+1 oy
202 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (68 puan) tarafından

Hanimlar oglum 4.5 yaşında dün kursa başladık hoca ne derse keskin hayır istemiyorum diyor hoca zorluyor biraz . Bugün biraz ılımlı idi ama hoca ek baskısı yaparken istememiş yerde tepiniyor hoca elinden tutmustu gel kendin yap kendin sür diye çocuk yerde istemiyorum diyor hoca elinden çekiştiriyordu istemiyorsa bırakın dedim hocada yarın benim neden baskım yok demesin o zaman dedi . Tac yapmışlar onu da istemedi . Ama sınıfta uyumlu oturdu oyunlar oynadı balon kek vs verdiler onları aldı . Çıkınca neden istemedin almadın dedim “ almak zorunda mıyım annee” dedi bilişseli çok yüksek bir çocuk ne yapacağımı bilmiyorum . Yaz döneminde kuran kursuna gitti hicbzorluk yaşamdı hoca kendi haline bıraktı 1 hafta yanında durdum 1 hafta kapıda sonra eve geçtim aslında alışkın di ama… hoca da daha ilk günden hep tersiz yıldızlarımız barışmadı alisamayanlari kabul etmiyoruz vs vs dedi hocaya kızmakta haksız mıyım 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,148 puan) tarafından

Buradaki hocalar ne mezunu oluyor?

(68 puan) tarafından

Üniversite ilahiyat olması lazım . Yasi da baya var . Aslında bende ilahiyat mezunuyum atanamadım malesef 

(868 puan) tarafından

İlahiyat ve cocuk gelişim mezunu oluyorlar

-Reklam-
+1 oy
(23,444 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Haklısın. Biraz serbest bırak gözlemle bakalım..ama çocuğun yanında olumsuz hicbisey konuşma. Öğretmeni övecek sözler soyle. Böyle devam ederse de kurs idaresiyle görüş. Oğlum da 4 6 yaş  kuran kursuna gidiyor. 3 öğretmen gorduk. Hiçbiri de bu şekilde yaklasmadi. 

0 oy
tarafından

Diyanetin kursuna gidiyor oğlumda 4.6 yaş 

Zaten alsmiyor zor giriyor birde böyle yapsalar hayattan girmez 

Oğlum ders yaptıkları yerede girip çıkıyormuş hoca önceliğimiz bize buraya alışması zamanla alışır dedi bugünde bir etkinlik yapmışlar oğlum boyama yapmak istemiş ona boyama kagidi vermişler kendileri etkinliği yapmışlar çıkışta sorunca ben yapmak jstemedim dedi hocada o boyama yapmak istedi dedi, 

Sonra resimler geldi oğlum ve bir kaç çocuk fotoğrafta çekilmemiş hoca açıklama yapmış fotoğrafı olmayan çocuklar fotoğraf çekilmek istemedi diye 

Bizimkiler zorlama yapmiyor alışır zaten diyor sizin öğretmen acaba çocuk falanmi böyle zorlayarak ne basarsak

0 oy
(3,315 puan) tarafından

O yaşta çocuk zorlanmaz ki tamamen ters teper bence ona farklı birşey verebilir öncelik sevdirmek olmalı hoca yeni yada çok eski ise bu durumlar olabilir hocayı değiştirin .

4-6 yaş hocası ilahiyat mezunu ve çocuk gelişimi sertifikası olması lazım yoksa devlet görevlendirme yapmıyor .bir arkadaş sormuş ona istinaden yazdım .

0 oy
(1,967 puan) tarafından

Hoca da da skntı var gibi benim oğlum çok sevmisti çok cana yakın ılımlı zorlayarak olacak iş değil bu zitlasmis oglunda oğlumun evde bana yaptigi gibi olmuş gayet normal 

0 oy
(868 puan) tarafından

Dun bizde goturduk iki komsu ayrı sınıftalar cocuklar bizim ogretmej cok tatlı güler yüzlü benim ki severek gidiyor komsunun ogretmen dün cocuga vurmuş birde ceza vermiş burda duracaksın  hiçbirseye katılmayacağını die cocuk bugün gitmek istemedi öğretmen beni istemiyor diyo bana ceza verdi arkadaşlarım oynadı ben hep onlara baktım diyo ilk günden ceza verilirdi Allah aşkına ogretmen cok önemli bu konuda 

0 oy
(4,129 puan) tarafından

Hiç öyle yapmaya mecbur değil o zaman öğretmenlik yapmayacak çocuk bu sanki aynı yaştaki arkadaşı da sen ters yapmışsın çocuk tepki vermiş haklısın ne diyeyim Allah kolaylık versin yanlız çocuğun bu yaşta böyleyse ileride kimse üzemez 😀😀 o sözü ben bile diyemiyorum malesef

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 213 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Birisii3 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
9 cevap 398 göst.
+1 oy
2 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,476,889 soru