Selam anneler başımızda bir bela var ve ne yapacağımız bilmiyoruz.Geçen hafta financellden eve borç kağıdı geldi 22 mayıs 2025 tarihinde eşimin üzerine 2 farklı cihaz alınmış.Eşimi aradım ben yapmadım dedi neyse financell i aradı adana çukurovadan alınmış olarak gözüküyor.Biz ise sakaryadayız belirtilen gün ve saatte eşim hep sakaryada yani kısaca,eşim hiç işlem yapmamış.Ve cihaz alırken kimlik ıslak imza ve telefona şifre gelmesi gerek hiç biri olmamış.Borç kağıdı gelince borcumuz var diye mesaj geldi.neyse türkcell i aradık dilekçe yazdık 3 4 gündür bekliyoruz sonucu.Buğün aramışlar böyle şeyler olabiliyor uygulamayı silin tekrar yükleyin demiş eşşm de ben borç falan ödemem demiş kapatmış.Neyse arkadaşım türkcellede çalışıyor adana çukur ovadaki firmayı bulduk numarasını falan eşime attım.Eşim işleri o kadar yoğun ki şuan ne yapacağını bilmiyor.kardeşşm de polis hemen şikayetçi olun dedi.Eşşm de şikayetçi olayım ama boşuna olacağım her şey benim aleyhime diyor.Eşşm hattı kapatacak bende benim üzerime hat alacağım.Kızlar böyle bir şey yaşayan var mı ne yaptınız açıkçası ne yapacağımızı bilmiyoruz.firmayı arasak büyük ihtimalle inkar edecek türkcell de firmayı koruyor. Firmanın ismini bile vermedi ben arkadaş sayesinde öğrendim.Savcılığa suç işleminde bulunmak sonuç ne olur biz bu parayı ödemek zorunda mıyız her türlü
avukata danışmanız lazım.
eimzalar çalındı, kimlik bilgileri çalındı o yüzden şaşırmıyorum bu tarz şeylere
Ya hep mi,bizi bulur hiç avukat tanıdık yok eşşm gece gündüz çalışıyor kendi halinde insanlarız bir haftadır psikolojimiz bozuldu
valla gidip şikayetçi olun. maalesef kimi bulurlarsa onu dolandırıyorlar.
Şikayetçi olacak ama hiç bir şey çıkmayacak gibi be en önemlisi bu herkesin başına gelebilir ve geliyormuş aslında en iyisi faturalı hat kullanmamak
Bir arkadaşım böyle kredi çekmişti. Firma cihaz alındı gösterip para gönderiyor. Cihaz 20 bin ise 15 bin gönderiyor. Kod olmadan sistem açılmıyor. Şehir farketmiyor arkadaşım Konya’daydı, Bursa’daki bir firma ile böyle bir işlem yapmıştı.
Bende daha önce bir firmada çalıştım.Hat sahibinin kimliğini tablete taratıyoruz ıslak imza ve telefonuna kod geliyor onları girip öyle cihaz verebiliyoruz yani cihaz almak öyle kolay değil eşim haberim yok kimseye kimliğimi yada şifre yada imza falan atmadım dedi hatta onu da geçtim yapacak olsa buradan yapar adana çukurovadan neden yapsın
1,476,481 soru
24,169,787 cevap
335,806 kullanıcı