Bir kuzenim var normalde iyiyiz ama şu dikkatimi çekti. Benim doğum günümü hiç kutlamıyor. Çok önemsemiyordum ama dün bir akrabamız doğum gününü paylaşmış arkadaşları sürpriz yapmış. Bu paylaşımı görünce bugün de hemen kendi sürpriz yapmış. Ben de kendi arkadaşlarım doğum günü sürprizi yaptığımda paylaşmıştım bir ara. Mesaj atıp geçti sadece. Yani herkese böyle olsa sorun olmaz,kutlamak zorunda değil ama milletinkini önemsiyorsan madem samimiysek ne alaka diye düşündüm. Bu durumu ona söylemeye tenezzül etmem ama bir gıcık oldum. Haftada bir görüşüyoruz.Sizce mesafe koymalı mıyım bu durumda? Çok samimi birisi değil gibi hissettim
Köy gitsin bacı
.............
Samimi değilsiniz demekki sen öyle hissdeiyosun net mesafede köy arar sorarsa demekki onemsiyor
Vakit geçirmelik takılıyor demek ki. Evet öyle yapıcam soğuduğum insanlarla muhattap olasım gelmiyor zaten
Bı dönem o kafa giriyor insan kafana fazla takma
Sen onunkini kutluyormusun?
Evet kutlamıştım. Sonraki doğum günümü o mesajla kutlamıştı sadece
Ben şöyle yaparım genelde. Arayanı ararım, kutlayanı kutlarım he yapmıyorlarsa da takmam hiç kendi tercihleri der geçerim
Belki o kişiyle samimiyeti daha çok vardır yani böyle şeyleri çok da sorgulamamak lazım.
Benim de 3 yengem var hepsiyle samimiyim ama diğerlerine kıyasla birini daha çok seviyorum yani sürpriz yapacak olsam ona yapardım. 😀
Kuzenimle daha samimiyiz ama sözdeymiş sadece 😂
Aman be canım kendine böyle herşeyi dert edersen kafan çok yorulur. Sana nasıl geliniyorsa sende öyle davran
Dert edinmek değil de ben bu kişiyle samimiyim. Madem öyle yapıyorsa mesafeli olmak daha iyi
,, ,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
1,477,151 soru
24,179,067 cevap
336,247 kullanıcı