Merhaba kızlar🌺
Ben sabah 7 de uyandım ocağa yumurta koydum tekrar yatağa geçtim gözlerim kapanmış uyumuşum.Daha sonra uykuda bir ses ismimi söyledi bana seslendi direk uyandım, ocağa baktım suyu çok azalmıştı tam zamanında uyanmıştım.Cok şaşırdım ilk defa başıma böyle bir şey geldi.Allah korudu resmen bizi🤲🏻
tetikte yatmisin.:) ama yumurta haslanmaktan kas kati olup morarmaya baslamistir bile🤣🤣🤣
1 saat kaynamış düşün🥲
Dikkat et bernam
Sağol canım bazen insan yorgunluktan düşüp bayiliveriyor
Ben çok yaşıyorum buna benzer olayları
Çok şaşırdım biraz da korktum valla
Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..ben böyle durumlarda mutlaka alarm kurarım her ihtimale karşı
Daha mantıklı inanki alarm kurmak
Benimde başıma geldi suyu tamamen bitmişti ev çok kötü kokmustu
Verilmiş sadakamiz varmış valla ama yangın çıkacağını sanmam öyle ya
Ay çok kötü bir durumdu
Bende bi ara akşamdan fasulye ıslatayım diye ocağa su koymuştum sonra mutfaktan çıktım tamamen aklımdan çıkıp gitmiş yattım tam uyuyacaktım aklıma bir anda geldi su tamamen bitmiş az daha gelmesem kötü bişey olurdu Allah korusun
İnsan bazen dalıyor dikkat etmek gerekir
Allah korumuş. Ev de yanabilirdi Allah korusun. Bı kez annem de sahurda yumurtayı ocağa koyup uyumuş. Yumurta suyu buharlasmis. Yumurta yanmış. Oyyyyyle bir iğrenç kokuydu ki. Hala burnumdadir o koku. 1 hafta asla geçmedi koku.
Ayyy aklıma şey geldi,bir ara gündüzden şehriye kavuruyordum o an ne yaptım bilmiyorum dalmışım,bir baktım şehriyeler küle dönmüş suya tuttum çok fena bir ses çıktı bomba gibi,dolaplarıma kadar leke oldu, bazı durumlarda suya tutmak bile yanlış🙌🏻
Allah korusun aklımıza gelmiyor ama işte. Refleks olarak hemen suya tutuyoruz
1,474,471 soru
24,139,879 cevap
334,448 kullanıcı