (3 puan) tarafından

Aynen canm cok haklısin da işte şimdi insan ikilemde kalio

0 oy
önce (1,603 puan) tarafından

Ben kendi fikrimi söyleyeyim 8 yaşına gelmiş bir çocuğun var uyku düzeni yemek düzeni oyun düzeni hiç biri yok kafan rahat uykusuzluk çekmiyorsun tekrardan 8 yıl öncesine gideceksin uykusuzluk yorgunluk yedi yemedi altına yaptı yapmadı içti içmedi bir sürü şey var benim kız 31 aylık ikinciyi düşünmüyorum Rabbim verir olur başım gözüm üstüne ama bile isteye ikinci çocuk istemiyorum tabi karar sizin tabi çocuğa da sorun bence onunda fikrini alın 

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Yani eşinden istiyor oğlunuz da baya büyümüş 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
21 cevap 825 göst.
0 oy
14 cevap 575 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy