Kızlar hamilelikte kaç kilo aldınız? Rekor bende sanırım. 35 kilo aldım. Çok da ödemim vardı gözlerim açılmıyordu nerdeyse 😂😂 2.5 ay oldu 30 kiloyu verdim 🥳
55 ile kaldim suan 65 im son iki haftam
Ay gercek mi ben 18 19 kilo almistim zaten zayif halime kaldigim icin cok iyi olmustu dogumdan sonra da cok vermedim iyiyim simdi
Kaç kg ile hamile kaldım ? Bende iki hamileliğimde +20 ile girdim 8 kg civari kaldı ilk zamnlar daha fazlası gtmisti ama emzirdigim için geri aldm veremedim emzirirken daha isth oluyor bende de ilkinde fazlasını verdim ikincide kaldı veremeden hamile kaldım ama fazlam zaten olduğu için tartıda digerlerine göre ilk 5 ayda öyle almadım 1 buçuk ayda hızlı aldım 1 buçuk ayım kaldı erken doğum yapacam 30 haftaligim +9 kg almışım 6 kg su bı ayda oldu ödem mi anlamadım😂 şişkinlik oldu insallah veririm. 😂
24 haftalıkta 11 kilo aldım bakalım kaçla kapatıcem nasıl verdin canım o kadar hızlı
50 kiloyla hamile kaldım 75 le doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 55 e düştüm
Ilk cocuguma 56 kiloyla hamile kaldim, 67 ile dogurdum. Ikincisinde 60 ile hamile kaldi. 71 ile dogurdum. Suan 60 kiloyum. Ikisinde de 11 kilo aldim ama cocuklarimda iri dogdu. Yani kendime cok bisey almadim :) 35 kilo alsam karalar baglardim heralde :D
Birinde 9 birinde 10 kilo aldım 😅
Kızım 2.5 yaşında hamilekte 20 kilo almıştım 83 kiloya çıkmıştım şu an 70 bu kiloda takılı kaldım 🤦🏻♀️
10 kilo aldım 1 haftada gitti doğumdan sonra
Kız noldu sana sana qibimi oldun 35 kg ne ?????
Ne gibi?
Millete çok bilmişlik yapacağına zayıfla şekerimm
Düzgün oku verdim bütün kiloları
Maşallah abovvv 35 kilo iyi vermişsin 5 kilocuk aldım doguma gittigim gün görenler hayret etti dogum yaptıgıma
1,486,803 soru
24,306,782 cevap
344,473 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın