0 oy
138 göst.
önce Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından

Eşim bir hafta izne çıktı birkac günlügüne annesiyle babasının yanına gittik kişide yaşlı insanlar tarlada yaşıyor lar doğayla iç içe ama ne başka ev ne gidecek bir yer var . Gittiğimizde eşimde dahil tarla işiyle uğraşıyor, ben tek basıma çocuklarla ne yapacağımı bilmiyorum başkasının evinde hani orası acık alan rahat edersin derseniz çocuklar yine benim basımda yine üstümdeler durmadan anne anne . Biri 3 yaşında diğeri bir buçuk yaşında, Kayınvalideme sürekli gelen giden cayı yemeği bitmiyor, orada kimse bana ayak uyduramaz ben uydurmak zorunda kalıyorum ama hem çocuklar hem baskasının düzeninde çok sıkmışım kendimi , dün gece geldik ama toparlayamıyorum kendimi bas bas bagırasım geliyor , Eşim kendi ailesi ile bir tarla olunca kafası rahat ediyor dedim git sen kal ben istemiyorum onada gelmedi illa sende çocuklar da yanımda olsun diyor ama ben nerde rahatlıcam onu bilmiyorum. Zaten şuan maddi olarak imkan olmadığı için tatil falan olmaz biliyorum ama ben bu izinde kendi çevremizde çocuklarla neler yapabiliriz onu hayal ediyorum başka türlüsü de bize uymuyor , sizlerle öyle dertleşmek istedim hem çok sıkıldım hemde 7, 8 saat yol sürdü çocuklarla çok yoruldum. 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,534 puan) tarafından

Senin annen baban yokmu . Sende oraya git

önce (172 puan) tarafından

Yok Canım ikiside vefat etti , zaten babam yaşarkende ayrıydı bizden. 

önce (1,534 puan) tarafından

Başın sagolsun 

-Reklam-
0 oy
önce tarafından

Cocukla kendi cekirdek aile tatili yolu bile zorki kaldiki 

Kaynana kayinbaba yani zor ona misafir gelene gelin oldugun icin hizmet etmek zor ekstra kocada yaninda yok

Sadece 2 cocuk sanirim birbrleri ile o acik alanda neden oynamiyolar onu cok anlamadim keske oynasalar belki biraz rahat ederdin sende

Ben seni anladim ama oda eşinin ailesi iste haklisin bunalmis olabilirsin ama bence artik evinize dondunuz rahatla stres at esinle tartisma sonucta sürekli gidilmeyen bi yer sorun olmaz boyle rahtlat kendini

Bende kendime söylüyorum ama bir panik oldum bu esnada nasıl gecicek bilmiyorum.

önce tarafından

Sinir stres oldun bunaldin sakinlesmen lazim

Evin bir tarafında tarla var diğer tarafında kümes yaptılar heryerde bişey sürekli zararlı biseyler bulup duruyor lar yada etraftaki eşyaları ziyan ediyorlar , döküyorlar .

önce tarafından

Anladim onun icin cocuklar sana iyice yaka oluyor

Haliyle dahada bunaliyorsun

Eski actigin sorulara baktim bence sorun kaynanagil degil esin yani sana boyle zor kotu degersiz hissetiren Esin 

0 oy
önce (23,763 puan) tarafından

Çok haklısın canım zaten senede bir tatil var onuda ana baba yani tarla köy işleri diye bitirip çocuğuna eşine zaman ayirmiyor erkekler birde köyün işi hiç bitmiyor çocuklar yoruyor diyorsun ekstra birde işler var eşimin köyü yakın bizede benim kaynana şunu yap bunu yap diyemiyor ama öncesi gittiğimde hiç oturamazdim 1 gün kaldiysak 3 gün yatardim o derece yorardi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 443 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mel_ek (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 603 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mel_ek (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Derin42 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 501 göst.