0 oy
463 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,074 puan) tarafından

Eşim bana dedi bunu dedi çok komik geldi bana 😀 her şeye de ben dikkat edemem dedi. 

Kaynanamdayız. Yiğenin gündüz tv açıyor kızın da izliyor dedim. Bana kızdı her şeye de ben dikkat edemem al kumandayı kapat dedi. Burası benim evim değil öyle yapamam dedim 

9 Cevaplar

+5 oy
önce (519 puan) tarafından

Yani yemek ayırırken ayırıyorsun da TV yi mi kapatamiyorsun tuhafsizniz inanki 

önce (7,074 puan) tarafından

Ay anlamak isteyen nasıl da işine geldiği gibi anlıyor. Başka postta eşime kızıma yemek ayırmak da bahsetmistim onu kastediyor bilgin yoksa fikrin de olmasın zahmet edip yorum yazma sana mı düştü

Yavvv her heeee tamam

önce (3,078 puan) tarafından

Bence anlamayan sizsiniz. Zaten o postla ilgili yazdım ben de, o postunuza da yazmistim kocaninza yemek ayırmanız garip diye. Kadın diyor ki yemek ayirmissin. Siz diyorsunuz ki kendime ayirmadim günahımı alıyorsunuz. Kadın zaten kendine ayırdın demiyor, ben de emineninannesi de kocaniza ayırmanızi  kastediyoruz. Hala diyorsunuz ki kocama ayırdım. Eee zaten biz baştan beri kendine değil başkasına ayirdigini soyluyoruz. Bizi haklı cikartip bir de bilmeden konuşma diyorsunuz. Bir de günahımı alıyorsunuz dediniz kimse kendinize ayırdıniz demedigim halde. Ben de açıklama yapıyorum. Kendi kendiyle çelişen sizsiniz valla komedi. Sizin dediğinizi sizden önce diyen ve sizin de kocama ayırdım diye onaylamış oldugunuz insanlara günahımı alıyorsun diyerek asıl günahı siz aliyorsunuz. Bu cümleyi anlarsınız inşallah 😀 

@Alfabeta sence idrak edec mi🤣🤣🔪

önce (3,078 puan) tarafından

Bilemiyorum artık 😀

-Reklam-
+3 oy
önce (412 puan) tarafından

Sen=demet bulut 🤣ikinizinde postlari birbirine benziyor 

Olabilir insan insana benzer 🤣

+2 oy
önce (657 puan) tarafından

Eşiniz doğru söylemiş bu kadar basit bi meseleyide eşinize şikayet edip darlamayın

Annesi dizi açtı. Eşim dedi ki açma izleme şunları. Ben de dedim ki ohooo dedim kızın gündüzleri çizgi film izliyor. O şekilde konu açıldı

Genede bu yaptıgınızın doğru oldugunu göstermez neden eşinize şikayet ediyorsunuz ki alın kumandayı yada çocugunuzu geçin gidin

önce (11,447 puan) tarafından
+1

Başkasının evinde kumandayı alıp kapatamaz efendim 🤣 ben benim evimde kimsenin alıp kumdayi izlemeyin demesine müsade edemem benim evim memnun olmayan izlemek istemeyen kalkar başka bir odaya gider🤣( normal misafir olsa bişey demem de böylesine uzun misafir misafirlikten çıkar 🤣🤪)

İroni çok yerinde olmuş 😉😉

+2 oy
önce (30,209 puan) tarafından

Nedense ben bir sorun goremedim bu konusmada :)))

+1 oy
önce (414 puan) tarafından

Bencede eşin haklı abartacak bir durum yok zaten ortada

Komik geldi eşimin herşeye de ben dikkat edemem demesi😀

+1 oy
önce (2,769 puan) tarafından

Yani evde durmuyor erkekler o yüzden ev konularına o dikkat edemez haliyle haklı. Yeğenine kızmasını mı bekledin tv yi açma diye. Kızına tv izletmiyorsan tv olan odaya sokmayacaksın o zaman kayınvalidenin evindesin sanırım bir süredir gittiğin evin kurallarını alışkanlıklarını değiştiremezsin maalesef. Bende rahatsız oluyorum bazen ama geçici bir durumsa çok takmamaya çalışıyorum. Yoksa olan bana oluyor sıkıldığımla kalıyorum. 

Yiğenine kızsa bile birşey değişmez çünkü çocuk dinlemez amcası gittiğinde yine açar çok da laf söz dinleyen bir çocuk değil zihinsel gelişiminde sorun var biraz

0 oy
önce (15,958 puan) tarafından

Ne ver canım bunda dolabını açıp yiyeceklerini götürmeyeceksin 

Altı üstü tv kapatacaksın 😂

Yiyecek ne alaka? 

0 oy
önce (243 puan) tarafından

Erkekler her şeye dikkat etmezler zaten kadınlar bu konuda daha iyidir ki sen fark etmişsin dikkat etmişsin zaten 

2. İse kaynananın evi neden senin evin olmasın ki sonuçta annen ve orası anne evi. Kendi evin gibi olmaz orası ayrı bir konu tabiki 

3. İse yegeninle konuşup tvyi kapatıp oyun vs kurmak zor bişey değil. 

4. Hayatı bu kadar zorlaştırmaayinnn . Ne kadar basit bı konu baktığında neden zorlar ki insanoğlu 

5 komik geldiyse Gül geç beyaa. Hatta bizde Gülek hahaahha

0 oy
önce (969 puan) tarafından

Bazı annelerin aşırı abarttığını düşünüyorum. Ben Çocuk Gelişimciyim. Çocuk Gelişimci arakadaşım da oldu. İkimiz de çocuklarımıza çizgi film seyrettirdik. Bir sorun olmadı. Olmaz da. O kadar abartmayın. Çocukların ne tür bir çizgi film izlediği(eğitici mi yoksa kötü davranışlara itecek bir şey mi), nasıl izlediği (hipnotize olmuş gibi mi yoksa normal bir şekilde mi), ne kadar süre izlediği (1-2 saat mi yoksa gün boyu mu) önemlidir. Bunlara dikkat ederseniz bir sorun olmaz. Abartmayın. Anaokullarında da çocuklara eğitici çizgi filmler izletiliyor. Çocuğuma lolipop gibi aşırı şekerli olan şeyler ve kola gibi asitli ve cipsi tarzı şeyler dışında abur cubur da yediririm. Sonuçta sürekli yemiyor. Diş bakımları yapıldıktan sonra bir sorun olmaz. Abartmayın. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 538 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 681 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 536 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Hanifearas (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.