+2 oy
963 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,632 puan) tarafından

Kızlar oğlumun böbrek değerleri düzelmiyor . Diyarbakır'da iki hafta yoğun bakımda yattı hiç düzelme olmadı aksine daha da arttı.  Nefroloji bölümü yeni açıldı randevu ayarlayamiyorduk doktorumuz sevk etti . Ama sevkli hasta kabul etmiyorum randevu ile gelin dedi 😢 Malatya'ya gelmek zorunda kaldık. Doktor genetik rahatsızlık olduğunu , tam bı iyileşme olmayacağını söyledi ve iki gün sonra izinli olacağı için takip edemeyeceğini söyledi üniversiteye gönderdi.  Üniversiteye geldik o kadar damar yolu denenmiş ki 😢 bulunamıyor yavrum mahfoldu . Onu böyle görünce ben de kahroluyorum. En son diz kapaginin altındaki kaval kemigine matkap benzeri biseyle girdiler ordan sıvısını verecekler. Sonda taktılar küçücük yavruma 😭 daha 4 aylık bunca acıyı çekiyor Allah'ım sen güç kuvvet ver oğluma . Çok kötüyüm kızlar burda da yoğun bakıma aldılar . Yarın nefroloji doktoru gelir görür bakalım ne olacak 😭

53 Cevaplar

0 oy
önce (3,111 puan) tarafından

Kıyamam ben ona.Rabbim acılarını hafifletsin.şafi ismiyle şifa versin.Rabbim size bağışlasın İnşallah.hiçbir annenin ciğeri yanmasın lütfen.

Bizinde 6 kız kardeşten sonra bi erkek kardeşimiz oldu.doğar doğmaz ameliyat oldu 6 yaşında 6 kez ameliyat oldu.o kadar zorki doktor en son herşeye hazırlıklı olun dedi.yeme içmw uyku yoktu bize.annem bitmişti artık.Rabbim çok şükğr bize bağışladı.inşallah senin yavrunda şifa bulacak 

-Reklam-
0 oy
önce (2,774 puan) tarafından

Rabbim Şafi adı ile şifa versin yavruna 🤲🤲

0 oy
önce (1,113 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin size bağışlasın. Size de güç kuvvet versin. Evlat ne zor imtihan 

0 oy
önce (2,379 puan) tarafından

Rabbım oğluna şifa versin Allahim bu bebege şifa ver, hastalığı düzelsin Rabbım 🙏🙏🙏🙏🙏

0 oy
önce (1,917 puan) tarafından

Rabbim yavruna kalıcı şifa nasip etsin dua ediyordum size

0 oy
önce (17,702 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah 🥺 Sanada güç kuvvet versin inşallah gelir geçer Poyrazim iyileşti diye post açarsın 🤲🏻🌸❤️

0 oy
önce (23,326 puan) tarafından

Allah'ım tez zamanda şifa versin yavrucuga. Sizlere kolaylıklar versin. Kuzucuk çok yoruldu. 🥺

0 oy
önce (32 puan) tarafından

Rabbım şifalar ihsan eylesın

0 oy
önce (1,571 puan) tarafından

Rabbım şifa versin 

0 oy
önce (4,860 puan) tarafından

Rabbim sana sabır, oğlunada sağlık versin bu günleri hiç yaşanmamış sayacak güzel günler nasip etsin dostum Allah yardımcınız olsun inşallah 

0 oy
önce (1,121 puan) tarafından

Inan poyraz hep aklimda acaba nasil oldu diye.Daha cok kucucuk kiyamam Allahim sifa versin iyilessin insaAllah

0 oy
önce (737 puan) tarafından

Maddi durumunuz varsa İstanbul'a getirin çocuğu mahvetmisler 

0 oy
önce (1,165 puan) tarafından

Canım allah ya şafi ismi hürmetine şifa versin rabbim inşallah dualarım seninle 

0 oy
önce (15,175 puan) tarafından

Diyarbakır gazi yaşargil de ise ücretli muayene seçeneği yok mu canım nefrolojide Allah yardım etsin şifa versin inşallah 

0 oy
önce (2,063 puan) tarafından

Boğazım düğüm düğüm oldu 

Allahım şifa versin kuzuya Ankara’ya felan gidemiyor musunuz hacettepe ye felan çok iyi hastaneler 

0 oy
önce (8,019 puan) tarafından

Okurken içim gitti seni düşünemiyorum. Allah bebeğine sağlık sana ve babasına da güç versin. Çok üzüldüm :(

0 oy
önce (3,244 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle  şifa versin bedenine yavruya  rabbim evladını size bağışlasın  

0 oy
önce (6,835 puan) tarafından

Off içimi dağladın resmen Rabbim sana güç kuvvet dayanma gücü evladına acil şifalar versin inşallah Rabbim bizleri evlatları ile sınava tabi tutmasın inşallah çok zor

0 oy
önce (12,142 puan) tarafından

Senin postlarını ne zaman okusam İçimden bir şeyler sökülüyor gözlerimden yaşlar akıyor 🥺 Allah'ım şifa versin yavruna, hiç bu hastalıkları yaşamamışsınız gibi Hepsi düzelir inşallah 😔

0 oy
önce (2,264 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim kızımda yoğun bakımdayken alnına yakın yerden damar yolu acmıslardı cok zor eğer bulunamıyorsa farklı araç gereclerle takılıyo malesef benim kızımın bi ara hiç bulunamıyodu anesteziyle katater taktılar onunda da riskleri var enfeksiyon vs ama uzun gidiyo geri anestzi verip cıkarıyo doktorlar  Rabbim tez zamanda şifa versin oğluna size bağışlasın inşallah 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 718 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hatice090 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 294 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,175 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 349 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (601 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 274 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,021 soru

24,148,166 cevap

334,763 kullanıcı

...