Kızlar oğlumun böbrek değerleri düzelmiyor . Diyarbakır'da iki hafta yoğun bakımda yattı hiç düzelme olmadı aksine daha da arttı. Nefroloji bölümü yeni açıldı randevu ayarlayamiyorduk doktorumuz sevk etti . Ama sevkli hasta kabul etmiyorum randevu ile gelin dedi 😢 Malatya'ya gelmek zorunda kaldık. Doktor genetik rahatsızlık olduğunu , tam bı iyileşme olmayacağını söyledi ve iki gün sonra izinli olacağı için takip edemeyeceğini söyledi üniversiteye gönderdi. Üniversiteye geldik o kadar damar yolu denenmiş ki 😢 bulunamıyor yavrum mahfoldu . Onu böyle görünce ben de kahroluyorum. En son diz kapaginin altındaki kaval kemigine matkap benzeri biseyle girdiler ordan sıvısını verecekler. Sonda taktılar küçücük yavruma 😭 daha 4 aylık bunca acıyı çekiyor Allah'ım sen güç kuvvet ver oğluma . Çok kötüyüm kızlar burda da yoğun bakıma aldılar . Yarın nefroloji doktoru gelir görür bakalım ne olacak 😭
Allah kalıcı şifa versin inşallah yardımcınız olsun:(
Rabbim acil şifalar versin 😓🙏okurken gözyaşlarım aktı
Cnm haber varmi ?
Çok üzüldüm canım Allahım biran önce şifa versin inşallah benimde 2 yavrum var 3 aylık kızım var 3 yaşında oğlum var oğlumda astım bronşiolit var her sene hastaneye yatıyor sürekli hasta oluyor ciğerlerine iniyor damar yolu çok fazla aranıyor her yeri delik deşik oluyor geçen sene havale geçirdi onda kahroldum ben ona bile çok üzülürken seni tahmin edemiyorum inşallah toparlar biran önce yavrum😟😟
Rabbim şifa bahşetsin ınsallah. Bu günleri atlatmanızı diliyorum.
Çok zor çok zor ancak yaşayan anlar yaşayan bilir
Rabbim tez vakitte şifa versin yüreğini ferahlatsın🥺
Rabbim yar ve yardimcin olsun bacım 😞
Rabbim yüreğinize ferahlık versin Allahım tez zamanda yavrucağın şifasını versin gülüp oynadığı zamanları göresin 🥺
Rabbim şifa versin hep dua edecem inşallah hemn iyileşir
Rabbim dermansız dert vermesin inşAllah çözümü olan bir şeydir ve hemencecik iyileşir. Evlatla imtihan edilmek gerçekten çok çok zor seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda bebeğim iyileşti diye post açarsın sende harap etme kendini bebeğinin sana ihtiyacı var emziriyor musun sütünü sağıyor musun belki şifa olur bebeğine
Rabbım bu cuma günün yüzü suyu hürmetine yavruna acil şifalar versin canim inanki hep dualarimda aklımdan çıkmıyor 😢
Gamze canım biliyorum o kadar zor bir durum ki çok büyük sınav veriyorsun Poyraz dualarımızda daima Rabbim kalıcı şifasını versin inşallah
Sen de kendine dikkat etmelisin beslenmeni aksatma sütünü sağmaya devam et o süte çok ihtiyacı var yavrunun
Rabbim şifa versin inşallah Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor 😔
Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin, sanada güç kuvvet versin inşallah 🤲🏻
Derdi veren Allah dermanınıda verir, bu bir süreç Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
1,475,059 soru
24,148,771 cevap
334,787 kullanıcı