Burda sorduğum sorulardan çok tecrübe edindim tabii ki doktora danışmadan yapmam ama gerçekten aklıma kazananlar var. Şimdi o güzel ve büyük güne 1 hafta kaldı. Bol bol kahve iç demişti biri kahvenin türü vakti farkeder mi,ve bunun gibi başka tavsiyelerinizi de bekliyorum,şimdiden teşekkürler
Şekersiz sade kahve canım bide bitter çikolata ye bol bol yürüyüş de çok önemli
Tamamdır teşekkür ediyorum aklımda bulunsun bunlar da. Granül mü Türk kahvesi mi
kuru meyve marmelati ve ayva cekirdegi
Evet kit bu ama kahveler bunlar değil ☺️ soğuk kahve yaptığımız granül kahveler varya onlar çok iyi acı ya kendine getiriyor insanı 😄
3 u bir arada olanlar anneme. diger kucuk olanlarda sek gramullerden var. bana onlardi:)
Çok iyii 😂
Kahve neden ki bebege zararı olmaz mı o kadar kahvenin. Ben sezeryqn olup eve geldikten sonra kahve içmiştim baş ağrısı için diyorsan kesmişti baş ağrımı hemen.
Aslında kahve diyoruz da nekadar içersen iç agriyacigi varsa her türlü ağrıyor
kahve anestezi etkisini atiyor hizlica . kafein yani. . sadece sezeeyan degil her maleyiatta kafein anestezi etkisini atar
Aynen öyle inan benimki uzun da agrimadi çok da takmamak gerek.
O ağrıyı hala unutamıyorum yaaaa
Kuru meyve hoşafı götür yanında sürekli iç doğumdan sonra rahat gaz ve tuvalete çıkmanı sağlar. Hemşire gelip seni kaldırmadığı sürece ayaklarını oynatmaya çalışma başın ağrımasın. Tuvalete çıkana kadar sıvı beslenmeye çalış bol su iç hoşaf iç kahve iç zamanı önemli değil. Zaten onayla birşeyler yiyip içmeye başlıyorsun. Ve en önemlisi çabuk toparlanmak istiyorsan asla yatma. Hemşire kaldırdığı andan itibaren hareket halinde ol canın çok yanacak evet ama yatarak iyileşmeni geciktirirsin
Tamamdır bunları da kaydediyorum teşekkürler. Kuru meyve kayısı incir gibi mi meselâ
Canım kahve yerine ķahve zararlı
Hurma ye bol bol doğumu kolay olur
Teşekkürler
Valla ben biraz pişman olmustum zor kendime geldim
Yaa :(
Epedirol oldum ya ben biraz kötü oldum acikcasi sizi korumak isyltemiyorum ama doğumdan sonra 2 ay faln uyanınca hep omirligimde basyan aşağıya soğukluk uyandım tobe yarabbim felç geciriyorum herelde dedim oluyor hissi yasadim doktorlara bile gittim... sonra yavaş yavaş kendi kendine geçti ama.kwske tamamen mi bayiltsalardj diye düşündüm bana dokundu
Ben cuma günü oldum Bumin classuc kahvesini içtim iyi geldi anestezi ağrısına
Geçmiş olsun nasılsınız şu an ilk bebiş miydi
İyiyim sağolun 2 di
Ameliyat esnasında kafanı çok çevirme sabit tut baş ağrısı olmaz
Tamamdır bu da aklımda olsun teşekkürler
Neden kahve bu kadar çok. Ben hiç içmedim.
Birisi demişti narkozun atılmasına ve baş ağrısını geçirmede aşırı etkili diye
1,514,550 soru
24,698,238 cevap
368,767 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın