+1 oy
94 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,125 puan) tarafından

Hanımlar Selamünaleyküm sizden özellikle deneyimli olanlardan bir bilgi almak istiyorum şimdi ben başka şehirde oturuyorum annemler başka şehirde oturuyor annemlerin yanına geldim yaklaşık 2 hafta kadar kalacağım kızım 16 aylık ve kendi evindeyken yemek yiyemiyorum çay içemiyorum uyku desen o da yok Çünkü her zaman emmek istiyor Gerçekten beni anlamanız için görmeniz lazım sanırım Çünkü asla bırakmıyor beni ve bu durumdan Gerçekten çok bunaldım annemlere gelmişken kesmeyi düşünüyorum ama acaba erken mi diye düşünüyorum 16 aylığın içinde zaten 18 aylıkken kesmeyi düşünüyordum ama tek başıma yapabileceğimi düşünemiyorum çok cesaretim yok fikirlerinizi açığım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,560 puan) tarafından

Benim ki 18 aylik olacak yakında 2 yaşına kadar emzirecegim. Uykudan uykuya emziriyorum gündüzleri. 

Azaltarak biraktirmayi dene .  Hatta gece annenler uyutsun tez bırakırmis.  

önce (1,125 puan) tarafından

yaa bunu deneyeyim inşallah

-Reklam-
0 oy
önce (5,349 puan) tarafından

bence erken ama sen bilirsin her bebek ve anne durumu farklıdır. 

ben önce gece emzirmeyi kesmiştim, memeden kesmeye karar verince de gün içinde emzirme sıklığını azalttım. hatta sürekli dışarı çıktık, oyaladım onu bir şekilde. sadece uykuya dalarken verdim birkaç gün. 1 hafta içinde de onu da kestim. çok zorlu olmadı. bende de sıkıntı yaratmadı, göğüslerim şişmedi mastit gibi bir durum yaşamadım, ağrım olmadı. kızım da pek ağlamadı. sadece ilk defa memesiz uyuyacağı zaman zorlanmıştı

evet şimdi karar verdim gece bıraktıracağım. inşallah dayanırım zaten gece çok zorluyor beni. 

önce (5,349 puan) tarafından

tahmin edebiliyorm. çok uykusuz geceler geçirdim bende

0 oy
önce tarafından

Bana biraz kucuk geldi en kotu tam bir bucuk yasini tamamlasan daha iyi ama seninde kendince sebeplerin var 

çok haklısın işte insan mantıklı düşünemiyor çok sıkışınca gece bıraktıracağım inşallah pes etmem 🫣

0 oy
önce (4,365 puan) tarafından

Benim ki de öyle. Aynı dediğin hayatı yaşıyorum 18 ayında keseceğim gece de 5 6 kez kalkıyor bazen hiç uyumuyor uyanınca. Oturamıyorum bile. 14.5 aylık olmak üzere. Aralıkta keseceğim 18 ayında sabır taşı aldirttim kesmek icin 

bu gece deneyeceğim 

0 oy
önce (10,000 puan) tarafından

Benim oğlan ilk gündüzü biraktırdım sonra geceyi bırakmistim kızıda ôyle yaparım daha erken 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 237 göst.
+1 oy
6 cevap 184 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,349 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 539 göst.

Kategoriler

1,474,858 soru

24,145,677 cevap

334,657 kullanıcı

...