0 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Kızlar suni sancıyla normal doğum yaptım 5 gün önce bebeğim dünden beri uyanmıyor ben zorla uyandırıp süt veriyorum şu an da uyanmayalı 3 saat oldu bir türlü uyandıramadım zıbınını çıkarınca uyandı doktor dün sarılık değeri 5 ama çok az dedi ne yapacağım bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,962 puan) tarafından

Uyanmış işte zibini çıkarmışsın ayak.altini durtceksin zaten

önce (35 puan) tarafından

Sürekli uyuyor ama korkmaya başladım ne zaman geçecek bu

önce (3,962 puan) tarafından

Sutekli böyle uyandırmasın 2 3 ay böyle gidiyor sonra büyümeye basladikca duzeliyor

-Reklam-
0 oy
önce (701 puan) tarafından

yeni dogan bebek zaten hep uyur onemli olan uyuklarkende emip karnini doyurmasi. ayaklarini cimdikle burnunu s.ik bezini altini ac yuzunu islat haffce.  az bi mikirdansin ayilsin. memeyi emmeye baslayinca ih ih ih yutma sesini duyunca bebek emsin uyuklamasin yeter. emerkende durt gigusindan arada cenesini falan parmaginda  dürttur. emsin uykuya devam ederek. yuttugundan sutu ictiginden emin ol sadcee. zaten 20 dk ayik kalamaz bile iki uyku arasinda. hemen uyuklar. 

0 oy
önce tarafından

Yenidogan donemi normal bi durum altini acip silerken ayagina biraz hareket yapip yada hafifce burnunu sıkıp uyandirip 2 saate bir emzireceksin yada mama vereceksin zamanla sarilik sureci atlatilinca normale donecek

0 oy
önce (10,010 puan) tarafından

Annemle bunu konuşmuştuk ben ilk 10 gün hiç uyanıpta annemi ememisim 10 gün sonunda emişim 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 201 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bebeko (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
3 cevap 158 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler