Kızlar hamilelikte kaç kilo aldınız? Rekor bende sanırım. 35 kilo aldım. Çok da ödemim vardı gözlerim açılmıyordu nerdeyse 😂😂 2.5 ay oldu 30 kiloyu verdim 🥳
Bende hep sasirimisimdir şişman biri olarak diyorum 6 kilo aldım ne yiyip içiyorsunuz 35 kilo alınıyor cozemedim
Alakası yok yemeyle. Mide bulantısından pek bişey yiyemezdim. Ödem tuttum çok. Normal değildi hsstalık derecesindeydi. Yani öyle 5 katı falan yemedim. Yinede üslubunun hiç hoş olmadığını düşünüyorum
Demekki kilolular dahada kilo almayayım diye az yiyor. Zayıflar zaten zayıfım yine veririm diye yiyorda yiyor. Ben yedim valla birinde 54 le birinde 56 ile hamile kaldım. İkisinide 76 ile doğurdum. Şuan 55 kiloyum
Oda olabilir normal yedim ben alanlar çok yiyor bencw
Valla canım ne istediyse yedim hiç kısmadım. İlkinde aşırı ödemim oldu sadece. Çocuklarımın ikiside maşallah doğdular yani. Sabah kahvaltılarımı hep sağlam yaptım meyve yedim çok
Mantıklı valla @Zeynosss
35 kilo alsam üç basamaklı sayıları görürdüm Allah korusun 15 kilo aldım
Ben ucundan bir gördüm ama çok şükür verdim çoğunu 😌
Kız ben 96 ile doğurdum şimdi oğlum dört yaşında yine buralarda dolanıyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Veremedin mi doğumdan sonra hiç 🙁
Vermiştim ama sağolsunlar beni çok sevmişler geri geldiler 😂
Eksik olsunlar 🥲
20 birinde 21 birinde aldım bende. Kız ben bile çok aldım sen baya baya almışsın. Benimde ilk doğumda aşırı ödemim vardı kilolar hemen gittiği o yüzden
Ben hastanede dahada ödem oldum 😅 sonra eve gelince günden güne eridim
Kız onu nasıl yaptın 😲 Serumlar ödem attırdı bana baya
Banada ödem yaptı işte 😅
Ters tepti 😅 olsun gitmişler sonunda
Bende sismistim anestezide mi bilmem aldığım terlige ayagimin yarışı bile gitmemişti yüzüm şişmişti
12 kilo aldım....
Çok ideal bence
18 kilo aldım. Hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kiloya ulaştım
Bende ☹️ Ama verdim geri çok mutluyum o yüzden
Ben de verdim canım hatta ben 23 kilo verdim bir deri bir kemik kalmıştım. Sonra biraz daha bu sefer isteyerek aldım. Şimdi bana göre ideal kilodayım.
İyi çok şükür canım 🥳
Kızım daha 12 kg oğlum da 14 kg aldım toplam
Gayet normal ☺☺
Sanırım 4 yada 5 kilo aldım onuda gebelik zehirlenmesi yüzünden son bir haftada almıştım 6 aylık doğum oldu
İlk hamileliğimde 8-12 kilo arası bişi almıştım ama hiçbiri benim değildi 😁 bebek, bebeğin suyu, eşi. Biraz da ödem. Şimdikinde 4 kılı aldım 6. aydayız
Ben 6. Ayda 20 falandı 🤣
Bebek kaç kilo doğdu 🫢
4 küsur canım . Suyu çoktu. Ve çok ödem tutmuştum. Parmaklarımı hissetmiyordum ödemden
Maşallah ee tabi o da nasiplenecek o kadar kilodan ☺️
Çok şükür iyi doğdu erken toparladı 😊
7.5 kilo aldım canim
İyiymiş ya az almışsın
0 kg sldim.suan
20 kilo.aldim. doğumdan sonra 1 ay içinde verdim çok su içerek ve terleyerek verdim
Oh çok güzel 😊
15 aldım ama çok kötüydüm.
İlk defa o kilolara çıkınca insan kötü hissediyor ya
Aynen.boyumda kısaydı bodur tavuğa dönmüştüm
😂😂 güldüm affet
20 kilo aldım 2 gebeligimde de . Fazlam var suan da .
İlkinde 21 kilo aldım ama hepsi ödemdi
İkincinde 6 kilo aldım
Sonuncu bebekte 8 kilo aldım
Tabiri caizse akıllanmışsın o zaman. Bende akıllandım ikincide aynı hatayı yapmıycam
Yok kı Vala ekstra bir şey yapmadım hele ilk gebelikte 46 kilo ile hamile kalmıştım.
İkinci gebelikte gebelik şekerim çıktı diyet yaptım
Son gebelikte bebekte gelişim geriliği vardı yani hep bir sorum
20 kilo aldım 😀 doğum dan sonra 21 kilo verdim
-1 kg kâr 😂☺
Nasıl verdiniz kilonuzu
Karbonhidrat tüketmedim bol su içtim başka da bir şey yapmadım
Anladım teşekkürler
4 hamilelik geçirdim hepsinde aynı 15 kilo aldım. Yapıyla ilgili bencede kuzenim de 3 hamilelik geçirdi 30 kilo aldı hepsinde
Uuuuu. 3 hamilelikte 30 kiloo. Her seferinde verdi mi kiloları yoksa üstüne mi ekledi
Yok verdi hep sonra tekrar aldı
33 kilo aldım, tiroid çıkmıştı hamilelikte, 29 kilosunu verdim çok şükür. Kalanı da yavaş yavaş gider inşallah.
Bende aynı 5 kilo kaldı. O da gider inşallah
Bebeklerin peşinde koştururken kendiliğinden gidiyor zaten merak etme.
Umsrım öyle olur 🥲
Ben 12 kilo almıştım çünkü doğuma kadar hep kusuyordum
9 aldım her ikisinde de
1,475,842 soru
24,160,480 cevap
335,339 kullanıcı