0 oy
120 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (250 puan) tarafından

Kızlar saçımı kendim boyamak istiyorum daha önce ombre yapılmıştı ama dipleri koyu kestane rengi altlara doğru kumral daha altlara doğru sarı şuan. komple boyayacağım artık kuaför parası Yetti. küllü sarı olmasını istiyorum ama hangi renge boyasam acaba eskiden boyuyordum sarı renkler turuncusu oluyor bunun için ne yapmak gerekiyor

2 Cevaplar

0 oy
önce (618 puan) tarafından

0 22 igora katman lazim ama direk sariya boyarsan  en altlari kullu sari olur  ortalardaki kumral kumral kalir . ustteki digal koyu kestaneler kizil yansimali kalir . tek ton icin once komple acip cingene gibi bi sari olacak sonra ustune sariya 0.22 igora katacaksin ve boyayacaksin ozaman komple tek ton kullu sari olur.

image

önce (250 puan) tarafından

Açıcı yapmadan igor kullansam nasıl olur kızıllık olur mu

Bide bu igora nerde satılıyor:))

internette satilio. findik tanesi kadar boyanin ivine katiosun bu kullulugu sagliyor amaci o yani. sadece bunla boyarsan sacin mavi olur🤣🤣🤣 boyanin kendisi mavi pigment . sariya katinca zit rengi olan turunculasmayi önluyor. bu tup  10 kere hatta 11 kere boyuyor yani yetio. normal paket boyanin icine findik tanesi kadar katiosun cünki kizil yansimayi almak icin.trendyolda var yada kuafor mazemeleri satan yerlerde . markette bulamassin.

acici yapmadan dedigim gibi satin tek ton olmaz altlar guzel

sari olur kullu sari. ortalakr kullu kimral

olur . ustler koyu renk olur. acmadan sariya donduremessin ustleri.

Teşekkür ederim peki küllü kumral için kaç numara almalıyım sence açık olsun istiyorum 

7.1 koyu kullu kumram. acik istiosan 8.2 acik kullu kumral. ben 8.1 ile dip boyami yapiyorum icine  igora da koyarak. kizil yansima olmasin diye. 10.1 e de igoradan katip 2 ayda bi cila gibi yapiyorum. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,163 puan) tarafından

Bimden palette 10.1 al canm boya zaten turuncu olacak o saç sonrasında 11 nokta ve 7 nokta al karostir ikisinde boya en son uçlara boya saçını 10.1 için en son 10 dk da boya uç kısmı saçının.10 saniyede 11ve 7. Noktayı beklet üç kisim için bu

Anlamadım daha detaylı anlatır mısın:)

önce (1,163 puan) tarafından

10.1 boya al bimden palette marka :) saçın sadece siyah olan kısmını boya şon onndk da ucundaki sarı kısmı boya :) sonra yıka . Sonra cila işlemine geçmek gerekir..11. 12  galiba tam hatralmiyorim ama nokta ile 7 .1 boyayi karıştır dip kısmında yarım saat beklet sarı üç kısımda 10 saniye beklet canm.kullu olur saç .açıcı yıpratır saçı koparır bu şekilde  koyu kullu bı saç olur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
15 cevap 519 göst.
9 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde yagmur1608 (712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 475 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,688 soru

24,143,230 cevap

334,566 kullanıcı

...