0 oy
108 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (791 puan) tarafından

Merhaba kızlar kızım 3 yaşında bi ay oldu bezi bırakalı lazımlığa yapıyor çişini ama gel gelelim kakasını yapmıyor tutuyor sonra kabız oluyor sürekli karnım ağrıyor diyor lazımlığa koyuyorum inat ediyor oturmuyor beş dakika sonra yine aynı yarım saat sonra yine başlıyor karnım ağrıyor diyor akşama kadar böyle kaç kez hastaneye götürdük şurup verdiler bağırsak düzenleyici verdiler duphalac şurup da veriyorum bi çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bu kadar çok ilaç da vermek istemiyorum bi hafta geçiyor mecbur lavman yapıyoruz ama üzülerek o da hiç yapmak istemiyorum buna mecbur kalıyoruz onunla oyunlar oynuyorum hediye verecem kakanı yaparsan diyorum güzellikle söylüyorum ama anlamıyor çok inatçı bi çocuk bi aydır çekiyorum zaten migrenim var bide sara hastasıyım ne yapacam tükendim artık canım çok sıkılıyor ne zaman yapacak alışacak artık hep dua ediyorum evin içine yapsın yeter ki yapsın diyorum

5 Cevaplar

+1 oy
önce (7,233 puan) tarafından

Acaba bez bağlasan yapsa rahatsız olsa belki yapar olmaz mı 

önce (791 puan) tarafından

Öyle yapıyorum bağlıyorum yine yapmıyor bezi çıkar diyor bezi bırakmadan önce kabız da olsa iki üç gün sonra yapıyordu zor da olsa keşke şimdi bırakmasaydım diyorum biraz daha aklı erene kadar laf anlayana kadar dursaydım diyorum ama artık geçti alıştı bezi bağlamamı istemiyor

+1

Öyle düşünme cnm komposto içir kaysili meyve suyu içir bol bol bende 15gun önce fln başladım çok. Zorlu ikimjzde agladik ama geçti burda bı arkadaş tuvalete gidince balon ver demiştik onu denedim ve o günden sonra yapmaya başladı gerçekten dene istersen sende 

Çok sağol canım Allah razı olsun 

Sende de cnm ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,821 puan) tarafından

Tamamen aynı şeyleri yaşamışız. Tek bir farkla, ben hiç ilaç vermedim ve kızım bir kaç kez altına kakasını yapıyordu. Tuvalete gittiğinde ona sarılırdım, öyle kaka yapardı. Eline oyuncak, şeker vb ne isterse verirdim. Öyle böyle derken tam 3 ayda düzen oturdu. 

Ben de aynısını yapıyorum hiç oyuncakları şekerleri falan almak istemiyor kalkıyor lazımlıktan ağlıyor karnım ağrıyor diyor keşke altına yapsa evin içine yapsa o kadar mutlu olurum ki

Sürekli konuşun, kakanı yaparsan hemen karın ağrır geçecek diye. Çok zor biliyorum ama sabırlı olmak lazım. 

Hep öyle diyorum hiç laftan anlamıyor sadece ağlıyor inşallah düzelir ne diyim teşekkür ederim canım 

Allah kolaylık versin. Onun için de ekstra zordur şimdi. İnşallah en kısa zamanda hallolur. 

İnşallah canım Allah razı olsun 

0 oy
önce (4,610 puan) tarafından

Pedagog la görüş . Tetikleyen bir şey vardır mutlaka. O nasıl yol izleyeceğini anlatır 

Devlet hastanesinde var mıdır acaba hiç bilmiyorum ben daha önce pedagogla görüşmemişim

0 oy
önce (911 puan) tarafından

Bizde aynı durumdayız aralıkta 4 yaşına girecek oglum çişi yapıyor kakasını yok sıkıyor kendini valla küçük bebek gibi bez baglıyom yapıyor bide gecede daha bırakmadı çişi baglıyorum sabah full dolu bez nasıl yapıcak anlamıyoruö

0 oy
önce (10,000 puan) tarafından

Benim aynı oğlum inat ediyo altına yapiyo geldiğini söyler gider götürum napsam yapmıyo ya bağzen çok nadir yapiyo don giydiriyom sadece çok rahatsız olsun diye bakalım inadı kırılcek mi  napacam bilmiyom 4 yaşına az kaldı küçük te  sorun yok gidip lazımlığa yapıyo 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 348 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (330 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 351 göst.

Kategoriler

1,474,689 soru

24,143,272 cevap

334,568 kullanıcı