+1 oy
303 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,249 puan) tarafından

İlk evliliğinden olan kızım diyor ki sana sarılmak içimden gelmiyor 21 yaşında sürekli sen benim için ne yaptın diyor sanki onu başkası yetiştirdi babası beni aldattı ve evi terk etti bende başka bir evlilik yaptım babası evlenmedi bosandigimix günden beri nafaka da ödemedi geçen yıl kaza yapmış bu koştur koştur yanına gitti refakatçi kaldı o günden beri beni suçluyor kalbim çok acıyor 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (167 puan) tarafından

Boşver bacım sen elinden geleni yapmışsın bazen evlatlarda nankör oluyor

önce (3,249 puan) tarafından

Aynen öğle 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,295 puan) tarafından

o dönemde kimbilir neler anlattı babası ona? 

o dönemlerini yazsaydın keşke

Babasının beş kuruş faydası yok babamın ne suçu var diyor 

görmedi, tanımadı o yüzden onu  erak ediyor. adam güler yüz gösterince o baba sevgisi hasreti depreşti büyük ihtimalle ve babası da seni suçlamıştır, ben seni aradım sordum ama anan seni bana göstermedi gibisinden. 

kızının üstüne gitme, zamanla anlayacaktır gerçekleri

önce (2,295 puan) tarafından

Aldatması evden gitmesini ne demek olduğunu kızınız idrak edemiyor bence.

ablam daha bebeği 10 aylıkken eşinden ayrıldı. 

eşi denecek herif çocuk benden değil bile dedi mahkeme sürecinde dna testi istedi. yapıldı vs düzgün nafaka vermedi, bu yüzden gözaltına falan alındı, 3-4 senede bir geldi 1 saat gördü gitti oğlunu

evlendi 3 çocuğu mu ne oldu, yeğenim kardeşlerini tanımıyor hala. o çocuklarını alıyor tatile götürüyor vs yapsın yapmasın değil ama benim yeğenim bunları görüyor ve özeniyor, kendisine yaşatılmayan hayat bu. 

sonra an oluyor ben babama gidecem, babam haklı, o bana daha iyi bakıyor falan diyor. 

zor bi durum. ama çocuk kafası başka br şey işte.

anne baba hasreti başka. 

herkes ayrılabilir ama keşke herkes bu ayrılığı düzgün yaşasa. yine aldatıp gitsn giden ama çocuğu bırakmak ne demek... 

+2 oy
önce (11,411 puan) tarafından

Büyük ihtimalle babası ve babasının ailesi kızınızın aklını çelmis kim bilir hakkında neler söylediler kızı senden soguttular

+2 oy
önce (3,821 puan) tarafından

Yaşı 21 ama hala ergenlik döneminde. Bir günah keçisi lazımsa, ilk önce güvendiğin, yanında rahat olduğun birine çatarsın. O da siz oluyorsunuz. Babası sizin hakkınızda da yanlış şeyler söylüyorsa, bu şekilde olması normal. Sürekli onu sevdiğinizi, yanında olduğunuzu, her zaman güzel dille söyleyin. 

+2 oy
önce (1,531 puan) tarafından

Doldurmuşlar sanırım 

İnşallah senin kaderini yaşamaz, o zaman anlar ama iş işten geçmiş olur . 

+2 oy
önce (3,850 puan) tarafından

Yav bu kozlar hep aynı annesine eziyet eden adamlara tapiyorlar..

Karakteri oyle ne yapsan değişmez 

+2 oy
önce (118 puan) tarafından

Suçun evlenmiş olmak ablacım. Bu tabiki suç değil. Kızın öyle görüyor. Babasının bekar kalıp senın evlenmiş olmanı hazmedememiş olabilir. Sanki sadakatsizlik eden babası değil annesi. Bu açıdan düşün belki yaklaşımın değişir ve fayda sağlar

Bende düşünüyorum anlattım ama sanki ben ona hiç bakmamisim gibi davranıyor çocukluğundan bir konu açılıyor bana diyor sen nereden bileceksin

0 oy
önce (609 puan) tarafından

Kızınızı size karşı doldurmuşlar belli ki üstüne gitmeyin peki ben senin için bişey yapmadım baban orda deyip konuyu kapatın sadece 

0 oy
önce (2,295 puan) tarafından

21 yaşında gayet iyi anlar aldatan bir adamla nasıl devam edecekmişin ???

O baba diyip sevmeye görüşmeye devam edebilir evli kalabilirdin demeye hakkı asla yok.

Babasi kaza yaptigindan beri kızını arıyor çünkü kızım tıp okuyor ama o haklı oldu o masum garip oldu şimdi dedim ben sana birşey yapmadım baban ne yaptı kızım dedim artık ben seni tasiyamicam anne diyor bana 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 295 göst.
+2 oy
3 cevap 176 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 383 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,474,684 soru