+1 oy
79 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (107 puan) tarafından

Kizlar 3 gündür kalbime sanki iğne batıyor korkuyorum mesela bir yerim agrisa hemen korkudan diyorum delirecem hastaneye de gitmedim kalp krizinden korkuyorum emziriyorim ondan olabilir mi 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (9,999 puan) tarafından

Git baktır benim eşim öyle iğne batması hiseti acile giti çok güzel herşeye bakmişlar bişey cıkmadı ama belki panik atak olsbilir demiş doktor randuvu alacaz onun için 

önce (107 puan) tarafından

Zaten ben doğum sonrası postrim depresyon geçirdim çok şükür daha iyiyim bebeğim 10 aylık adetime 6 gün kalmış bebeğimize emziriyorum onlardan olamaz mı esime dedim bişey olmaz dedi çok şükür nefesim kesilmiyor kusmuyorum sadece iğne sanki batiyor kalp krizi artmış benden ondan xok korkuyorum 

Sezaryan Doğumda benim 2 kere kalbim durmuş doğumdan sonra çok zorlandım zor atlatım bir süre kalbim yerinden cıkacakmiş gibi hisetiğim zamanlar oldu şukür düzeldim bir süredir iyim baya 

Aaaa Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 

Amin işallah 2 çocuğum var yasaklandı ölüm riskim yüksekmis 

-Reklam-
+1 oy
önce (17 puan) tarafından

Korkmayın kalp kirizi sol kolun uyuşması mide ağrısı kusma felan gibi belirtiler veriyor, yıllar önce Banada oluyordu ama nefes alırken oluyordu nefesimi tutuyordum o ağrı geçene kadar, doktora gittim kalpte sıkıntı olmadığını ama göğüs sıkışması olduğunu söyledi kas gevşetici verdiler iyi geldi, bide emzirşyorsun belki sizinde göğüs sıkışmasıdır 

İnşallah kalpte sıkıntı yoktur devam ederse gidecem doktora mecbur randevu yok vermiyorlar evet bende bazen nefes alıyorum nefes alırken de kötü oluyorum korkuyorum nefes alsam yavaş yavaş aliuordum nefes 

Kaç gün ve hafta devam etti senin ki benim 3 gündür böyle doğrusu çok simirlendim ailevi mesele yüzünden çok sıkıntı yaptım düşünce düşünce yaptım ondan da olabilie mi 

önce (17 puan) tarafından

Benimki neredeyse yılı tamamladı bir türlü umursamadım gitmedim en sonda gittim, ama acile gitseniz bile ekk çektiriyorlar sıkıntı kalptemi degilmi söylerler 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 3,696 göst.
7 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Deroş (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.
20 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,474,683 soru

24,143,110 cevap

334,563 kullanıcı

...