+1 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,614 puan) tarafından

Kızlar merhaba 

Kızım 4 yaşında sürekli oyun oynamak istiyor sabah kalkiyorum ev işi derken ortaligi toparla yemek hazırla derken kendime fırsatım oturup dinlenmeye fırsatım kalmıyor bide kızımda gel oyun oynayalim diyor onunlada oynuyorum etkinlik yapıyoruz boyamalar oyuncaklariyla oynuyoruz ama ne zaman oturdugumu görse böyle yani hemen kaldiriyo beni bazende oynamıyorum bu seferde televizyonu aciyo yada telefon izliyo siz cocuklarla uzun süre oynarmisiniz yada nasıl yapıyosunuz 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (550 puan) tarafından

Önceliği ona verdiğini hissettirince biraz daha kolaylaşıyor. Bir süre oynayıp sonra işlerimi yapayım yoruldum kahvemi içeyim diyince yanımda takılıyor. Sıkılmakta haklılar biz bile yetişkin halimizle sıkılıyoruz onlar da arkadaş arıyor. Benimki de 4 yaş telefon vermem ama tv açarım belli vakitlerde. Onu da çok izlerse oyuna dönmesi zor olur dengede kalmak lazım

-Reklam-
+1 oy
önce (620 puan) tarafından

valla bencillikse bencillik. sahsen ben kendimde insanim biraz kendime vakit ayirmaya ihtiyacim var krndime de bakmam gerek. ben tv de aciyorum tel da veriyorum. baska turlu 

baska turlu ne isim biter ne de kendime vakit ayirabilirim. oyinsa illaki oynuyorum da sonucta en azindan ben kendim spor yapacak vakti kendime ayirayim. benim esim vocuklar ben hepimiz ayri seyler yeriz evde herkese ayri yemek piser. ben onlarinkinden yesem kilo alirkm. kendime ayri kizartmasix yemekler yapmaya calisiyorum en azindan esktra vakit kalmassa bunlari yapmaya zaman olmazsa olmaz. dun camasirlar duruodu ben spor yapdim mesela. ev isini de brakip az biraz kendime vakit ayirmam gerek . bende insaniim ulleeeeyyyyn

+1 oy
önce (3,878 puan) tarafından

Evin işini bırakıyorum cocuguma zaman ayiriyorum

0 oy
önce (14,628 puan) tarafından

Yemek iş yaparken benle takılıyor kız 3 buçuk olacak 

Ama oğlanla iş yapmak güç bir buçuk yaşında 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 654 göst.
0 oy
8 cevap 260 göst.
21 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,703 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mervelerde (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,752 soru

24,144,250 cevap

334,603 kullanıcı

...