0 oy
100 göst.
önce Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından

Kzlar ben bugun ilk kez kızım olmadan gezdim 10 aylık bebeğimle ve eşimle. Kızım okulda oluyor anasinifi 1 de başlayıp 6 gibi çıkıyor  ilk kez böyle onsuz bişey yaptık sanki bir yanım eksikti evet belki bizle kavga eden sürekli kızdıracak bizi peşinde kosturucak biri yoktu a yinede onsuz gezmek  biseyler yiyip içmek kötü sanki  böyle hisseden oluyor mu  yoksa ara sıra böylemi olmak gerek bu da bugunki anlardan

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (5,319 puan) tarafından

babası alır markete gezmeye falan götürür onda bile evde ne yapacağımı şaşırıyorum ben😂 okula başladığında kesinlikle boşluğa düşerim 🥲

önce (384 puan) tarafından

Ya hiç sorma canm bende ilk kez Veli oldum  geçen hafta uyum hastasıydı sadece 1 saat gidiyordu bu hafta 5 saat yok işte aklımda onda kalbimde  dogumda 3 gün ayrı kaldım başkada olmaz hiç bir yere adım bile atmadım şimdi tuhaf geliyor

-Reklam-
0 oy
önce tarafından

Kiz nolacak arada bir amaaan sende keyfini cikar ahahah 😂

önce (384 puan) tarafından

5 buçuk yaşına kadar sadece kardeşi doğunca 3 gün ayrı kaldım hep onla giderdim kmseye 1 dakika bile birakmisligil yok o yüzden zor geliyor 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 148 göst.
+1 oy
5 cevap 191 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Realisthanim (3,234 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 377 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kalbinur0703 (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,781 soru

24,144,725 cevap

334,625 kullanıcı

...