+1 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

Evde bırı varken korkmuyorum ama boru yokken deprem ve farklı seyden korkuyorum banyo yapacaktım korkumdan kararsız kaldım ya banyoda deprem olsa ya sey bırı varken dıyorum iyi koyu destek olur ne yapmalıyım bilmiyorum kocam bey de annesıne kalmaya köye gıttı ınsan son dakıka der mı en azından o burdayken dua alırdım sunan korkuyorum 

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,259 puan) tarafından

Kendini rahatlat ben ışıkları açıyorum öğle durumlarda ilahi açar dinlerim 

önce (60 puan) tarafından

Oda okadar serefsızkı bıldıgı halde hep kaçiyo

-Reklam-
0 oy
önce (29,728 puan) tarafından

Korkma bacım korkuyla yaşanan hayat zindan gibi gelir insana akışına bırak deprem olacağı varsa banyoya girmediğin zamanda olur başına gelecek şeylerin önüne geçemezsin korkutma kendini boştan

0 oy
önce (4,082 puan) tarafından

Aynı ben biliyor musun,bende panik atakta var ve daha kötü oluyorum 

Bende öyleyim banyo yapayım mı yapmayayım mı kararsızım deprem olursa banyoda çocuklarıma nasıl gıdrrım 

önce (4,082 puan) tarafından

Aman boşver yarın yaparsın 

Birde acayip panık atak var bende kafayı yemek uzereyım

0 oy
önce tarafından

Hayat zaten yeteri kadar zor bu sekilde daha zor Allah yardim etsin bacim

0 oy
önce (6,979 puan) tarafından

İki yıl önceki depreme yakalananlardan biriyim ilk süreçler benim de öyleydi hatta bir 15 gün evde değildik eve gelince 20 günlük çocuğum 18 aylık kızımla birlikte nasıl hareket ederim diye korkuyordum ama sabır veriyor yardım ediyor geçiyor şu an çocuklarım televizyon izleyince ya da uyuyunca yapıyorum ben de ben çok şükür korkuya atlattım aklına gelebilecek bütün dualarını oku Allah'a emanetsin zaten olunca oluyor hayatta yapacak bir şey yok dediğim gibi korkma Allah'ın izniyle hemen Yap çık sen de

Öyle yaptım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
+2 oy
42 cevap 616 göst.
18 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun Cupcake (1,632 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 713 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hatice090 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 289 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,789 soru

24,144,830 cevap

334,627 kullanıcı

...