Arkadaşlar çok kötüyüm Mühendis arkadasım Başak Gürkan Arslan olan arkadasım kayın pederi tarafından bugün öldürüldü boşanma aşamasındaydı hemde 5yaşındaki kızının gözünün önünde öldürülmüş ş. E. R. E. F. S. İz kızının gözlerinin önünde defalarca bıcaklayarak sonra bogazı nı kesmiş
Başınız sağ olsun canım
Boşanma aşamasında cok dikkat etmek gerekiyor
Mekanı cennet olsun inşallah ☹️
Allah onu kahru perişan etsin inşallah başın sağolsun çok üzüldüm
AAllah razı olsun abla
Allah belasını versin kayınpeder ne alaka ya artık o kadar düştü mü kocası sevgilisi takıntılı olduğu bitti kayınpeder ne ister gelinden pislik herif vah ki gidene o ortada kalan çocuğa mekanı cennet olsun arkadaşının çok üzüldüm
Allah razı olsun abla ☹️
Benim kaynimin kızıyla gorumcemin oğlu evlenmiş iki yıl olacak İzmir'de eşi boşanmak istediği için kope.k onu polislarin yanında bıçakla öldürdü kadının hayatı işte bukadar.............
Ya Rabbim.. Ne olur bu insanlara vicdan nasip eyle
Başınız sağolsun bende biraz önce internet haberlerinde gördüm Allah'ın belası herif iki taraftada ceksin inşallah cezasını olan çocuğa oldu
gün yüzü görmesinler şu hayatta
Başınız sağolsun okumuştum o haberi kocasını aldattığını kayınpederin o sinirle yaptığı yazıyordu sanki üzücü
Aldatma yok abla boşanma asamasındaydı iftira atıyor tahrik indirimden faydalanmak için
Allah kahretsin onkarı
Evet haberlerde gördüm doğru ise
Eşini aldatmış boşanma aşamasında dendi
Kayınpederi bıçaklayıp öl.durmus
Kızının gözleri önünde
Aldatma yok abla boşanma asamasındaydı tahrik indiriminden faydalanmak için iftira atıyor ı. T
Başımız sağolsun canım
Üzgünüm gene bir kadın bir anne bir evlat gitti
1,474,618 soru
24,141,858 cevap
334,522 kullanıcı