0 oy
467 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,307 puan) tarafından

Kizlar oglum 1. Sinif 2. Siniflardan cocuklar dün bi arkadasini sıkıstirmislar oglumda onlara karsilik vermis vurmuş bugunde oglumu sıkistirmislar tuvalette seni okulda gormeyecez demisler vurmuslar okulda ogretmenine annemi ara demis hoca rehber ogretmeniyle gorusturmus rehber aramayin iyi demis sonra oglum okuldan kacmis eve geldi beraber okula gittik ogretmen gayet dik bi sekilde ben surekli sizin oglunuza bakamam yapmam gereken seyi yaptim dedi hicbisey diyemedik müdürle konustuk mudurde olur boyle seyler yarin siradayken herkesi uyaririz dedi ogretmende hic duygu yok yani sadece isimi yapar giderim diyo bsyde yapamadk ama ogretmeni sevemedim şubesini degistirmek istiyorum degistirirler mi nasil bi yol izleyim fikir verin çok üzgünüm 

12 Cevaplar

+3 oy
önce (23,300 puan) tarafından

Bı öğretmen olarak benim ogrencimi zorbalayacak öğrencinin alnını karislarim. Ne hakla sıkıştırirlar. Önce o çocukları bulup uyarması korkutması gerekiyordu. Ve çocuğu gözünün önünden ayirmamasi gerekiyordu. Sınıf değişikliği yapacaklarını sanmam ama deneyin isterseniz. 

önce (1,307 puan) tarafından

Evet hic umursamadi mudurde olur boyle seyler dedi hic umursamadilar yarin sinif degisikligi isteyecem ins 

önce (23,300 puan) tarafından

Sen ayaklanma diyedir. Bu çok büyük bi guvenlik açığı. Öğretmen evet her saniye çocukların ysninda duramaz.her an onları her tehlikeden koruyamaz. Ama çocuk öğretmene sığınmış. Ve öğretmen o korkutan cocuklarla konuşmak gözlerini korkutmk zorunda bence. İdare de böyle şeyler olur diyor ama o çocuk kaçtığı zaman  bişey olsaydı geçireceği soruşturmaları gözünün önünden geçirsin bence bi. Soruşturmaları geçtim onun vicdan azabı bitirir insanı. Allah korusun. Basit bı olay değil. Üzerine git kesinlikle. 

önce (6,003 puan) tarafından

Bu oldukça önemli bir olay. Okul resmen başlarının yanacağını anlamış ve normalleştirmeye çalışıyorlar. Derhal CİMER'e bildir, il veya ilçe milli eğitimi haberdar et. Allah esirgemiş yavrunu resmen. Ya yolda başına bir şey gelseydi... Kesinlikle yanlarına bırakma. Okulda her şey baştan aşağı yanlış. 

-Reklam-
0 oy
önce (713 puan) tarafından

Öncelikle öğretmen okuldaki şiddet durumunu bildirdiğinde sana bu cevabı veremez gerekli önlemleri almak zorunda ikinci olarak senin oğlun arkadaşını savunmak için şiddet uygulamış vurmuş çocuklar da ilk fırsatta karşılık vermiş onlar ne kadar suçluysa senin çocuğun da o kadar suçlu demek ki sürekli yaramazlık yapan bir oğlun var öğretmen illallah etmiş de olabilir ve hepsinden önemlisi sorgulaman gereken okulun dış kapiindan bu çocuk nasıl kaçmış güvenlik açığı var bu kabul edilemez 

Ogretmen bugunde soyledi hicbir sorunumuz yok uyumuda gayet iyi dedi okulda guvenlik yok okuldan yol boyu gozukuyo oglum okul kiyafetiyle cikmis gelmis kimsede umursamamis

+1

Ama dış kapının kilitli olması gerekiyor nasıl böyle oluyor güvenlik yoksa da dış kapıyı kilitlesinler bugün çocuk çıkar habersizce yarın eline silah alıp okulu tararlar

Valla oyle yani ben hic guvenliksiz okul gormedim ama burda yok

+2

Bence hemen git cimere okulu şikayet et çocuğum okuldan kaçmış Allah korusun başına bir şey gelseydi ne olurdu de 

0 oy
önce (17,331 puan) tarafından

Çocuğun başına yolda birşey gelseydi yine böyle kuyruğu dik mi tutacaktı acaba o öğretmen olacak şahıs. Tabiki çocuğa sahip çıkması gerek okulda. Kesinlikle bu öğretmene bırakma, şubesini değiştir. 

Degisirler mi acaba cok uzgunum

önce (17,331 puan) tarafından

Rehber öğretmen şubesi değişsin derse yönetim değiştirir. 

İns konusurum rehberlede

0 oy
önce (4,617 puan) tarafından

Milli eğitime şikayet et. Okulun kapısından girdikten sonra bütün sorumluluk onlarda. Çocuğun güvenliğinden onlar sorumlu. Polise de çocuğun ailesi hakkında şikayette bulun. Tamam onlar da küçük olabilir ama bu yaptıklarının yanlış olduğunu değiştirmiyor. Herkes doğurduğunu sahip çıksın terbiyesini versin . Senin çocuğun 4 yıl daha o okulda kafayı takarlar ellerinden alamazsın çocuğu. Millet çocuk değil terörist yetiştiriyor resmen. 

Yani ne mudurden ne ogretmenden birsey goremedk biseyde diyemedik subesini degistirebilir miyim acaba

0 oy
önce (6,812 puan) tarafından

Milli eğitimr şikayet et sınıf değişikliği yap çocuk okul saatinde dışarıda nasıl olur başına bir şey gelseydi o zaman nasıl bir açıklama yapacaktı

Hic umursamadilar sanki her saat biri kaciyomus gibi tepki verdiler

0 oy
önce (3,821 puan) tarafından

Nasıl bir okul ki çocuk elini kolunu sallayarak çıkabilmiş? Ya bir şey olsaydı. Kesinlikle şikayet etmelisiniz.

O tehdît eden çocukların velileriyle de mutlaka görüşün. Diğer türlü çocuğunuz hep o korku ve endişeyle ya okulu sevemeyecek ya da okuldan kaçacak. 

Cok uzgunum yarin cocuga bakacagiz ve hem ogretmenine diyip hemde biz uyaracagiz

0 oy
önce (5,298 puan) tarafından

çocuk zorbalığa uğramış. 

o yapan çocuklarla konuşmalılar önce, çocuk okuldan kaçıyor öğretmen ben bir şey yapamam diyemez. branş öğretmeni değil ki bu sınıf öğretmeni. onların sorumluluğu çok daha fazla

milli eğitime şikayet et

Diyecegim yarin guvenlik olacak mi diye yok derlerse sikayet edecegim

0 oy
önce (3,857 puan) tarafından

Allah allah o nasıl.laf anneni ara

0 oy
önce (752 puan) tarafından

İlkokul birinci sınıf öğrencisi ve daha ilk haftasında zorbalık yüzünden okuldan kaçıyor doğru mu anladım? Öğretmeni ve müdür olacaklar da normal karşılıyor! Okulu ayağa kaldırmanız lazım. Çünkü çocuk en başta sınıf öğretmeninin teneffüste de nöbetçi öğretmenlerin denetiminde olmalı. İlçe Milli eğitim müdürlüğüne gidin yazılı olarak şikayet dilekçesi verin ve takip numarası isteyin ki dilekçeyi sümen altı etmesinler. Çünkü siz müdüre gitmişsiniz çözüm olmamış bir üst makam ilçe milli eğitim müdürü, o olmazsa il milli eğitim müdürlüğü o da çözmezse Cimer.den milli eğitim bakanlığına yazabilirsiniz. Bu ne sorumsuzluk böyle ya çocuğun başına bir şey gelseydi. Çocuk sınıfta yoksa veliye haber vermesi gerekirdi öğretmenin. 

önce (30,201 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum 

0 oy
önce (30,201 puan) tarafından

O n biçim öğretmen öyle seymi olur ne demek ben  bakamam önce ogretmenlik görevini yapsın sadece okuma yazma ogretmekle olmuyor bn olsam sikayet ederdm cocuguda bulur ailesi ile  gorusurdm

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Bence direk o okuldan al. Sonumuz ne olacak bilmiyorum öğrenciler zorba öğretmenler  umursamaz.  iki sene sonra 1. Sınıfa gidecek çocuk  ama hiç göndermek istemiyorum çocuğum zorbalığa uğrasa kıyamet koparırım ve hapsi boylarım sanırım 😅

0 oy
önce (1,067 puan) tarafından

Çocuklarımıza evde saygıyı sevgiyi ahlaki öğretirken maalesef zorba insanlara karşı nasıl korunulmasi gerektiğini unutuyoruz. 

O kadar sorumsuz anne babalar var ki asla çocuğunu eğitmiyor ve bu şekilde başka çocuklar zorbalığa maruz kalıyor. 

Sizin adınıza üzüldüm doğrusu. "Sozde'" eğitimci adı altında öğretmen olup hiç bir şekilde eğitimin ahlaktan başladığını bilmeyen ogretmenleri de Allah'a havale ediyorum. Dilerim kendi çocukları bir gün böyle bir şeyle karşı karşıya gelmez. 

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 1,311 göst.
23 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde -anne- (14,950 puan) tarafından soruldu
+4 oy
44 cevap 1,911 göst.
0 oy
13 cevap 469 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 885 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,694 soru

24,143,345 cevap

334,576 kullanıcı