+2 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi

Bir kuzenim var normalde iyiyiz ama şu dikkatimi çekti. Benim doğum günümü hiç kutlamıyor. Çok önemsemiyordum ama dün bir akrabamız doğum gününü paylaşmış arkadaşları sürpriz yapmış. Bu paylaşımı görünce bugün de hemen kendi sürpriz yapmış. Ben de kendi arkadaşlarım doğum günü sürprizi yaptığımda paylaşmıştım bir ara. Mesaj atıp geçti sadece. Yani herkese böyle olsa sorun olmaz,kutlamak zorunda değil ama milletinkini önemsiyorsan madem samimiysek ne alaka diye düşündüm. Bu durumu ona söylemeye tenezzül etmem ama bir gıcık oldum. Haftada bir görüşüyoruz.Sizce mesafe koymalı mıyım bu durumda? Çok samimi birisi değil gibi hissettim 

7 Cevaplar

+2 oy
(230 puan) tarafından

Köy gitsin bacı 

-Reklam-
+2 oy
(13 puan) tarafından

.............

+1 oy
(4,073 puan) tarafından

Samimi değilsiniz demekki sen öyle hissdeiyosun net mesafede köy arar sorarsa demekki onemsiyor

(13 puan) tarafından

Vakit geçirmelik takılıyor demek ki. Evet öyle yapıcam soğuduğum insanlarla muhattap olasım gelmiyor zaten

(4,073 puan) tarafından

Bı dönem o kafa giriyor insan kafana fazla takma

+1 oy
(1,148 puan) tarafından

Sen onunkini kutluyormusun?

(13 puan) tarafından

Evet kutlamıştım. Sonraki doğum günümü o mesajla kutlamıştı sadece

(1,148 puan) tarafından

Ben şöyle yaparım genelde. Arayanı ararım, kutlayanı kutlarım he yapmıyorlarsa da takmam hiç kendi tercihleri der geçerim

+1 oy
(1,148 puan) tarafından

Belki o kişiyle samimiyeti daha çok vardır yani böyle şeyleri çok da sorgulamamak lazım. 

Benim de 3 yengem var hepsiyle samimiyim ama diğerlerine kıyasla birini daha çok seviyorum yani sürpriz yapacak olsam ona yapardım. 😀 

(13 puan) tarafından

Kuzenimle daha samimiyiz ama sözdeymiş sadece 😂

+1 oy
(3,563 puan) tarafından

Aman be canım kendine böyle herşeyi dert edersen kafan çok yorulur. Sana nasıl geliniyorsa sende öyle davran

(13 puan) tarafından

Dert edinmek değil de ben bu kişiyle samimiyim. Madem öyle yapıyorsa mesafeli olmak daha iyi

0 oy
(13 puan) tarafından

,,  ,, ,,,,,,,,,,,,,,,,

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,151 soru

24,179,067 cevap

336,247 kullanıcı

...