0 oy
47 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,424 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar kızlar. Nr alakası vaar tam olarak bılmıyorum ama ilm doğumumdan sonrra hemoroid oluştu benden tam gectı derken 2. Doğumumda başa sardı ve 2 bucuk eene oluyor doğum yapalı. Afedersınız tuvalette cok zorlanıyorum aşırı bı kanama oluyor. Mümkün değil hastanrye gidemem çok utanırım. Bıtkısel bi çözüm bilen var mı krem falan yardımcı olabilir misinix acaba. Bu arada öncceki gönderilere baktım agrı oluyormus galıba bende öyle bı agtı olmuyor tuvalette sıkıntı yasıyorum sadece. Teşekkürler... 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,273 puan) tarafından

Kabız olmamaya gayret et acı yeme progtolog diye Krem var o rahatlatıyor ılık su banyosu yap pamuklu çamaşır giy geçer inşallah 

önce (5,424 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
0 oy
önce (1,485 puan) tarafından

Maalesef ki doğumlarla alakası var çoğu kadının doğumdan sonra başlamıştır bu sorunu. Doğum esnasında Fazla ıkınma yaptığımız için oluşuyor

İlk doğumda bir tane oluştu kendş kendine geçti yine doğum yaptım yine oluştu zamanla geçer ama dikkat etmek lazım 

Soğuk yere oturmamak lazım kabız olmamak lazım kremleri var sanırım kullanmadım bende ama alacak gibiyim bu gidişle diyet yapıyorum daha da kabız oluyorum

önce (5,424 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 262 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
3 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.