Elimde bi pantolon var biraz çekse cok guzel olucak. Bedeni kalmamis bi beden büyük geldi.
Çekicek gibi de kumaşi var ben bunu nasıl cektirebilirim???
60 derecede yika:) benim annem bana elbise diker bazen uzun gelio ama dirdir edio kicin gizukecek falan diye . atiyorum yuksek dereceye cektiriyorum. kurutma makinasi varsa dahada iyi ordada kurut.on numara olur.:) muslin elbise dikti ya basinda dort bes tane hepsi dizimde. ben bi tik dizden yikarda seviyorim. attim makinaya cektirttim yuksek
isida
Kurutma makinesi çok mantikli evet kesin ceker mi ya??
yuzde 100 pamuklu kumaslar cekio genelde. esim tommyden polo yaka tshirt almis yurt disundan kendine. onu cektiremedim mesela bol geldi bi tik. ayni model markadan baska renkler almis onlar cekti. bol duran cekmedi. herseyde cekmio yani:)
Likrali kot pantolon kumaşı aşkım bu insallah ceker
Belden dolayı mı sıkıntı
Hem bel hem boydan basen kisimlari da bol geldi
İşinin Ehli bir terziye verirsen hepsini sana yapar çektirmene gerek yok canım
Askim terzilik bi durum degil aslinda pantolon oldu ama düşündüğüm gibi olmadi bi beden çekse okey dicem üstüme yapışsın istiyorum ben
Terzi beline pek atar milim de olsa paça boyu da dikebilir yani basen nasıl yapılır bilmiyorum ama yapılıyordu bende moda tasarımı okudum da unuttum gitti 😂 sen üstüne yapışmasını istiyorsun ama çektiricem diye bedeninden küçük bile çektirirsin belki kumaşı zarar görür o yüzden dedim yapabilecek bir şey varsa terzi yapar diye
Kurutma makinesine at canım dolap kuruluğunda çekiyor
Evet oyle yapicam canim önce yuksek isi da yikayip sonra kurtumaya aticam
Getir kurutmaya atsyim😅😅
Saol askim bende de kurutma var 😂
Varsa ne soruyorsun at pamuklara çeksin 1 beden😂😂
60 ta 90 da yıka canım
Oyle yapicam canim sonra da kurutmaya aticam
1,476,703 soru
24,173,041 cevap
335,951 kullanıcı