+1 oy
685 göst.
önce Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından

Kızlar biliyosunuz birlik oturuyoruz eşim ve ailesi eşyalarımı dagitmislar yarisini kendileri aldilar büyük eşyalarımı kiraya vermişler bende ayrıldım sonradan çocuklar için mecbur barışmak zorunda kaldım

Bu akşam görümce ıslak kek getirmiş bende ayrı tabaga ıslak kek koydum eşim olcak dengesiz elimden Tabağı alıp dolaba kaldırdı kendi elindeki keklerin iki dilimini yedi bi dilimini kızıma bırakmış bana kalmadığından zoruma gitti yuh yani dedim sonra sinirlendi cocuklar yanimizda yokken bana bağırdı senin ekmeğin yenmez diye bende senin ekmeğin sanki çok yeniyo dedim 

Sonra zoruma gittiği için ağladım bana kızdı benim odamdan kendi eşyalarını al çocuk odasına geç dedi bende annemi aradım ben bosancam dedim çocuklar nolcak dedi bende çocuklar burda kalcaklar arada bi gelir çocuklara bakar giderim dedim 

Annemde bana gel madem mutsuzsun dedi ben hazırlandim çıkacaktım yola eşim olcak dengesiz geldi çocuklar var dedi sırf cocuklarim için duruyorum dedim 

Küçük olan kızım orta okula başlasa gidicem boşanma davası acicam 

15 Cevaplar

+4 oy
önce (24,223 puan) tarafından

Her şeye okeyde çocukları bırakmak neden 

önce (1,189 puan) tarafından

Evet ben de O kısma takıldım sadece

önce (1,098 puan) tarafından

Bazı aileler çocukları kabul etmiyor maalesef. Çocukları bırakıp geliyorsan gel çocukları bırakmıyorsan gelme derler çok yerde okudum bu şekilde 

önce (24,223 puan) tarafından

Bu arkadaşı az çok biliyorum daha önce dediği çocukları için döndüğü yani ailesi istememekten çok çocukların düzeni bozulmasın okulları orda orda yaşamayı seviyorlar diye geri dönmüş çocuklarını bu kadar düşünen birinin çocuklarını bırakmasi düşündürücü. Ayrıca çocuklar okul çağında yani arkadaşa çokta yük olmazlar bir iş bulup çalışsa eve de destek olsa daha ılımlı olurlar diye düşünüyorum 

önce (381 puan) tarafından

Evet eşim olcak dengesiz sürekli ailesinin yanında bana bagiriyo tabi çocuklar odasindayken onların yanında değil 

İşe gireyim diyorum onada yok diyo kızını kimseye emanet edemezmiş bi arkadaşa para verip okuldan alıp evimize getirsin diyorum onada yok yani emanet edemezmiş ailesi zaten destek olmuyo babası sürekli salonda annesiyle torunlariyla benimle oturcakmis benimle vakit gecirceklermis ben onların yanından 5 dk ayrılıp markete canımın çektiği biseyi almaya gitsem laf ediyolar gelin yanımıza gelmiyo diyolar 

Dünde eşim olcak iğrenç varlikta bana git neden geldin çocukları alma giderken diyo bende çocuklar sende kalsın dedim o sinirle her insanın gururu var sonuçta insanız 

Bu saatten sonra annesiyle babasıyla aynı sofraya oturmayı düşünmüyorum bana o kadar kötülük yaptılar öncedende zaten 

Esimlede aynı yatağa yatmicam yemin ettim evimize inersek yaticam onunla istemiyorum artik onu soğudum 

Çocuklarımla yaticam artık 

-Reklam-
+3 oy
önce (752 puan) tarafından

Yani yanlış anlama da sen ıslak kek vb bir şey bilmiyor musun yapmayı galiba evde bu tarz şeyler yapılmıyor çünkü yapillmis olsa eşin görmemiş gibi davranmaz ayrıca bu iş oyuncak değil madem ayrılıp basristiniz çocuk için nefsini bir kenara koy git cocugunla uyu ama anlaşıyornus taklidi yap 

Ben evde ıslak kek yapsam 5 dk da bi tepsiyi bitiriyolar eşimin akrabalari ev afedersin ahir gibi 

önce (752 puan) tarafından

E sen de iki tepsi yap ne olacak yani emin ol sık sık yapılınca gormemislik açgözlülük kalmıyor hepsini geçtim görümcen 3 tane getirmiş belki çok güzel yapmış eşin dayanamamış yemiş sen de hemen bir tepsi yapıp yeseydin bu zor değil yani eşin nefsine uymuş olabilir ama bu kavga çıkarmayı ge4ektirmez bir dilim kek vb için 

Ben zaten kavga çıkarmadım zoruma gitti dedim bağıran eşim olcak dengesiz 

önce (7,106 puan) tarafından

Adam keki yiyip bitirince yine kadın suçlu demekki evde yapmıyor adam görmüyor ki yesin değil mi 

+2 oy
önce (27 puan) tarafından

Boşanmak çok zor bir süreç ama kötü bir evlilikte yavaş yavaş kendini yok etmek çok daha kötü, insan anne olunca anlıyor herşeyi, kopamıyorsun bu çocukların hali ne olacak ne şartlarda büyüyecekler kimlerin ellinde banyolarını olacaklar, çocuklu olunca her şey çok zor bir yol oluyor, ama kötü bir ailede çocuk büyütmek o çocuklara haksızlıktır, git ama  çekişmeli boşanma davası aç bir sürü delil topla, mahkeme kağıdı onun eline geçtiğinde direk pişmanlık yaşayacaktır, o adam çocuklara bakmaz bakarsa kim çalışacak. annesine bıraksa işten sonra çocukları alsa gene bakamayacak okulla kim bırakacak bıraksam işime geç kalacam yani tüm düzeni alt üst olacak ve pişman olacak, size yalvararak sevgisinden olmasa bile düzeni için pişman olacak, sizde büyük şart koyun ayrı ev felan ve bir daha tek bir yüksek ses tonunu görürsem direk boşarım şans felanda vermem diyin, gözünü korkutun barışmak için çabalarsa, ben böyle düşünüyorum 

Doğru söylüyosun ama ben onu çok kez uyardım bide çekişmeli boşanmak değil anlaşmalı boşanma daha mantıklı geliyo bana çünkü istemiyorum artik bu evliliği soğudum kurtulmak istiyorum 

önce (27 puan) tarafından

Gerçekten bitirmeyi istiyorsan orası ayrı tabiki anlaşmalı daha mantıklı, ama ben hani belki bitirmek yerine düzelmesini istiyorsunuz sandım

Hayır bitirmek istiyorum çünkü çok hakkımı yediler rızam yokken

+2 oy
önce (4,674 puan) tarafından

Çocuklar kaç yaşında?

Biri 6 biri 11 yaşında 

+5

Kocaman çocukları niye bırakıyorsun. Onları annesiz bırakmaya ne hakkın var? Zaten günün büyük kısmını okulda geçirecekler sen de gir işe çalış annen de yardımcı olur çocuk bakımında. 

Ben zaten eşim olcak dengesize sinirden dedim çocuklar sende kalsın diye çünkü sürekli çocukları ayrilirsan götürme diyo 

+1

Derse desin eşin hakim mi mahkeme mi, vasfı ne ? Hiçbir vasfı yok sen eşine değil annene demişsin bir de. Demek ki düşünmüşsün böyle ki ağzından çıkmış. Evden gittikten sonra bir şeyleri bahane edip kendi kendine dönerseniz iyice kıymetsiz olursunuz. Ailesinin eğitemediği dağdan inmeyi sen ne yaparsan yap eğitemezsin. O yüzden değişmesini bekleme. Kimseyi kendi istemediği sürece değiştiremezsin. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin ama giderken çocuklarını da arkanda bırakma. Babasız her çocuk yaşar ama annesi olmayanın babası da olmaz.

Yok canım çocukları zaten birakmayi düşünmüyorum 

+2 oy
önce (6,854 puan) tarafından

Çocuklar için katlanıyorsan eğer onlarıda alır gidersin sen onların bakıcısı değil annesinin bunu unutmuşsun sanırım ıslak kek için tartışma da saçma olmuş hatalar tek taraflı olmaz eşin hatalıysa bence sende de bazı hatalar vardır 

Ben evde ıslak kek pasta yapsam bi büyük tepsi 5 dk da bitiyo bana kalmıyo burda kimse gelinede bırakın demiyo neden kendimi yorayım onlar için 

önce (6,854 puan) tarafından

Kocan ne kadar kötü olursa olsun sinirle bile çocukları bırakıp giderim diyemezsin bu çocuklara yapılmış en büyük kötülük bitmiş bir evlilik de kimsenin hatırı için yürümez bitmiş bitmiştir  evlatların kocaman olmuş al onlarıda git annene sen çalış çocuklar okula gitsin kimseye muhtaç olma 

Canım çocukları bırakmak istesem bırakırdım zaten 

İse girmek istiyorum ama kizimin büyümesini bekliyorum kimse destek olmuyo bana çalışma konusunda

+1 oy
önce tarafından

Kocanin yaptigi yanlis tamam da

Bn çocuklardan niye bu kadar hizli vazgectin onu pek anlamadim

Onu eşim olcak dengesize sinirden dedim çocuklar sende kalsın diye çünkü sürekli çocukları alma giderken diyo 

önce (5,192 puan) tarafından

İyide telefonda anneme dedim çocukları bırakıp gelecem die yazmışın

Eşine sinirden dememişin

Annemede dedim ama cocuklarimi birakmadim 

+1 oy
önce (8,701 puan) tarafından

Çocukları neden bırakmak istiyosun

Çocukları bırakmak istemiyorum o sinirle eşim olcak dengesize dedim sende kalsın diye biraksaydim önceki ayrıldığım zaman bırakırdım ama yanımda getirdim ikisinide

+1 oy
önce (4,847 puan) tarafından

Haddime degil kimsenin anneligini yargilamak ama hadi kocandan, evinden barkindan vazgeçiyorsun, tamam, olabilir, mutsuzssundur. Ama çocuklarından bir anne nasıl vazgecebiliyor hic aklim kalbim almıyor. Ofkeyle mi, inatla mi aliniyor bu kararlar? Yapmayin, herseyden vazgecer cocugumdan vazgecmem...

Ben cocuklardan vazgeçmedim eşim olcak dengesiz herife sinirden dedim çocuklar sende kalsın diye tabikide çocuklarımı birakmiycam

+1 oy
önce (6,057 puan) tarafından

Valla yargıysa yargı, kabalıksa kabalık ben kabul ederim kaba olmayı. Ama, boşanınca yanına almayacağın çocuğu yapmayacaksın bacım. Sorunlu bir evliliğe birden fazla çocuk yapıp ortada bırakamazsın. Onların suçu ne? Onlar mı istedi sizin saçma sapan evliliğinize ortak olmayı? 

Ne hatası anlamadım ben cocuklarimi hiç bi zaman birakmadim bi kere dedim çocuklar eşimde kalır diye ama pişman oldum ben onları zor doğurdum zor büyüttüm 

Şunu kim yazdı ben mi?

bosancam dedim çocuklar nolcak dedi bende çocuklar burda kalcaklar arada bi gelir çocuklara bakar giderim dedim 

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/17009071/esimle-aile-sorunlari-ve-bosanma-kararimi-nasil-almaliyim?show=17010170#c17010170

Kız inkar etmedim ki dedim ama sinirden dedim bu hata mi simdi birakip gitseydim hata yapmış olurdum ama bırakıp gitmedim 

Sinirden dedim olur mu ya, sinirlenince gözün çocuklarını bile görmüyor demek ki. 

Ben çocuklarıma vurmadım hakaret etmedim sadece eşimin gözü korksun diye sende kalabilir çocuklar dedim ki eşimde sonradan bana gitme diye yalvardı 

Çocukları sinirden gözüm görmese önceki ayrılığımda çocuklarımı alıp gitmezdim ama ben çocuklarımla gittim annemin evine 

+1 oy
önce (10,065 puan) tarafından

Oyuncak etmişsiniz evliliği git gel git gel madem çocuklarınızı bu kadar düşünüyorsunuz bu yaptıklarınız neden en başta senin onları bırakmayı düşünmen çok saçma kocanda kuyruğu sıkışınca baba olduğu aklına geliyor galiba 

Ben çocuklarımı birakmadim ki önceki ayriligimda yanımda getirdim ikisinide 

Bu sefer neden bıraktın peki küçükte değiller anlarlar herşeyi 

Kız birakmadim şu an halâ evliyim 

+1

Onu anladım yazmışsın ya hazırlandım çıkacaktım yola çocukları aldınmı yok niyetin gitmekmiydi evet Hah ondan bahsediyorum 

Bi sinirle dedim canım onu ama birakmadim cocuklarimi

0 oy
önce (24,283 puan) tarafından

Herşeye tamam da çocukları bırakmak nedirr sizinki tamamen kocamdan da çocuklardan da kurtulayım o çocuğun psikolojisini iç dünyasında yaşadığı acıları düşünebilme yeteneğine sahipsiniz ya hani insanları hay.vanlardan ayıran özellikler bunlar ya hani düşünemedinix mi acaba ?? Kaba gelcek belki ama annelik bu değil doğurup doğurup sokağa atmayla aynı şey bana göre ..

Hayır aynı evin içindeyiz şu an ayrılmadım 

önce (5,192 puan) tarafından

Kız kendi yazdığınla kendin çelişiyon

Hem yoldan çevirdi eşim gidiyordum Dion yani çocuksuz çıkmışsın 

Anneme çocukları bırakıp gelecem dedim Dion

Sonra eşime sinirden dedim Dion

Senin psikoloji iyi değil bence bir terapist e git 

Evden çıkmadım hazirlaniyodum sonra çocuklarımı birakamadim 

önce (24,283 puan) tarafından

Eşiniz çocuklar var demese ne yapacaktiniz gerçekten merak ediyorum farzet ki hazırlandin bişey demedi çıkabilecek miydin çocukları bırakıp ?? 

Hayır çıkamazdım ama şimdi eşime karşı mesafe koydum aynı yatağa girmiycem onunla bana ailesi yanında saygı duymak zorunda 

0 oy
önce (204 puan) tarafından

Çocukların küçük değil niye ailen kabul etmiyormu da bırakıyorsun çocuklar için barıştım demişsin ama şimdi bırakıyorum ne demek oluyor gerçekten ya ayrıl yada çocukların için biraz daha sabret ama ne olursa olsun çocuklarını bırakma

Eşim olcak iğrenç varlık bana git çocuklarımı bırak dedi bende dedim ki çocuklar sende kalsın ama sinirden dedim 

0 oy
önce (1,204 puan) tarafından

Canım insanların hayatına karışmak haddim hududum değildir ama 

İster bosan ister bosanma ama 

Çocuklarını bırakma 

Çocukların okula gidecek yaşta 

Sende gir bir işe çalış çocuklarına bak 

Annen de manevi anlamda yanınızda destek olur 

Terbiyesiz eş izin vermiyo neymiş çocuğu kimseye emanet edemezmiş bende artık onunla yatmıycam

👏👏

Sağol canım beni desteklediğin için 🥰

Tabiki canım seni üzmesine musade etme 

Senin isteğin olmuyorsa o beyfendinin de özel istekleri olmasın bi zahmet 

Aynen öyle canım 

0 oy
önce (54,158 puan) tarafından

annende direkt cocuklari mi sordu ailenin yanina gidecegine kocanla ayni evde yasa huyuna suyuna git daha iyi yazik cocuklara 

Eşim olcak iğrenç varlık bana dedi ki git ama çocuklarımı götürme bende dedim ki çocuklar sende kalsın ben bosancam dedim ama bi sinirle dedim 

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Eşinden seninle mutlu degil herhalde neden kendi gitmiyor ki senin de ailen arkanda degil çocuklarını bırakma bence eşinle konuş o gitsin sen çocuklarıyla yaşa işe de girersin 

O zaten anasının dibine girdi terbiyesiz nolcak 

Ben işe girmek istiyorum ama eşim olcak iğrenç varlık izin vermiyo bende artık onunla kendi evimize taşınana kadar birlikte olmayasıya yemin ettim valla benim istediğim olmuyo onunda istediği olmiycak artık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 383 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde agbutt (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
0 oy
3 cevap 379 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde umutsuzvaka (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,408 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu